Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Οι ηλεκτρονικές θεωρήσεις των βιβλιάριων ασφάλισης


Μια από τις συνηθισμένες μεθόδους της Νέας Τάξης να περνάει με ευκολία τα μέτρα που τη συμφέρουν, ώστε να επιτύχει την απόλυτη κυριαρχία της είναι να δίνει κάποιο πρόβλημα, το οποίο είναι φαινομενικά δύσκολο και άλυτο κι έπειτα πολύ έξυπνα να σερβίρει στους προβληματισμένους και ταλαιπωρημένους τη λύση, την οποία έχει έτοιμη από πριν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του prisonplanet πάλι το πρόβλημα με τις ατέλειωτες ουρές ταλαιπωρημένων ασφαλισμένων του ΙΚΑ, οι οποίοι δε δίστασαν να πλακωθούν και στο ξύλο, έλαβε δημοσιότητα.

Όμως δε χρειάζεται να ανησυχούμε! Η λύση είναι απλή. Ηλεκτρονικά θα μπορούμε να θεωρήσουμε τα βιβλιάρια, με άνεση από το σπίτι μας.

Τώρα βέβαια πως θα το καταφέροουν αυτοί που δε γνωρίζουν από υπολογιστές, αυτοί που δεν έχουν υπολογιστές κι αυτοί που μπορεί να έχουν απορίες ή ελλείψεις για να πάρουν την ποθητή θεώρηση αυτό είναι άλλη ιστορία.

Αυτό που έχει σημασία είναι να δοθεί η λύση που απαιτείται για το καλό μας. Όλα τα στοιχεία μας να είναι σε βάσεις δεδομένων, που ανά πάσα στιγμή με ευκολία θα μπορούν να συγκεντρωθούν σε μια κάρτα ηλεκτρονική, που θα μας παρέχει τα πάντα και θα μας φακελώνει.

Αξίζει άραγε να θυσιάζει κανείς στο όνομα της άνεσης και της εξοικονόμησης χρόνου την ιδιωτικότητα και την ελευθερία του;



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου