Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ο Βασιλιάς δεν έφυγε ποτέ...!


Πριν πολλά χρόνια οι βασιλείς φορολογούσαν τους υπηκόους τους με το πρόσχημα της ασφάλειας η της Ειρήνης ! Ακόμα και για επεκτατικούς πολέμους ο υπήκοος πλήρωνε - θεωρητικά συμμετείχε ...στα νέα κέρδη ...στην νέα πατρίδα!

Βέβαια από παλιά τα κέρδη δεν υπήρχαν όπως και η συμμετοχή και οι λίγοι έτρωγαν με χρυσά κουτάλια εις βάρος των πολλών !

Στην εξέλιξη μας φθάσαμε στην υποτιθέμενη "δημοκρατία" όπου ο λαός αποφασίζει να εκλέξει τους αρχηγούς όπου αυτοι με την σειρά τους φορολογούν ώστε να υπάρχει η δυνατότητα το "Κράτος" να χορηγεί τις όποιες ανάγκες ..που μέσα σε αυτές ακόμα είναι και η ασφάλεια και η Ειρήνη ...η η επέκταση!

Αν δούμε την αλήθεια κατάματα χωρίς προσχήματα και δικαιολογίες και χωρίς να αλλάζουμε τι έννοιες θα δούμε ότι οι βασιλείς ΠΟΤΕ δεν έφυγαν! Ότι η ίδια γενεαλογική γραμμή ακόμα ελέγχει της τύχες των λαών !


Όταν μέσα σε μια κοινωνία ελέγχεις τον τρόπο πληροφορίας και επηρεασμού είναι εύκολο να φέρνεις στην εξουσία τον υπάλληλο σου ! Για να κάνει την δουλειά που εσύ αποφάσισες πριν χρόνια να μην κάνεις αλλά αλλά να κρυφτείς !

Με απλά λόγια οι φόροι του τότε έγιναν οι διαγωνισμοί του σήμερα, οι προσφορες προς των βασιλιά έγιναν οι αναδοχές στα έργα του σήμερα!

Σήμερα αρχηγοί κρατών βγαίνουν αυτοί που έχουν τους πιο ισχυρούς χορηγούς ... τις πιο δυνατές εταιρίες !

Οι εταιρίες είναι τα "Κράτη" του σήμερα ... εταιρίες που εκλέγουν τους υπαλλήλους τους ώστε να συνεχίσουν να κερδίζουν από τους υπηκόους τους ..πουλώντας η φορολογωντας με νόμους, δημιουργώντας ανάγκες και καταστάσεις έτσι ώστε να έχουν ξανά αυτοί στο θησαυροφυλάκιο τους τον παρα!

Αυτή η κομπίνα έχει διαρκέσει εκαντοταετιες , οι ίδιοι βασιλείς του τότε είναι αυτοί που παίρνουν ξανά τον κόπο των υπηκόων απλά άλλαξαν όνομα ...από βασιλιάς έγιναν πολυεθνική !

Ο υπήκοος προσφέρει χρόνο και Ελευθερία , ο βασιλιάς δημιουργεί νομοθεσία ... και εισπράττει!

Τι σημαίνει φορολογεί το κράτος ; Για ποιο λόγο φορολογεί ; Για να προσφέρει τι;

Στην αρχή της κομπίνας η φορολογία δικαιολογούνταν ως ανάγκη , ανάγκη να φτιαχτούν νέοι δρόμοι , νοσοκομεία ,παιδεία κοκ και να μην ξεχάσω να βάζω πάντα και την ασφάλεια και την Ειρήνη... ....βέβαια σε αυτή την φορολογία ερχόντουσαν οι εταιρίες (Βασιλείς ) να αναλάβουν την υποδομή !

Στην εξέλιξη όμως της κομπίνας το πράγμα βρόμισε πολύ ... οι υποδομές έγιναν δάνεια , τα δάνεια έγιναν σχοινί στο λαιμό ...και χρειαζόντουσαν νέα δάνεια κοκ....Λογικό οι βασιλείς να ζητήσουν να κονομανε και από τα δάνεια μιας και οι υποδομές κάποια στιγμή τελειώνουν!!

Αυτή την εποχή όλος ο πλανήτης είναι βουτηγμένος στα χρέη ,παράλογο μιας και αν όλοι χρωστάμε σε όλους θα έπρεπε λογικά να υπάρχει και αφαίρεση των χρεών ...ενώ αυτά μόνο αυξάνουν!

Ο λόγος απλός ..οι κρυφοί βασιλείς είναι αυτοί που τους χρωστάμε ..αυτοί που μας έχουν πείσει ότι έχουμε ο καθένας μια χώρα , μια χώρα που αύριο θα πρέπει να προστατέψουμε με την Ζωή μας !

Οι ίδιοι που μας δημιουργούν το χρέος είναι και οι ίδιοι που μας ζητάνε τα λεφτά ...!

Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να κατανοήσεις οτι δεν υπάρχει κανένα κράτος πια , για αυτούς είμαστε όλοι υπήκοοι και τους χρωστάμε τα πάντα μιας και οι ίδιοι αποκαλούνται θεοι και κληρονόμοι της γης!

Για εμάς την μάζα η έννοια κράτος κρατιέται ακόμα γιατί χρειάζονται την αυριανή θυσία μας ..πάνω στον πατριωτισμό μας θα κάνουν και την τελευταία καλή κονόμα!

Η λεγόμενη νέα τάξη πραγμάτων δεν θα έρθει ...είναι ήδη εδώ και δεκαετίες και μας διοικεί πανέξυπνα!

Γιατί να πληρώσω εφορία και να συντηρήσω τους βασιλείς; Γιατί θα πρέπει να πληρώνω από τον χρόνο μου εταιρίες που ελέγχουν την Ζωή μου! Αποδεδειγμένα πια τα έσοδα του "Κράτους" (ανύπαρκτο πια δεν υπάρχει κράτος) πηγαίνουν στα ταμεία των βασιλέων !!

Τα παλιά χρόνια τότε με τον ρομπεν των δασών ....μπορούσαν μέσω τις κλοπής του κεντρικού συστήματος εξουσίας να αντισταθούν στην παρανομία και την κομπίνα των βασιλέων !

Σήμερα τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα να συμβεί το ίδιο !

Για ποιο λόγο το "κράτος" σήμερα σε φορολογεί για την ιδιοκτησία σου αφού εσύ όταν έκανες την αγορά πλήρωσες τον φόρο σου; Απλά γιατί τίποτα πάνω στην γη δεν είναι δικό σου ...αλλά αυτό δεν πρέπει να το μάθεις γιατί έτσι δεν θα ήσουν γρανάζι της μεγάλης κομπίνας!

Για ποιο λόγο πληρώνεις ξανά και ξανά πχ το αυτοκίνητο σου ...το σήμα σου ; Γιατί εσύ και όλοι μας είμαστε μονάδες μέτρησης ενός συστήματος παραγωγης νέου πλούτου των βασιλέων!

ΟΙ νόμοι που έχουμε αποδεχθεί είναι νόμοι που σχεδιάστηκαν από τους βασιλείς ώστε να μας κρατούν πάντα στην ίδια θέση παράγωγης και στην μη δυνατότητα αντίληψης η δύναμης να κάνουμε κάποιες αλλαγές !

Ενίοτε και σε κύκλους οι βασιλείς δημιουργούν καταστάσεις συγκομιδής ώστε να αλλάζουν τα δεδομένα των χωρών και γεωπολιτικά αλλά και πληθυσμιακά , να αλλάξει η επικίνδυνα αυξανόμενη αφύπνιση , να φεύγουν όσοι είναι έτοιμοι να κατανοήσουν και να μένουν οι πιστοί υπήκοοι που δεν έχουν διάθεση να ψάξουν !

Κανένας πόλεμος πάνω στην γη δεν ήταν αληθινός , λυπάμαι που σου αγγίζω χορδές πατριωτισμού αλλά αν θες να δεις την αλήθεια πρέπει να βγάλεις το αγκίστρι από το στομα σου!

Όλοι οι πόλεμοι πάνω στην γη έγιναν για το χρήμα , για την εξουσία και για να ανατοποθετηθούν τα πιόνια έτσι ώστε να μην κινδυνεύουν οι βασιλείς να αποκαλυφθούν!

Ίσως ο μόνος πόλεμος που θα δώσει η ανθρωπότητα ποτε και θα είναι αληθινός να είναι αυτός που θα δώσει με τους εξωγήινους, αν γινει ποτέ !

Τώρα είμαστε κοντά πολύ κοντά στο να δώσουν την εντολή Πολέμου, να κάνουν τους υπηκόους να νομίζουν ότι μάχονται για την Ελευθερία , την αλήθεια , την δικαιοσύνη ...ενώ στην ουσία άνθρωπος θα σκοτώνει άνθρωπο ώστε οι βασιλείς να νοιώθουν μεγαλύτερη ασφάλεια!

Όλοι οι πολιτικοι είναι μαριονέτες των κρυφών βασιλέων του κόσμου!

Κανεις πολιτικός δεν θα μπορέσει να φέρει αλλαγή ποτέ όσο πατάμε στην ιδια πλατφόρμα αυτού του παραμυθιού...της υποτιθέμενης "δημοκρατίας" και του νομισματικού συστήματος του σήμερα!

Κάθε δολάριο-ευρό που ξοδεύεις έχει πάνω του το αίμα των παιδιών που πεθαίνουν από υπερβολική εργασία , την ψυχή των παιδιών που πεθαίνουν από πείνα και από δίψα στην Αφρική , τα δισεκατομμύρια ψυχών από ανθρώπους που πρόσφεραν τον χρόνο τους για να έχουν ένα ψεύτικο και άδικο μέσο συναλλαγής!

Αν θες ποτέ να αντισταθείς πραγματικά , τότε θα πρέπει να εφεύρεις δικό σου τρόπο συναλλαγής ,θα πρέπει να μην ξαναδώσεις πίσω στο σύστημα τους το παραμικρό , να μην ξαναπληρώσεις ποτέ τίποτα , και να κάψεις συθέμελα όλες τις τράπεζες του κόσμου μαζί με όσους της ελέγχουν και τις υποστηρίζουν!

ΟΛα τα άλλα είναι να έχουμε να λέμε .....

Μέσα στα χρόνια που πέρασαν έγιναν πολλοί πόλεμοι ...μάλλον καλύτερα ποτέ δεν σταματήσαμε να πολεμάμε σαν ανθρωπινα είδος ...όλο αυτό το έγκλημα που έχουν δημιουργήσει σαν ηθικοί αυτουργοί θέλουν να το καλύψουν τώρα με ένα μεγάλο γκραντ φινάλε !

Θα φέρουν τον μεγάλο πόλεμο ώστε να μείνουμε 'όσοι μείνουμε, πολλοί λίγοι πάνω στην γη !

θα φέρουν την αχρηματη κοινωνία ώστε έτσι να σταματήσουν να τα βάζουν συνέχεια με νόμους και καταστάσεις που τους κουράζουν !

Η αχρηματη κοινωνία είναι για αυτούς το μεγάλο συγχωροχάρτι στο μεγαλύτερο έγκλημα που εγινε ποτέ στην ανθρωπινή ιστορία , έτσι δεν θα έχουν πια ανάγκη τους υπάλληλους αρχηγούς ...έτσι θα καταρρίψουν μια και καλή και την έννοια κράτος ..αλλά πρώτα θα έχουν κάνει τον μεγάλο πόλεμο ώστε να γίνουμε λίγοι και να έχουν πλέον εκαντοταετιες από την αρχή χωρίς βάσανα και άγχος να συνεχίζουν να βασιλεύουν!!

Οι 100 εταιρίες βασιλιάδες τις γης ειναι οι εχθροί σου , όσο ακόμα μπορείς να αντισταθείς με νόμους αν έχεις αφυπνιστεί καντο ... αλλά σύντομα θα χρειαστεί να περάσεις σε πολυ μεγάλο ανταρτικο και έτοιμος να καταρρίψεις πια όσα σου έχουν μέσα σου περάσει σαν νόμους ώστε να νοιώθουν αυτοί ασφαλείς !

Ο λόγος που το κράτος περνά νόμους είναι όχι για να μην γίνεις εσύ παράνομος αλλά για να μην έχουν άλλους μέσα στης βρωμοδουλιες τους !

Εσύ ποιος πιστεύεις ότι πουλάει όπλα σε επαναστατικές ομάδες ...ιδιώτης; Ποιος πουλάει κοντέινερ με ναρκωτικά σε πόλεις ..ιδιώτης;

Ποιοι πουλάνε όπλα στην Ίσις ; Ιδιώτες ; ....

Θέλω να σε αφυπνίσω όσο ποιο γρήγορα μπορώ πια ... δεν είναι συνωμοσία ξυπνα!! Δεν έχει να κάνει με μη υλικά αναπόδεικτα πράγματα ...έχει να κάνει με 100 κερατάδες ..που η σκούφια τους παει πολύ πίσω στην ιστορία ...οι οποίοι την σκαπουλαραν και κέρδισαν δύναμη...και αυτά τα ξεράσματα του θεου ....διοικούν τον κόσμο και τον οδηγούν σε καταστροφή!

Αν θέλουμε να μιλάμε λοιπόν ωμά και ξερά για το αύριο...η τους τρώμε λάχανο η μας τρώνε λάχανο...

Ο Βασιλιάς δεν έφυγε ποτέ....



Stranger...




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου