Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Προφητεία του Γέροντα Ιωσήφ του Βατοπεδινού: H Τουρκία θα επιτεθεί στην Ελλάδα και θα ηττηθεί από την Ρωσία


Ο Γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός, που κοιμήθηκε στο Άγιον Όρος την 1η Ιουλίου 2009 τα είχε δει όλα με κάθε λεπτομέρεια και μας τα μεταφέρει αυτούσια.

Στο συγκλονιστικό βίντεο ακούγεται η φωνή χαρισματικού Γέροντα, που είχε δει όλα εκείνα που ζούμε αλλά και που θα έρθουν. Η διήγηση του δημιουργεί εγρήγορση και θαυμασμό.

Ο Γέροντας Ιωσήφ μιλάει για την οικονομική Κρίση, την Πολιτειακή Ανωμαλία, την ξαφνική Απόσυρση του Διεθνούς Κεφαλαίου, τις Απολύσεις, τη Φτώχεια, την Τουρκική Εισβολή σε ώρα αδυναμίας της Ελλάδος, τη Ρωσική σφοδρή Αντεπίθεση, τη Νίκη των Ρώσων και την ήττα της Τουρκίας, την απάντηση Αμερικανών-Νατοϊκών, τον φονικότατο Παγκόσμιο Πόλεμο στον οποίο δεν θα πάρει μέρος η Ελλάδα, την Έγερση του Κεκοιμημένου Βυζαντινού μας Βασιλέως, την Ειρήνη, τον τελικό Θρίαμβο του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και μετά από δεκαετίες, τη φοβερή Έλευση του Αντιχρίστου, αφού πρώτα έχει κηρυχθεί η Ορθοδοξία παντού!

Να σημειωθεί πως ο Γέροντας, ενώ είχε κοιμηθεί την 1η Ιουλίου 2009, μετά από λίγη ώρα χαμογέλασε, κάτι το οποίο κανένας μέχρι και σήμερα δεν μπορεί να εξηγήσει!





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου