Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Οι «εξωγήινοι» μιλούσαν… τουρκικά!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Βλέπετε τι κάνει η νεοοθωμανική υστερία που έχει καταλάβει την γειτονική χώρα με τον Ερντογάν τον «Μεγαλοπρεπή» ; Μετά την ανακάλυψη της Αμερικής από μουσουλμάνους και μάλιστα Τούρκους, τώρα… έφτασαν και στο διάστημα! Άφεριν!

Μάλιστα, αν δεν το πιστεύετε την αποκάλυψη αυτή ότι οι εξωγήινοι μιλούν… τουρκική διάλεκτο και συνεπώς είναι… τουρκικής καταγωγής, την κάνει η τουρκική εφημερίδα Habertürk, επικαλούμενη… απόρρητη αναφορά της ισπανικής μυστικής υπηρεσίας, CNI!

Σύμφωνα με την «συνταρακτική» αποκάλυψη της τουρκικής εφημερίδας, σε μια άκρως μυστική αναφορά της ισπανικής μυστικής υπηρεσίας που κοινοποιήθηκε το 2010 από ηχογράφηση δορυφόρου αγνώστων οντοτήτων σε UFO, η γλώσσα που μιλούσαν έμοιαζε καταπληκτικά με τα τουρκικά. Μάλιστα η προέλευση αυτών των UFO, όπως αναφέρεται, θα πρέπει να είναι από τον αστερισμό Άλφα Κένταυρος και θα πρέπει να πραγματοποίησαν ερευνητική αποστολή πέριξ της γης.

Η αναφορά της ισπανικής μυστικής υπηρεσία έβγαλε το συμπέρασμα μετά από εξέταση των ηχογραφήσεων του δορυφόρου, ότι η γλώσσα που χρησιμοποίησαν στις επικοινωνίες τους τα άγνωστα αυτά όντα έμοιαζε καταπληκτικά με τα τουρκικά. Η αναφορά αυτή όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα έχει κινητοποιηθεί και στις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες που εξέτασαν τα ηχογραφημένα δείγματα και κατέληξαν στο ίδια συμπεράσματα, ότι δηλαδή οι εξωγήινοι μιλούσαν… τουρκικά!!!



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου