Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Το μεγαλο μυστικό της μεγάλης πυραμίδας του Χέοπα


Τα καλά κρυμμένα μυστικά της Πυραμίδα του Χέοπα έρχονται στο φως...


Η πυραμίδα δεν ήταν τάφος.

Τι υπήρχε στην κορυφή της;

Σε τί χρησίμευε; Τι ακριβώς ήταν η πυραμίδα;

Οι αποκαλύψεις θα σας εκπλήξουν!

Σύμφωνα με μια μελέτη από αρχιτέκτονα Miguel Perez Sanchez μια σειρά μετρήσεων στην Μεγάλη Πυραμίδα μας δίνει τους αριθμούς π και e.

Επίσης υπάρχουν πολλές αναφορές και συνεχείς σχέσεις με το αστέρι Σείριο.
Όλα αυτά δίνουν μια νέα προοπτική σε ένα, τουλάχιστον, από τα πολλά μυστικά που μένουν, ίσως, να αποκαλυφθούν.

Ως γνωστόν, η πυραμίδα είναι κόλουρη, δηλαδή της λείπει το πάνω μέρος -όπως συμβαίνει στις περισσότερες γνωστές πυραμίδες του κόσμου. Οι ερευνητές ανακάλυψαν τι βρισκόταν στην κορυφή της πυραμίδας.



Μία σφαίρα

Όπως προτείνεται από τον Pérez-Sánchez, η σφαίρα που ήταν τοποθετημένη στην κορυφή της πυραμίδας συμβόλιζε το μάτι του Ώρου και είχε διάμετρο 2.718 βασιλικές πήχες (2,7 μέτρα), η οποία είναι σε ακριβή σχέση με τον νεπέριο αριθμό e (2,71828).

Η σφαίρα είχε τοποθετηθεί ως λατρεία στον Ήλιο και τον Σείριο, το πιο λαμπρό αστέρι στον ουρανό, που συνδέθηκε με την Ίσιδα.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη πυραμίδα ήταν ένα «εργοστάσιο» ενέργειας. Τελικά, φαίνεται να επιβεβαιώνονται.

Ο Νίκολα Τέσλα είχε δοκιμάσει να φτιάξει ένα «αντίγραφο» της πυραμίδας.

Τα αποτελέσματα φαίνεται να δείχνουν πως η Πυραμίδα σχεδιάστηκε για να μεταδίδει ασύρματα ενέργεια σε πολύ μεγάλες αποστάσεις!






ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

  1. ο Ζαχαριας Σιτσιν δινει πολλες προτασεις και ενδειξεις που ισως να γινουν και αποδειξεις σχετικα με το θεμα των πυραμιδων στην Αιγυπτο.Ο καθε ενας εχει το μυαλο για να καταλαβει τα στοιχεια,τις πιθανοτητες,τα υπονοουμενα,αλλα και το απιστευτο.Απλα θελει λιγο πιο ελευθερο μυαλο και μια αλλη ιδιαιτερη συχνοτητα για να τα δεις ολα απο μια αλλη οπτικη.Καλη μελετη,καλη προσπαθεις και καλη κατανοηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή