Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Φόβοι ότι μπήκε σε εφαρμογή το σχέδιο αποσταθεροποίησης!


«ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ» ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ!
 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στην ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό με όσα συμβαίνουν στην χώρα μας! Είναι χαρακτηριστικό πως ανακλήθηκαν όλες οι καλοκαιρινές άδειες των αστυνομικών ενώ αποφασίστηκε η λήψη έκτακτων μέτρων ενόψει του δημοψηφίσματος!

Θυμίζουμε πως από την προηγούμενη εβδομάδα, δημοσιεύματα του Τύπου μιλούσαν για σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας…

Έτσι, από σήμερα, βρίσκεται σε εφαρμογή το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για αύξηση των περιπολιών στα σημεία που υπάρχουν ΑΤΜ, όπως και την ενίσχυση φρούρησης κτιρίων όπως του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, του γραφείου του ΔΝΤ στην Αθήνα και της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Παραπολιτικών, έχει ήδη «επικαιροποιηθεί» το «σχέδιο Πικραμμένου» το οποίο είχε καταρτιστεί τον Μάιο του 2012 όταν η Ελλάδα βρισκόταν στα πρόθυρα άτακτης χρεοκοπίας. Σύμφωνα μ αυτό σε περίπτωση πρόκλησης «κοινωνικής αναστάτωσης» μεταξύ άλλων μέτρων τίθενται σε εφαρμογή καθολικά αστυνομικά μέτρα, ενεργοποιούνται οι εισαγγελικές Αρχές εκτέλεσης ποινών, ενισχύονται οι εξωτερικές φρουρές των φυλακών ενώ περιορίζονται οι κινήσεις των λαθράίως εισελθόντων στη χώρα αλλοδαπών.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου