Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015

Β.Πούτιν: "Το δυτικό σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ρωσίας θα πέσει στο κενό"


Η FSB ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕ 300 ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΤΟΣ!

 

Μήνυμα με αποδέκτη την Ουάσιγκτον αλλά και δεκάδες νεοτξίτικα κέντρα εξουσίας που εδράζουν στην Ανατολική Ακτή των ΗΠΑ έστειλε σήμερα ο Β.Πούτιν κατά τη διάρκεια της  συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της FSB δηλώνοντας ότι "το δυτικό σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ρωσίας θα πέσει στο κενό" και ανακοινώνοντας την σύλληψη 300 τουλάχιστον μυστικών δυτικών πρακτόρων μόνο για το 2014.

Στόχος της FSB θα είνια η προστασία των επικείμενων βουλευτικών εκλογών του 2016 και των ποεδρικών του 2017, όπου οι Αμερικανοί θα κάνουν ότι περνάει απο το χέρι τους για να διαβάλουν το αποτέλεσμα και να διχάσουν τον ρωσικό λαό.

Τους τελευταίους μήνες παρατηρείται έντονη δραστηριότητα εχθρική απέναντι στον Β.Πούτιν από μυστικούς δυτικούς πράκτορες.

Η δολοφονία του Μ.Νεμτσώφ και η οργανωμένη διάδοση ψευδών ειδήσεων περί θανάτου του Ρώσου προέδρου με σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας, αλλά και η ταυτόχρονη σωρεία γελοίων δημοσιευμάτων στη Δύση που αποδομούν τον Β.Πούτιν ως "υπναρά", "αυτιστικό" μεχρι και "παιδόφιλο" τόλμησαν να τον πουν, δίχνουν μια εντεινόμενη προσπάθεια από την Δύση να χτυπήσει την Ρωσία εκ των έσω από τη στιγμή που οι Αμερικανοί συνειδητοποίησαν ότι δεν μπορούν να την αντιμετωπίσουν στρατιωτικά χωρίς να κινδυνέψει η ίδια τους επιβίωση σαν κράτος, και τελικά ούτε οικονομικά το κατάφεραν λόγω της αυτάρκειας της ρωσικής οικονομίας και της άμεσης προσαρμογής της στα νέα δεδομε΄να.

Τέλος στις δραστηριότητες 300 και πλέον μυστικών πρακτόρων έθεσε η ρωσική υπηρεσία αντικατασκοπείας μέσα στο 2014. Το αποτελεσματικό έργο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB) εξήρε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της FSB.

«Η υπηρεσία αντικατασκοπείας λειτούργησε αποτελεσματικά και έγκαιρα μέσα στο περασμένο έτος. Με ειδικές επιχειρήσεις έθεσαν τέλος στις μυστικές δραστηριότητες 52 αξιωματικοί ξένων μυστικών υπηρεσιών και 290 αντιπρόσωπων» δήλωσε ο πρόεδρος, τονίζοντας: «Πρόκειται για πολύ σημαντική εξέλιξη όσον αφορά στην βελτίωση του συστήματος προστασίας των κρατικών μυστικών, στην αποτροπή διαρροής πληροφοριών σχετικά με τη στρατιωτική οργάνωση, τα σχέδια κινητοποίησης και τις τεχνολογίας βιομηχανίας και άμυνας».

Η Μόσχα ανέκαθεν είχε και θα έχει την κατάλληλη απάντηση σε κάθε αντι-ρωσική ενέργεια, δήλωσε ο πρόεδρος. «Όλα τα άνομα μέσα που χρησιμοποιούνται στην προσπάθεια περιορισμού και απομόνωσης της Ρωσίας, τόσο πολιτικά και οικονομικά πέφτουν στο κενό. Αυτά τα κόλπα δεν πρόκειται να λειτουργήσουν στη Ρωσία. Δεν έφεραν ποτέ αποτέλεσμα και ούτε θα φέρουν στο μέλλον» τόνισε ο Πούτιν.

Ο ρώσος πρόεδρος προειδοποίησε για τον κίνδυνο των προκλητικών ενεργειών κατά της Ρωσίας κατά τη διάρκεια των επικείμενων εκλογών του 2016 και 2018. Στην ομιλία του στην FSB απαίτησε να ακυρωθεί κάθε προσπάθεια παρέμβασης και αποσταθεροποίησης της εσωτερικής κατάστασης στη Ρωσία από τις δυτικές μυστικές υπηρεσίες με τη χρήση μη-κυβερνητικών και πολιτικοποιημένων οργανώσεων για την υπονόμευση της αξιοπιστίας των ρωσικών αρχών.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου