Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Το Matrix και η ζωή σου: Ζεις ένα όνειρο που συμφώνησες να παίξεις...


Τι είναι το ολόγραμμα; THE MATRIX

Φανταστείτε μία τηλεόραση, και όλο το εύρος της μπάντας, το οποίο αποτελείται από κανάλια, και κάθε κανάλι γίνεται εικόνες και ήχος μέσα από μηνύματα πληροφορίες δεδομένα που εκπέμπονται από μία πηγή.

Τα μηνύματα που δεχόμαστε μας δημιουργούν εκτός από την οπτική επαφή και άλλες αισθήσεις μα και συναισθήματα. Όλα αυτά μας επηρεάζουν, ώστε να αντιλαμβανόμαστε μια πραγματικότητα από κάτι που στην ουσία δεν υπάρχει, μιας που όλα είναι αποτέλεσμα μιας πηγής εκπεμπόμενων συχνοτήτων, σε ένα η περισσότερα κανάλια.

Έχουμε ξαναπεί, το ρητό που ισχύει ότι "όπως έξω έτσι και μέσα"

Για να γίνει καλύτερα αντιληπτό, φανταστείτε ότι η τηλεόραση είναι ο τρισδιάστατος χώρος, και φυσικά ο δικός μας πλανήτης. Και όλα τα όντα και τα πάσης φύσεως που έχουν δημιουργηθεί, όπως επίσης ο αέρας το νερό η γη και η φωτιά, όπως τα ζώα τα πτηνά, και ούτω καθεξής, είναι οι εικόνες που προβάλλονται.

Φανταστείτε επίσης, ότι αυτοί που εκπέμπουν από την πηγή, τις συχνότητες στην τηλεόραση, (τρισδιάστατος κόσμος πλανήτης Γη ), ότι επέλεξαν, να ζήσουν μέσα σε αυτόν τον εικονικό κόσμο, προβάλλοντας τα ανθρώπινα σώματα, που μέσα τους θα εμπεριέχουν τον νοητό τους αληθινό εαυτό.



Αν και γνώριζαν όλη την αλήθεια, και κατανοούσαν το ψεύτικο αυτής της όλης εικονικής δημιουργίας, και ενώ εξουσίαζαν τα πάντα σε αυτόν τον εικονικό κόσμο, επέλεξαν να μπουν μέσα σε αυτόν και να τον ζήσουν, αφού σαν δημιουργοί οι ίδιοι ερωτεύτηκαν το δημιούργημα τους.

Το πρόβλημα όμως, ήταν, ότι μπαίνοντας στον εικονικό κόσμο, θα χάσουν όλη την μνήμη τους, και δεν θα θυμούνται απολύτως τίποτα από την αληθινή τους φύση και πραγματικότητα.


Στην ουσία επέλεξαν να ζήσουν μέσα σε ένα είδωλο του αληθινού τους κόσμου και πραγματικότητας.

Λόγω του προβλήματος του εθισμού στην εικονική πραγματικότητα, έβαλαν έναν κώδικα ασφαλείας, να.."πεθαίνουν".

Με αυτόν τον τρόπο θα ξαναγύριζαν πίσω στην αληθινή τους πραγματικότητα.



Τι γίνεται όμως αν μπει ένας "ιός" στο σύστημα;

Τότε υπάρχει το δεδομένο, όσοι δεν αντιλήφθηκαν την εικονική τους πραγματικότητα, να μην μπορούν να ξεφύγουν από αυτή.

Ο έρωτας για τον εικονικό κόσμο, δίνει την δυνατότητα στον νου που θα μπει μέσα σε υλικό ανθρώπινο σώμα, να μην αφήσει να απεγκλωβιστεί από αυτό, διότι πλέον όπως η αγάπη για την αληθινή του υπόσταση και πραγματική δεν τον αφήνει να την απολέσει,(ψυχή), με τον ίδιο τρόπο, ο έρωτας για το υλικό ανθρώπινο σώμα δεν τον αφήνει να απολέσει την ανθρώπινη και εικονική υπόσταση του.

ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΝΕΙΡΟ



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου