Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Πληθυσμός σε καταστολή


ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ : Η ΝΕΑ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ‏ 


Αντικαταθλιπτικά ,η νέα μάστιγα της εποχής μας . Ενας θαυμάσιος τρόπος να κρατάς έναν πληθυσμό σε καταστολή απόλυτα ταιριασμένος με τις υπόλοιπες μεθόδους ήπιας προπαγάνδας. Έχουν γίνει
μόδα πλέον σε δόξα των προβλέψεων του Αλντους Χάξλευ που περιέγραψε πριν αρκετές δεκαετίες στο βιβλίο του “Ο θαυμαστός καινούργιος κόσμος” την επερχόμενη φαρμακευτική δικτατορία.

Οποιαδήποτε απολύτως ανθρώπινη αντίδραση όπως θλίψη ,θυμός ,στεναχώρια,πένθος, άγχος, αλλά και χαρά ακόμα θεωρείται ασθένεια και πρέπει ν’αντιμετωπιστεί φαρμακευτικά. Οι γιατροί μοιράζουν τα χάπια σαν τσίχλες χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα για το τι ζημιά προκαλούν. ‘

Έχω δει ανθρώπους που δίνουν ο ένας στον άλλο αντικαταθλιπτικά σαν τα τσιγάρα. Στεναχωριέσαι , έλα μωρέ ,πάρε ένα χάπι. Αγχώνεσαι για τις εξετάσεις πάρε άλλο .Δεν μπορείς να κοιμηθείς, άλλο μπουκάλι . νΤο χειρότερο έγκλημα είναι αυτό που γίνεται με τα παιδιά από το νηπιαγωγείο . Το παιδί είναι πολύ ήσυχο ή πολύ ανήσυχο συνεπώς κάτι δεν πάει καλά ,δώστου τα χάπια με τη σέσουλα. Αν γλιτώσει από τα δεκάδες εμβόλια,θα πάει από αντικαταθλιπτικά.

Τα αποτελέσματα είναι αυτά που βλέπουμε καθημερινά γύρω μας . Κατάθλιψη παντού και χιλιάδες αυτοκτονίες. Ασφαλώς ,οι αυτοκτονίες λόγω οικονομικών προβλημάτων είναι πάνω απ’ όλα κρατικές δολοφονίες . Όμως , συνεχίζω ν’αναρωτιέμαι πώς επί κατοχής που οι άνθρωποι πέθαιναν από την πείνα στον δρόμο δεν υπήρχαν τόσες αυτοκτονίες και τώρα είναι καθημερινό φαινόμενο. Και μάλιστα με τον πλέον βίαιο και καθε άλλο παρά γρήγορο και εύκολο τρόπο, τον απαγχονισμό.

Αυτό δείχνει μια έντονη επιθετικότητα που στους μεν εφήβους στρέφεται προς τα έξω με δολοφονικές επιθέσεις στους δε ενήλικες προς τα μέσα . Η φυσική ,προαιώνια, γονιδιακά τυπωμένη αντίδραση του ανθρώπου στην απειλή είναι η άμυνα και η επίθεση μέχρις εσχάτων ,δεν είναι να πάει να κρεμιέται ή ν’αυτοπυρπολείται .Ειδικά οι Ελληνες με την γνωστή μεσογειακή νοοτροπία και τα εγκλήματα τιμής δεν είχαν ποτέ τέτοιες πρακτικές.

Είναι σαφές ότι μέλη της παγκόσμιας εγκληματικής ελίτ έχουν καταφέρει ,μέσα από φαρμακευτικούς μηχανισμούς που βασίζονται στην γονιδιακή έρευνα,να ελέγξουν αυτήν την ψυχολογική διαδικασία του ίδιου του βασικού ένστικτου επιβίωσης και να την στρέψουν ενάντια στο άτομο αφήνοντας ασφαλείς και απαλλαγμένους από αντιδράσεις τους πραγματικούς κοινωνικούς και οικονομικούς εγκληματίες. Θα αντέτεινε ίσως κανείς ότι πάντα υπήρχαν αυτοκαταστροφικές τάσεις και αυτοκτονίες ειδικά στους νέους που δεν υπολογίζουν και πολύ την ζωή τους και τους κινδύνους.
Αυτό που βλεπουμε όμως σε κοινωνικό επίπεδο πλέον δεν είναι το παραπάνω φαινόμενο.

Θα καταθέσω εδώ την προσωπική μου μαρτυρία από περίπτωση γνωστού μου ατόμου με ιστορικό ψυχολογικών διαταραχών,που απαγχονίστηκε μετά από χορήγηση πειραματικών ψυχοφαρμάκων, προερχομένων από τις ΗΠΑ ,που του δόθηκαν από ψυχίατρο ο οποίος έβαλε μάλιστα το άτομο αυτό να υπογράψει ότι δοκιμάζει τα φάρμακα με δική του ευθύνη!

Οι χιλιάδες αυτοκτονίες είναι δυστυχώς μόνο η κορυφή του παγόβουνου .Κάτω από αυτές υπάρχουν ολόκληρα στρώματα πληθυσμού έρμαια της κατάθλιψης ,ανίκανα για αντίδραση ,υπό πλήρη φαρμακευτική καταστολή . Είναι η πιο απεχθής όψη του φοβερού κοινωνικού πειράματος που διεξάγεται σε βάρος μας.

Το πιο κάτω βίντεο για τα πραγματικά αποτελέσματα των αντικαταθλιπτικών είναι σύντομο,πολύ ενδιαφέρον και άκρως κατατοπιστικό.






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου