Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Κίνδυνος να βρεθούμε άμεσα εκτός Ευρώπης


ΝΤΡΟΠΗ! Το μεσημέρι δήλωναν έτοιμοι για συμφωνία, και το βράδυ σέρνουν την Ελλάδα σε δημοψήφισμα για να βγει απ ‘ το ευρώ. Ευθύνη όλων των σοβαρών πολιτικών δυνάμεων της χώρας να κρατήσουν την χώρα στην Ευρώπη. Με κάθε τρόπο και οιοδήποτε κόστος!

Σήμερα ξημερώνει μια μέρα όπου πρέπει να επικρατήσει η ψυχραιμία. Η κυβέρνηση του Α. Τσίπρα που με δική της ευθύνη μετά από πέντε μήνες αποτυχημένων διαπραγματεύσεων έσπειρε μεσάνυχτα τον πανικό, έχει την ευθύνη να διατηρήσει τον νόμο, την τάξη, την ασφάλεια των πολιτών, και την ακεραιότητα της χώρας. Οποιος νομίζει ότι μπορεί να παίζει με την Ελλάδα σε κάλπικο δημοψήφισμα θα δει ότι κάνει μεγάλο λάθος.

Όμως ο τρόπος που θέτει η κυβέρνηση το δίλλημα μπορεί να μας οδηγήσει μονά-ζυγά εκτός ΕΥΡΩ. Αν επικρατήσει το ΝΑΙ, και η διάθεση του κόσμου να μείνει στην Ευρώπη η κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί και να προκηρύξει εκλογές. Θα το κάνει και σε τι χρόνο; Στο διάστημα αυτό η Ευρώπη θα μας κρατήσει εντός η θα μας διώξει μια και καλή όπως φαίνεται να θέλει; Αν πάλι κερδίσει το «ΟΧΙ» του Τσίπρα θα βρεθούμε στο ίδιο αδιέξοδο, που τον εξώθησε να πάει σε δημοψήφισμα με την Ε.Ε. πιο πεισμωμένη. Αρα μονά-ζυγά χαμένοι.

Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα. Οι Ελληνες θέλουν Ευρώπη και θα το ξεκαθαρίσουν με ΝΑΙ στο ευρώ όπως κι αν προσπαθήσουν να τους μπερδέψουν. Ολοι οι άλλοι ας πάνε όπου νομίζουν. Στο καλό
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου