Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

Το CERN επιχειρεί το «Big Bang» παρά τις προειδοποιήσεις του Stephen Hawking


Το CERN αναμένεται να ανοίξει ξανά τον Μεγάλο Επιταχυντή Αδρονίων (LHC) στα μέσα του Μαρτίου (του 2015) προκειμένου να αναπαράγει το big bang παρά τις προειδοποιήσεις από κορυφαίους επιστήμονες όπως ο Stephen Hawking και Neil de Grasse Tyson Η σελίδα Allnewspipeline.com αναφέρει:

Ο Δρ Stephen Hawking πρόσφατα προειδοποίησε ότι η επανενεργοποίηση του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων (LHC) του CERN θα μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρούς κινδύνους για τον πλανήτη μας… ο ύστατος έλεγχος της πραγματικότητας.

Ο Hawking ανακοίνωσε απερίφραστα, ότι το σωματίδιο του θεού που ανακαλύφθηκε από το CERN «θα μπορούσε να καταστρέψει το σύμπαν», αφήνοντας το χώρο και τον χρόνο διαλυμένα, όπως μας λέει στο δεύτερο βίντεο.

Είναι το CERN το πιο επικίνδυνο πράγμα στον κόσμο, που θα μπορούσε να οδηγήσει στην οριστική καταστροφή της γης και ολόκληρου του σύμπαντος;

Οι πρόσφατες εξελίξεις της επιστήμης μας αποδεικνύουν ότι η επιστημονική κοινότητα δεν μπορεί πλέον να εξηγήσει την «πραγματικότητα» χωρίς να στραφεί προς το «μεταφυσικό».

Πρόκειται να πληροφορηθούμε σύντομα, ότι το CERN είναι στην πραγματικότητα η υπέρτατη «αστρική πύλη» (Stargate) και ένα από τα πιο καλά φυλασσόμενα μυστικά των διαχειριστών της;
Θα είναι αυτός ο τρόπος όπου ο άνθρωπος θα επιχειρήσει να σπάσει το υπέρτατο «φράγμα του θεού», σε μια προσπάθεια να συναντήσει τους ημίθεους με μια θυελλώδη εξόρμηση προς την καταστροφή ολόκληρου του σύμπαντος;;;

Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψουν τα μυστικά τους, μέχρις ότου να είναι έτοιμοι.
Μήπως το σύμβολο του Shiva (Σίβα) έξω από την έδρα του CERN που χορεύει τον κοσμικό χορό του θανάτου και της καταστροφής σηματοδοτεί τον πραγματικό σκοπό της ύπαρξης του CERN;


Το άγαλμα του θεού της καταστροφής Σίβα, γνωστός ως Ναταράτζα, έξω από την έδρα του CERN…
Μια ματιά στον συμβολισμό του Σίβα (τον ινδουιστή θεό της καταστροφής) που υπάρχει στην έδρα του CERN, μας δίνει το έναυσμα γι’ αυτά που πρέπει να γνωρίζουμε.


«Ο Σίβα εκστατικός xορεύει. Ο χορός του στέλνει παλμικά κύματα που διαπερνούν την αδρανή ύλη. Η ύλη αρχίζει να χορεύει στο ρυθμό του θεού. Με το χορό του ο Σίβα τροφοδοτεί όλα τα φυσικά και υλικά φαινόμενα. Στο πλήρωμα του χρόνου συνεχίζει να χορεύει αλλά αυτή τη φορά ο χορός του θεού καταστρέφει όλες τις μορφές με τη φωτιά, και δίνει και πάλι την ευκαιρία στην ύλη να αναπαυτεί.»

     «Οι άνθρωποι που πρόκειται να το παίξουν θεοί, ψάχνοντας για το σωματίδιο του θεού, πρόκειται να ανακαλύψουν περισσότερα απ’ όσα περιμένουν, καθώς ανοίγουν τις πύλες της κολάσεως» −προειδοποιούμαστε από τον Stephen Quayle− «Θα βρουν ανάμεσα στις διαστάσεις, όντα που έχουν όρεξη για ανθρώπινη σάρκα και την καταστροφή της ανθρωπότητας.

Οι περισσότεροι επιστήμονες ―στερούμενοι κατανοήσεως των υπερφυσικών οντοτήτων που πρόκειται να αντιμετωπίσουν― είναι ανίκανοι να αντιληφθούν, πόσο μάλλον να ελέγξουν τις δυνάμεις του κουτιού της Πανδώρας που θα απελευθερωθούν.»


Ο αστροφυσικός Neil de Grasse Tyson έχει επίσης κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου με πιο υποθετικό τρόπο, δείχνοντας σε κάποιον που θα ήθελε να ανατινάξει έναν πλανήτη, τον τρόπο να το κάνει… Αυτό προσπαθεί να κάνει το CERN, προσπαθώντας να αναπαράγει το big bang μέσα σε μια ανθρώπινη κατασκευή, η οποία έχει φοβίσει τον Stephen Hawking τόσο πολύ;

Ξέρουν, ότι ξέρουν, ότι ξέρουν τι κάνουν;


Ο Neil deGrasse Tyson, στην ραδιοφωνική εκπομπή Star Talk, είπε στον συμπαρουσιαστή του Eugene Mirman:

    «Πόση ενέργεια χρειάζεται για να κρατήσει κάτι σε συνοχή; Βάζοντας όμως σ’ αυτό το αντικείμενο, περισσότερη ενέργεια από αυτήν που το κρατάει σε συνοχή, τότε αυτό θα εκραγεί.»

Eugene Mirman (διαβάζοντας την ερώτηση): «Στην ταινία Star Wars βλέπουμε το άστρο του θανάτου να ανατινάζει τον πλανήτη Alderaan. ―αφήνοντας κατά μέρος το ζήτημα του πως κάτι τέτοιο θα ήταν δυνατόν― τι θα συνέβαινε στο ηλιακό μας σύστημα αν η Αυτοκρατορία ανατίναζε τον Άρη για παράδειγμα;»

ο deGrasse Tyson είπε:

    «Πρώτα απ’ όλα οποιοσδήποτε υποστηρικτής της Αυτοκρατορίας προσπαθούσε να προκαλέσει την έκρηξη ενός πλανήτη, θα έπρεπε να υπολογίσει την συνεκτική ενέργεια του πλανήτη, προκειμένου να καθορίσει πόση ενέργεια θα χρειαζόταν για να ξεπεραστούν οι βαρυτικές δυνάμεις που τον συγκρατούν ενιαίο. Τώρα όμως, έχουμε μια συσκευή που μπορεί να τρομπάρει αυτή την ενέργεια μέσα στον πλανήτη μας και έχουμε αυτόν τον πλανήτη να απορροφά αυτή την ενέργεια, χωρίς αυτή να μπορεί να εκτονωθεί από την άλλη μεριά. Αυτό θα καταστρέψει ολοκληρωτικά τον πλανήτη στα εξ ων συνετέθη. Αυτό θα έκανε κάποιος που θα ήθελε να καταστρέψει τον πλανήτη.»

Το τρίτο βίντεο παρακάτω, είναι μια εξαιρετική σύνθεση ονομαζόμενη «CERN: Supercolliders, Subliminals, & αστροπύλες: Σχέδιο των Illuminati για την άφιξη του Σατανά»
Ενώ το τέταρτο βίντεο είναι ένα ντοκιμαντέρ της NOVA περί του CERN και το τελευταίο βίντεο από τον FreedomFighter2127, στο οποίο ο δημιουργός του βίντεο, παρουσιάζει τα δικά του στοιχεία και γνώμες περί του CERN και τη σχέση του CERN με το «2015: το Διεθνές Έτος του φωτός».











ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου