Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Όχι στην τρομοκρατία των εγκάθετων

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Στην εβδομάδα που έρχεται θα κάνουν τα πάντα για να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό που θα πάει την Κυριακή 5 Ιουλίου να ψηφήσει στο δημοψήφισμα, ότι το αμείλικτο ερώτημα είναι ευρώ ή δραχμή, επιβίωση ή αργός θάνατος, γιατί έτσι τους βολεύει με στόχο να συνεχίσει η χώρα να είναι ένα αποικιακό εξάρτημα μιας τοκογλυφικής Ευρώπης.

Τις επόμενες μέρες η εκστρατεία του φόβου θα ενταθεί με όλα τα μέσα καθώς τα μνημονιακά δοσολογικά νεοταξικά ΜΜΕ από πολύ νωρίς έχουν αρχίσει την βρώμικη εκστρατεία παραπληροφόρησης. Θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν με όλα τα μέσα που διαθέτουν σε συνεργασία με τους εταίρους της συμφοράς μας το κλείσιμο των τραπεζών. Θα διαδίδουν αισχρά ψέματα ότι τελειώνει η βενζίνη, ότι στα σούπερ μάρκετ αδειάζουν από τρόφιμα, ότι δεν θα ξανανοίξουν οι τράπεζες αν ψηφήσουν ΟΧΙ . Θα προσπαθήσουν να σπείρουν τον τρόμο ότι η καταστροφή είναι προ των πυλών, ότι θα μας πλακώσει ο ουρανός και ότι θα ανοίξει η γη να μας καταπιεί γιατί θα μας διώξουν κακήν κακώς από αυτή την σημερινή Ευρωπαϊκή Ένωση, άσχετο αν αυτό είναι νομικά και πρακτικά αδύνατο.

Το φετίχ του ευρώ, θεοποιημένο και… «ιαματικό», θα προβάλλεται καθημερινά από τα δελτία των ειδήσεων των δοσίλογων της ενημέρωσης οι όποιοι τις τελευταίες δεκαετίες έχουν δημιουργήσει ένα κλειστό κατευθυνόμενο κατεστημένο, σαν μια ιδιότυπη μασονία, αποκλείοντας κάθε άλλη φωνή που ήθελε την σωστή ενημέρωση του ελληνικού λαού. Μαζί τους και όλος αυτός ο προδοτικός πολιτικός συρφετός που έφερε την χώρα στην καταστροφή, που ξεπούλησε κάθε ιερό και όσιο του Ελληνισμού.

Το πραγματικό ερώτημα δεν είναι ούτε το ευρώ ή δραχμή, όπως πολλοί ελληνόφωνοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι θέλουν να το επιβάλλουν. Το αληθινό ερώτημα που θα κληθούμε να απαντήσουμε την Κυριακή 5 Ιουλίου, είναι αν η Ελλάδα θα ξαναγίνει ανεξάρτητη και κυρίαρχη χώρα ή θα είναι μια μίζερη αποικία ανίκανη να αποφασίζει η ίδια για το μέλλον, ανίκανη να υπερασπίσει την εδαφική της ακεραιότητα, ένα ξέφραγο αμπέλι χωρίς άμυνα και ικανό στρατό που θα γίνει το ώριμο φρούτο στην τουρκική επεκτατική βουλιμία, αφού θα έχει ξεπουλήσει για ένα κομμάτι ψωμί τον ενεργειακό της θησαυρό στους μνημονιακούς της αφέντες.

Και όλα αυτά ενώ στην ευρύτερη περιοχή μας εξελίσσονται σημαντικότατα γεωπολιτικά και γεωοικονομικά ζητήματα για τα οποία σκόπιμα μας έχουν καταδικάσει στην αγνοία, στην αδυναμία παρέμβασης και υπεράσπισης των εθνικών μας συμφερόντων.

Κυριακή 5 Ιουλίου! Εθνική Ανεξαρτησία, ή τοκογλυφική Αποικία ;;;



ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου