Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ο Ερντογάν προκαλεί τη Δύση – Θέλει να εξαιρεθούν οι Κούρδοι από την εκεχειρία


Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε την Τετάρτη ότι οι κουρδικές δυνάμεις των YPG πρέπει να εξαιρεθούν από την εκεχειρία που προωθούν οι ΗΠΑ και η Ρωσία στη Συρία, όπως από την ίδια εκεχειρία εξαιρούνται το Ισλαμικό Κράτος και το Μέτωπο Αλ Νούσρα, το παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία.

Ο ημίτρελος και διεθνώς απομονωμένος σουλτάνος της Άγκυρας (μόνο η Μέρκελ ασχολείται μαζί του), επιμένει στις προσπάθειές του να βάλει στο ίδιο κάδρο τους Κούρδους της Συρίας με τους τζιχαντιστές τρομοκράτες που αυτός και το άθλιο ισλαμιστικό παρακράτος της Τουρκίας στήριξαν και χρηματοδότησαν και συνεχίζουν να υποστηρίζουν.

Και αυτές τις σαχλαμάρες τις λέει ο Ερντογάν ενώ ήδη έχει πάρει ξεκάθαρη απάντηση από τις ΗΠΑ ότι οι Κούρδοι της Συρίας θεωρούνται στρατηγικός σύμμαχος στον πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Ο τζιχαντιστής της Άγκυρας και διεθνής τρομοκράτης Ερντογάν, δήλωσε:

«Εάν το Ισλαμικό Κράτος και το Μέτωπο Αλ Νούσρα εξαιρεθούν από την εκεχειρία, τότε και το PYD-YPG πρέπει ομοίως να εξαιρεθεί από την εκεχειρία επειδή είναι το ίδιο τρομοκρατική οργάνωση όπως και εκείνοι», είπε ο Ερντογάν μιλώντας σε Τούρκους αξιωματούχους στην Άγκυρα.

Ο Ερντογάν κάνει ό,τι μπορεί για να τον βομβαρδίζουν Αμερικανοί και Ρώσοι μαζί στο τέλος… Αλήθεια, κάνει ό,τι μπορεί…




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου