Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015

Οι Έλληνες απαιτούν την καταστροφή τους


Tου Paul Craig Roberts*


Πριν από μερικά χρόνια, ο Τόμας Φρανκ έγραψε ένα βιβλίο, «Ποιο είναι το θέμα με το Κάνσας». Το βιβλίο πραγματεύεται το πώς οι Αμερικανοί έχουν υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου, ώστε να καταψηφίζουν τα δικά τους οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα.

Η απόλυτη βλακεία των λαών τους καθιστά αβοήθητους στα χέρια κάποιον άπληστων. Σήμερα, ο Τόμας Φρανκ θα μπορούσε να κάνει την ίδια ερώτηση σχετικά με την πλύση εγκεφάλου του ελληνικού πληθυσμού. Στις 22 Ιουνίου, το RT ανέφερε ένα τεράστιο συλλαλητήριο των Ελλήνων στην Αθήνα, κατά της εξόδου από την ευρωζώνη, οι οποίοι απαιτούσαν από την κυβέρνησή τους να τους ξεπουλήσει στην τρόικα.

Οι Έλληνες είναι τόσο αποφασισμένοι να συμμετέχουν στην "Ευρώπη" ώστε είναι πρόθυμοι να οδηγηθούν οικονομικά στον πάτο και να πάψει η χώρα τους να υπάρχει ως ανεξάρτητο κράτος, καθώς θεωρούν τιμή του να είναι στην ΕΕ. Οι ηλίθιοι που συμμετείχαν σε αυτό το «συλλαλητήριο για την Ευρώπη» έχουν κάνει δύσκολη, αν όχι αδύνατη, την προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης να χαλαρώσει τη λιτότητα που έχει επιβληθεί από το 1% του ελληνικού λαού.

Μεταξύ των Δυτικών λαών, οι Έλληνες έχουν βιώσει την αναλγησία και την απληστία του 1%, πιο σοβαρά από οποιαδήποτε άλλη δυτική κοινωνία. Ωστόσο, οι Έλληνες αποδέχονται την κακομεταχείριση τους, για να έχουν την τιμή να λέγονται Ευρωπαίοι.

Είναι απορίας άξιον ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει ακόμα παραιτηθεί και να αφήσει τους ηλίθιους στην κόλαση.* Ο Paul Craig Roberts είναι πρώην υφυπουργός οικονομικών των ΗΠΑ επί προεδρίας R. Reagan

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου