Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Matrix - Οι γήινοι ηλεκτρομαγνητικοί δίαυλοι των ψυχών


Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου


Μια Ινδική παράδοση αναφέρει ότι οι ψυχές που πρόκειται να μετενσαρκωθούν πέφτουν από τον ουρανό με την βροχή και αναγεννιούνται υπό την μορφή σπόρων....

Ο Διογένης ο Λαέρτιος στο ζήτημα αυτό, προσθέτει πως η ατμόσφαιρα είναι όλη πλήρη από ψυχές που πλανώνται δια μέσου του αέρος. ( De musica III).

Ενώ ο Μακρόβιος (De somnium soiplonis, I, 10) αναφέρει ότι:
Κατερχόμενες οι ψυχές προς την γη, διέρχονται από διάφορες αστρικές περιοχές παραλαμβάνοντας εξ' αυτών ένα κατάλληλο ένδυμα φθάνοντας στη γη. Το ένδυμα αυτό αποτελείται από διάφορες ουσίες λεπτοφυών αιθερικών περιβλημάτων. Και μετά το φυσικό θάνατο όλα αυτά θα παραδοθούν ξανά και θα αποδυθούν στους πλανήτες απ' όπου είχαν παραληφθεί.

Αλλά ας δούμε ποιες είναι αυτές οι αστρικές περιοχές και πως δημιουργούνται;

Το νερό της βροχής παίρνοντας τον ουράνιο ηλεκτρομαγνητισμό κι από το έδαφος τις διάφορες μεταλλικές ουσίες, οδηγείται στις ιαματικές πηγές του πλανήτη. Οι ποσότητες αυτές συναντούν τα υπόγεια νερά, που μεταφέρουν τον γήινο ηλεκρομαγνητισμό, διαμορφώνοντας τα λεγόμενα τελλουρικά ρεύματα.



Τα τελλουρικά ρεύματα φθάνουν σταδιακά στους Ομφάλιους Λίθους, όπου από τα πανάρχαια χρόνια έχουν στηθεί Αρχαίοι ναοί, Μεγαλιθικά, Πυραμίδες κ.ά.

Πρόκειται για έναν Παγκόσμιο Λαβύρινθο του Γεωδαιτικού Συστήματος, που συνδέονται οι γήινες και ουράνιες δυνάμεις μεταξύ τους, με διαφορετικά κέντρα διαφορετικής αξίας και, σε συγκεκριμένες ημερομηνίες οι τιμές των τελλουρικών παλμών μεγιστοποιούνται αποκτώντας ιδιαίτερη αξία (Βλ. εικόνα πάνω).

Οι αστρικές αυτές περιοχές της γης συνδέονται δια μέσου των τελλουρικών ηλεκτρομαγνητικών διαύλων και επικοινωνούν με τον ουράνιο ηλεκτρομαγνητισμό (Βλ. εικόνα κάτω ).

Τα μαγνητικά τούνελ που σχηματίζονται από τις δίνες στα σημεία τομής των τελλουρικών ρευμάτων είναι φορείς της ζωτικής ενέργειας των λεπτοφυών αιθερικών σωμάτων των ψυχών, όπου την μεταφέρουν εντός και εκτός της γήινης σφαίρας (Ουράνιες πύλες).



Στα σημεία αυτά πέραν των άλλων υπήρχαν στην αρχαιότητα τα λεγόμενα νεκρομαντεία και οι πύλες του Άδη.

Ο Πορφύριος εις το " Άντρον των νυμφών", σχετικά με τις πύλες του Ουρανού, όπου κατέρχονται οι ψυχές προς τη γη και ανέρχονται από αυτή, εκφράζει πως η κάθοδος των ψυχών προς τη γη γίνεται δια του Αιγόκερου και η άνοδος προς τον ουρανό γίνεται δια του Καρκίνου, κειμένου εις μεσημβρίαν (Νότον).

Ο Πλάτων (Πολιτεία, Χ, 621, D) επί του θέματος λέει:
" ΒΡΟΝΤΑ ΟΣΑΚΙΣ ΑΙ ΨΥΧΑΙ ΚΑΤΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΟΥΝ..."

Ουσιαστικά οι πύλες-δίνες αυτές επικοινωνούν μ' ένα παράλληλο κόσμο, όπου οι ψυχές παραμένουν μέχρι να αποδομηθούν τα αστρικά περιβλήματα τους, ώστε να αποδοθούν εκεί απ' όπου είχαν παραληφθεί*.

Κατόπιν λαμβάνει χώρα η άνοδος των ψυχών δια μέσου των διαύλων και των ουράνιων πυλών.

Πολλά φαινόμενα που είναι ανεξήγητα, όπως στη σπηλιά του "Νταβέλη" της Πεντέλης, αλλά και αλλού, συνδέονται με τέτοιου είδους τελλουρικά ρεύματα, που διέρχονται τον πλανήτη και είναι αποδέκτες διαφόρων φαινομένων που προέρχονται από τις ηλεκτρομαγνητικές δίνες σε άλλα γεωδαιτικά σημεία της Ελλάδος ή και αλλού.

Σε όλο τούτο το γήινο τριπλό ενεργειακό δίκτυο, όπως έχει στηθεί σήμερα το λεγόμενο matrix της γήινης χοάνης και ο έλεγχος της εκσωμάτωσης και πολλών άλλων....

Δεν είναι τυχαίο όπου εκεί που σχηματίζονται οι πανίσχυρες ενεργειακές δίνες υπάρχουν μυστικές στρατιωτικές βάσεις με αφάνταστη εξελιγμένη τεχνολογία...
Αλλά δεν θα επεκταθώ περισσότερο για ευνόητους λόγους...




* Αυτός είναι ο λεγόμενος καθαρμός των ψυχών, περισσότερα βλ. στο βιβλίο μου: " Μετουσίωση".



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου