Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Θα είναι η Δανία το πρώτο μουσουλμανικό κράτος της Ευρώπης;


Τα καθημερινά πρωτοσέλιδα του ευρωπαϊκού και αμερικανικού Τύπου βρίθουν από ρεπορτάζ αναφορικά με τις προσπάθειες των μουσουλμάνων να εγκαθιδρύσουν το νόμο της Σαρία σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις ενώ παράλληλα οι αναφορές για συλλήψεις ισλαμιστών τρομοκρατών είναι και αυτές στην ημερήσια διάταξη.

Η Γαλλία είναι γεμάτη από εξτρεμιστές ισλαμιστές, η ISIS απειλεί την Ισπανία ότι θα τη στείλουν πίσω στην εποχή της Οθωμανικής αυτοκρατορίας ενώ στη Βρετανία; Το μουσουλμανικό στοιχείο αποκτά πρωτόγνωρη ορμή και δυναμική.

Ολόκληρος ο κόσμος παρακολουθεί την άνευρη Ευρώπη για να δει ποια χώρα θα περιέλθει στην μουσουλμανική κυριαρχία αποτελώντας παράλληλα το πρώτο ευρωπαϊκό ισλαμικό έθνος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι μουσουλμάνοι έχουν επιλέξει τη χώρα όπου θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά η Σαρία.

Μια ιστοσελίδα η οποία τιτλοφορείται ως το Μουσουλμανικό Κόμμα της Δανίας (DAMP) έδωσε στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση Τύπου στα δανικά και τα αγγλικά λέγοντας πως η Δανία θα είναι τελικά η χώρα η οποία θα αποτελέσει το πρώτο  μουσουλμανικό κράτος.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται: «Εμείς μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε πως όλα θα είναι καλύτερα στην νέα Μουσουλμανική Δανία: Δεν υπάρχουν ναρκωτικά, μηδενικό έγκλημα, ειρήνη και ανθρωπιά αντί της σημερινής κουλτούρας των ναρκωτικών, της ανηθικότητας, των πάσης φύσης εγκλημάτων και της βίας όυ βιώνουμε σήμερα.


Κάθε μουσουλμάνος μετανάστης στην Δανία που βρίσκεται φυλακισμένος θα απελευθερωθεί άμεσα καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι εκεί με κατασκευασμένες κατηγορίες και όλες οι υποθέσεις θα επανεξεταστούν άμεσα και προσεκτικά.


Το DAMP θα είναι σύντομα το μεγαλύτερο πολιτικό κόμμα στη Δανία. Την πρώτη ημέρα αφού η Τουρκία γίνει μέλος της Ε.Ε. τουλάχιστον 1 εκατ. μουσουλμάνοι μεταξύ 20 και 50 ετών θα έρθουν στην Δανία και μετά η χώρα θα είναι έτοιμη γγια να γίνει το πρώτο μουσουλμανικό κράτος. Ετοιμαστείτε.

Στόχος του DAMP είναι η είσοδος των μουσουλμάνων στην Βουλή»

Συμφώνα με τα υπάρχοντα στοιχεία στη Δανία σήμερα ζουν περί τους 700.000 μουσουλμάνους ενώ άλλες πηγές τους κατεβάζουν στους 270.000 ή στο 4,8% σε μια χώρα 5,6 εκατ. κατοίκων.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου