Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Οι φιλάνθρωποι της νέας τάξης


Γνωστές οι μέθοδοι των παγκοσμιοποιητών, όπως συνεχώς επισημαίνει το prisonplanet.gr. Αφού δημιουργήσουν όλα τα προβλήματα και φέρουν την ανεργία, τη φτώχεια, τους πολέμους κι όλοι αναγκαστούν να γίνουν άστεγοι και μετανάστες, μετά έρχονται να τους «φροντίσουν». Έχουν τη λύση έτοιμη και εμφανίζονται και φιλάνθρωποι και ελεήμονες.

Παντού έρχονται οργανωμένοι με χρήματα και εξοπλισμό, με οργανώσεις και ανθρώπινο δυναμικό, έτοιμοι να προστατέψουν τους φτωχούς και τους αδύνατους. Πλούσιοι δίνουν τις περιουσίες τους. Φτιάχνουν ξενώνες, δίνουν γεύματα, σου βρίσκουν και δουλειά μερικοί.

Αφού προωθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις το σχέδιο των αφεντικών τους, ο καθένας από το πόστο του βάζει το λιθαράκι του χρηματοδοτούμενος από τους πακτωλούς των χρημάτων που συγκεντρώνουν μέσα από Παγκόσμιους Οργανισμούς και ποικίλους φόρους οι Παγκοσμιοποιητές, συνήθως ιδρύοντας εταιρίες υπεράνω υποψίας, οι οποίες στα πλαίσια της επιχειρηματικής τους δράσης μπορούν να επηρεάσουν πολλούς τομείς της κοινωνικής ζωής.

Οι εταιρίες αυτές αποκτούν τεράστια οικονομική δύναμη κάνοντας τους ιδιοκτήτες τους γνωστούς κι έπειτα οι ίδιοι ανταποδίδουν τη χάρη στα αφεντικά τους διαθέτοντας τις τεράστιες περιουσίες τους κατά τας εντολάς τους. Πριν την εφαρμογή του τελικού σχεδίου όλοι θα παραδώσουν τις εταιρίες τους στη λεγόμενη Μητρική Εταιρία, που θα αγοράσει τα πάντα, από εταιρίες έως και κράτη ολόκληρα.

Έτσι θα έρθει να μας σώσει και το αφεντικό τους, αφού μας κάνουν δούλους εφαρμόζοντας, όλοι αυτοί οι «φιλάνθρωποι», τις οδηγίες του κατά γράμμα, ώστε να κυριαρχήσει παγκόσμια ως σωτήρας των ανθρώπων.

Θα τους περιθάλψει όλους δίνοντας τους στέγη και φαγητό και για να έχουν οι άνθρωποι τα βασικά αγαθά θα πρέπει να φέρουν υποχρεωτικά το χάραγμα, που θα δηλώνει την πλήρη αποδοχή του θηρίου και την υποταγή τους σε αυτόν.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου