Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Η Βαβέλ της οικονομικής τρομοκρατίας


Καθημερινά βιώνουμε έναν ανελέητο βομβαρδισμό από τα ΜΜΕ σχετικά με το τι θα συμβεί στην Ελλάδα,αν πάρει ή όχι την οικονομική «δόση» της κι όλα αυτά με αρκετή δόση αβεβαιότητας και τρομοκρατίας για το μέλλον που μας έρχεται.

Το πλήθος των αντικρουόμενων δημοσιευμάτων και η βαβέλ που επικρατεί ειδικά στον Ελληνικό τύπο είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναζήσει. Αδυνατούμε να διαχωρίσουμε πλέον το ψέμα από την αλήθεια, ποιος έχει δίκιο, ποιος άδικο και να καταλήξουμε σε συγκεκριμένα συμπεράσματα.

Ο στόχος της δημιουργίας ενός κλίματος ασάφειας κι αβεβαιότητας, που κουράζει τους λαούς και τους κάνει να απογοητεύονται, από όλους κι από όλα επιτυγχάνεται μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο.

Στην πραγματικότητα όλο αυτό το τεράστιο σόου είναι μέρος ενός πολύ καλά οργανωμένου σχεδίου, που έχει εκπονηθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια από τον άρχοντα της εξαπάτησης, που διοικεί τον μάταιο αυτό κόσμο και δεν είναι άλλος από τον ίδιο τον διάβολο Σαμαέλ.

Με σαφήνεια αναφέρει σε ένα από τα 25 πρωτόκολλλα, τα οποία έχει παραδώσει σε αυτούς που τον υπηρετούν, ώστε να προετοιμάσουν τον ερχομό της επικράτησης του Υιού της απωλείας, ποιον σκοπό έχει με την πρόκληση όλων αυτών των αναταραχών.


Πρωτόκολλο 4ο

4.11 Η ζωηρή πάλη για την υπεροχή, οι οικονομικές δυσκολίες και προσκρούσεις και πάλι θα δημιουργήσουν και έχουν δημιουργήσει προβλήματα και οι κοινωνίες σύντομα μέσα από τις πολλαπλές πιέσεις θα αλλάξουν μορφή και θα γίνονται όλο και πιο απογοητευμένες, πιο ψυχρές και χωρίς καρδιά.

4.12 Οι κοινωνίες αυτές θα εμφανίσουν μια απόλυτη απέχθεια προς κάθε ανώτερη πολιτική σκέψη και προς την ίδια τη θρησκεία. Ο μόνος τους οδηγός θα είναι ο υπολογισμός, δηλαδή ο χρυσός, τον οποίο και θα λατρέψουν για τις υλικές απολαύσεις που εξασφαλίζει. Τότε οι κατώτερες τάξεις των ανθρώπων θα μας ακολουθήσουν στην πάλη μας εναντίον της τάξης των διανοουμένων, κινούμενοι βέβαια από το μίσος τους εναντίον των προνομιούχων κι όχι από την επιθυμία απόκτησης πλούτου. Να θυμάστε ότι τον πλούτο αυτόν καθ' αυτό δεν τον θέλει κανείς. Όλοι τον βλέπουν ως μέσον απόκτησης δύναμης.

4.13 Ο σκοπός είναι την κατάλληλη στιγμή να ξαναξεχάσουν οι άνθρωποι την ύπαρξη του Δημιουργού. Σε αντίθετη περιίτωση πρέπει να τους κάνουμε να είναι χλιαροί στην πίστη τους.

Με την τρομοκρατία λοιπόν και την αβεβαιότητα μας κάνουν να τρέμουμε μήπως χάσουμε τα κεκτημένα και κυνηγάμε το χρυσό με τέτοιο πάθος, που ξεχνάμε το Χριστό.

Με την απογοήτευση θα καταφέρουν να κουράσουν τους λαούς, ώστε στο τέλος να τους χρησιμοποιήσουν στρέφοντας τον έναν εναντίον του άλλου, αρκεί να μην στραφεί κανείς στον Χριστό.

Χωρίς Χριστό όμως δεν υπάρχει ελπίδα κι ο διάβολος το γνωρίζει αυτό και συστηματικά δουλεύει ώστε να απελπίσει τους λαούς, φτάνει εμείς να μην του κάνουμε το χατήρι.

Άλλωστε υπάρχουν τόσα πράγματα γύρω μας για τα οποία αξίζει να χαιρόμαστε και τα πιο όμορφα από αυτά είναι δωρεάν.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου