Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

«Έλληνες ξυπνήστε! Η Νέα Τάξη Πραγμάτων του Ρότσιλντ είναι εδώ...»


Αρχίζω με ένα ρητό του DAVID ROCKEFELLER: «Εκείνο που χρειαζόμαστε είναι μια μεγάλη παγκόσμια ΚΡΙΣΗ και τα Έθνη της Γης θα αποδεχθούν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη». ( N.W.O.)


Την κρίση αυτή τη δημιούργησαν στη Μέση Ανατολή και στην Ουκρανία. Η ΚΡΙΣΗ αυτή οδηγεί κατευθείαν σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, με πυρηνικά όπλα.

Ο DAVID ROCKEFELLER ήταν ένας από τους ηγέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Ο παππούς του JACOB ROTHSCHILD, σημερινού ηγέτη της Παγκόσμιας Δικτατορίας, για τη Παγκόσμια Οικονομία είχε ειπεί: «Ας μου επιτραπεί να εκδώσω και να ελέγξω το χρήμα του Κράτους, (ΗΠΑ), και δεν με ενδιαφέρει ποιός θεσπίζει και ψηφίζει τους νόμους». Πράγμα που πέτυχε. Το δολάριο των ΗΠΑ, και το Ευρώ της Ευρώπης είναι νομίσματα του JACOB ROTHSCHILD. Στην πίσω όψη του δολαρίου ΗΠΑ εικονίζονται τα σύμβολα της Ν.Τ.Π., δηλαδή η πυραμίδα με τον οφθαλμό, «Ος τα παν θορά», και η επιγραφή στα Λατινικά, (για να μην καταλαβαίνουν οι απλοί Αμερικανοί και οι μετανάστες), NOVUS ORDO SECLORUM, δηλαδή ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

Το ιερό τους πολιτικό βιβλίο είναι «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», του οποίου τα άρθρα-πρωτόκολλα τηρούν με ευλάβεια. Τα πρωτόκολλα αυτά είναι 24.

Τους Τζιχαντιστές με το Χαλιφάτο ISIS, ΑΥΤΟΙ τους δημιούργησαν, με σκοπό να κυριαρχήσουν στη Γη.

Ο σημερινός Πρόεδρος της Ν.Τ.Π. & Παγκόσμιας Κυβέρνησης, έχει αποκτήσει όλους τους τίτλους της Ευρωπαϊκής Αριστοκρατίας, είναι Λόρδος, Βαρώνος, Μαρκήσιος, & Κόμης.

Εν συντομία διεθνώς αποκαλείται Ο ΗΓΕΜΩΝΑΣ της Ν.Τ.Π.

Αυτούς τους τίτλους ευγενείας και αριστοκρατίας απέκτησε η οικογένεια ΡΟΤΣΙΛΝΤ ανά τη διαδρομή των αιώνων.

Η οικογένεια ΡΟΤΣΙΛΝΤ κατοικοεδρεύει στην Ευρώπη, και η οικογένεια ΡΟΚΦΕΛΕΡ στις ΗΠΑ.

Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, Παγκοσμιοποίηση, & Νέα Τάξη Πραγμάτων, είναι το ίδιο πράγμα, με τους ίδιους Παγκόσμιους Δικτάτορες.

Πιόνια και Μαριονέτες ΑΥΤΩΝ & ΕΚΕΙΝΩΝ, είναι όλες οι Κυβερνήσεις των κρατών της Γης, πλην Ρωσίας-Κίνας.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων (NWO) στόχο έχει τα κάτωθι:

1. Παγκόσμια Κυβέρνηση-Βασιλευομένη Δικτατορία.

2. Παγκόσμια Οικονομία, ελεγχόμενη από το πρόεδρο της Ν.Τ.Π. (NWO), Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

3.Παγκόσμια Θρησκεία. (Τη λεγόμενη Πανθρησκεία με Αρχηγό Αρχι-Ραββίνο).

4. Παγκόσμιο Νόμισμα. (Δολάριο + Ευρώ θα καταργηθούν).

5. Παγκόσμιο Στρατό. (Με πρότυπο το ΝΑΤΟ).

6. Παγκόσμιο Πολιτισμό. (Γι’ αυτό βλέπετε σήμερα καταστροφή όλων των μνημείων - αρχαιοτήτων στη περιοχή της Μεσοποταμίας, Βαβυλώνος, Συρίας-Παλμύρας, υπό των Τζιχαντιστών ISIS).

Σειρά στο μέλλον έχουν η καταστροφή του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού, γι’ αυτό έρχονται εδώ κατά κύματα οι Μουσουλμάνοι Ισλαμιστές, σταλμένοι από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, για να καταστρέψουν την Ακρόπολη Αθηνών-Παρθενώνα, Δελφούς, Κνωσό, Μυκήνες, Δήλο, Δωδώνη, Αμφίπολη, Δίον, Βεργίνα, τα Ελληνικά Μουσεία με τις αρχαιότητες, και όλο τον Ελληνικό Πολιτισμό, υπό τις ευλογίες του Αρχι-Ραββίνου της Ορθοδοξίας.

Υπάρχει δήλωση Σοκ του Αρχι-Ραββίνου της Χριστιανικής Ορθοδοξίας, «Καλύτερα να ταΐζω λαθρομετανάστες, παρά τεμπέληδες Έλληνες».

Σκοπός της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, η εξαφάνιση όλων των Πολιτισμών του Πλανήτη, και επικράτηση ΜΟΝΟΝ του Σιωνιστικού Πολιτισμού της Παλαιάς Διαθήκης, των Βασιλέων Δαυϊδ & Σολομώντα.

7. Καταστροφή της παγκόσμιας Ιστορίας, και δημιουργία νέας παγκόσμιας Ιστορίας, με βάση την ιστορία όπως περιγράφεται στη Παλαιά Διαθήκη του Αβραάμ.

8. Σχέδιο της Παγκόσμιας Δικτατορίας για Ισλαμοποίηση της Ευρώπης, (ανάμιξη των πληθυσμών), σύμφωνα με το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI, για Βαβυλώνα στην Ευρώπη, Λαοί-φυλαί- και γλώσσαι. Γιαυτό βλέπετε σήμερα κύμματα λαθρομεταναστών και προσφύγων, να κατακλύζουν την Ελλάδα, και να οδεύουν προς Ευρώπη.

9. Για να τα πετύχουν όλα αυτά εκλέγουν πολιτικούς πιόνια και μαριονέτες, σε κάθε κράτος, μέσω Η/Υ, οι οποίοι πράττουν ότι τους πουν τα αφεντικά τους οι Επικυρίαρχοι και Κοσμοκράτορες. Τον Στουρνάρα καμιά αρχή και εξουσία της χώρας δεν μπορεί να τον διώξει ποινικά, διότι «έχει πλάτες» του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ιδιοκτήτη της ΤτΕ.

10. Ολικός έλεγχος των ΗΠΑ, Ευρώπης, ΝΑΤΟ, Ιαπωνίας, από το παγκόσμιο Σιωνιστικό στρατηγείο.

11. Ο επερχόμενος Βασιλεύς (Υιός ΡΟΤΣΙΛΝΤ), στηρίζει τη δύναμή του στους Τζιχαντιστές ISIS-Χαλιφάτο, στο σύστημα HAARP, στη Μασονία, στη λαθρομετανάστευση όπου οι λαοί-Έθνη-Κράτη της Ευρώπης θα γίνουν Βαβυλώνα.

12. Η Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, βαδίζει σύμφωνα με το Ιερό τους βιβλίο, «Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», για να κατακτήσει την εξουσία στο πλανήτη.

Μέλη της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, υπό το Πρόεδρο Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι οι κάτωθι.

Οικογένειες ROTHSCHILDS & ROCKEFELLERS, σαν πρόεδροι, μέλη οι κ.κ. LEVY, LEHMAN, GOLDMAN SACHS, KUHN-COEN, LOEB, SOROS, MAX, SIDNEY, WARBURG, JACOB SCHIFF, MANN, PAULSON, WARREN BUFFET, J.P. MORGAN, LAZARD, οι ιδιοκτήτες διαδικτύου & Η/Υ Μπιλ Γκέϊτς GOOGLE, FACEBOOK, TWITTER, κ.λ.π.

Όλοι αυτοί είναι γνωστοί σαν Παγκόσμια οικονομική Ελίτ.

Όλοι αυτοί έχουν συμβούλους τους κ.κ. KISSINGER, BREZINSKY, & και πολλά THINK TANKS.

Όλοι αυτοί είναι Εβραϊκής καταγωγής & Εθνότητος.

Είμαστε μάρτυρες μιας τεράστιας και αχαλίνωτης διαφθοράς των κεντρικών τραπεζών παγκοσμίως, προς όφελος της παγκόσμιας Σιωνιστικής οικονομικής Ελίτ.

Για να επιτευχθεί η παγκόσμια Βασιλευομένη Δικτατορία, είναι απαραίτητο να αφαιρεθεί από τα μυαλά των ανθρώπων η ατομικότητα, η πίστη στη παράδοση της οικογένειας, ο εθνικός πατριωτισμός, και τα θρησκευτικά δόγματα. Αυτό το έργο το έχουν αναλάβει οι προδότες και επίορκοι πολιτικοί, οι Πάπες & Καρδινάλιοι, οι Αρχιερείς της Ορθοδοξίας, τα ΜΜΕ, και τα υπουργεία Παιδείας & Πολιτισμού. Το υπουργείο πολιτισμού εξαφανίζει ότι αφορά το Μέγα Αλέξανδρο!!! (Βλέπε Αμφίπολη).

Η εκάστοτε κυβέρνηση των ΗΠΑ, είναι υπό τας διαταγάς της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Πρέπει να ενημερωθεί ο Αμερικανικός Λαός, ότι οι τρελοί και φανατικοί πολιτικοί που τον κυβερνούν, διακινδυνεύουν την ασφάλειά του, και τη ζωή του, σε ένα παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, όπου οι Αμερικανικές Πολιτείες &Μεγαλουπόλεις, θα βομβαρδιστούν με πυρηνικές βόμβες, εάν η κυβέρνηση των ΗΠΑ προέλθει σε πόλεμο με Ρωσία-Κίνα, κατόπιν εντολών των Κοσμοκρατόρων αφεντικών των τρελών πολιτικών.

Η Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, βασίζει τη δύναμή της στους κάτωθι παράγοντες.

1. Στις Σιωνιστικές Εβραϊκές ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- Ευρώπη (Ε.Ε.) & Ιαπωνία.

2. Στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR). (Kissinger)

3. Στη Τριμερή Επιτροπή (Trilateral commission)

4. Στη Διεθνή Συνωμοσία των Τραπεζών

5. Στο Παγκόσμιο Χρυσό που τον μάζωξαν στις τράπεζες.

6. Στην ομοσπονδιακή τράπεζα αποθεμάτων (Federal Reserve στις Εβραϊκές ΗΠΑ).

7. Στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, & στη Παγκόσμια Τράπεζα. (IMF & WORLD BANK).

8. Στη Λέσχη BILDERBERG

9. Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

10. Στο Στρατιωτικό Σύμπλεγμα ( θύμα του οποίου είναι και οι δικοί μας Στρατιωτικοί, γιαυτό δεν κινούνται να σώσουν την Ελλάδα από τη δεινή θέση-Μνημόνια που βρίσκεται), και από τους εφιάλτες πολιτικούς πουλημένους στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!

11. Στο Βιομηχανικό Σύμπλεγμα (Γιαυτό η Ελληνική Βιομηχανία κατεδαφίστηκε και εξαφανίστηκε).

12. Στο σύστημα ΕΣΕΛΟΝ, και στον Ιστό Παγκοσμίου Εύρους, τα γνωστά σε όλους μας www (world wide web), είναι ένα εκπληκτικό εργαλείο που συνδέει εκατοντάδες εκατομμύρια ηλεκτρονικούς υπολογιστές, και δίνει στους πολίτες όλου του κόσμου τη δυνατότητα να επικοινωνούν μεταξύ τους.

Αυτός ο ιστός ελέγχεται από τους Επικυρίαρχους της Γης, οι οποίοι μαζί με όλες τις Κυβερνήσεις, τις Μυστικές Υπηρεσίες, και τις Αστυνομίες όλων των Κρατών, παραμένουν δικτυωμένοι και μας ελέγχουν, και ενδιαφέρονται για οτιδήποτε κάνουμε στον Ιστό, (Web=Ιστός), και λέμε στα μηνύματά μας μέσω ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου. (E-Mail)

Προσοχή λοιπόν, για ότι λέμε, γράφουμε, και διαβάζουμε, ιδίως εμείς οι δημοσιογράφοι/Αρθρογράφοι.

13. Στο σύστημα HAARP ( που μπορεί να προκαλεί φυσικές καταστροφές κατά τη βούληση της παγκόσμιας Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ).

14. Στο Οργανωμένο Έγκλημα, κατά βούληση της Ν.Τ.Π.

15. Στους γραμμοκώδικες (Barcodes), με τους οποίους ελέγχουν το Παγκόσμιο Εμπόριο.

16. Στον ΟΗΕ, με τον οποίον ελέγχουν το Διεθνές Δίκαιον.

17. Στους ILLUMINATI

18. Στις ανά το κόσμο Μασωνικές Στοές.

19. Στους Ναϊτες-Ιππότες-και στην οργάνωση Opus Dei του Βατικανού της ΡωμαιοΚαθολικής Εκκλησίας.

Τώρα έβαλαν χέρι και στην Ορθόδοξη Εκκλησία, μετά το θάνατο του Μακαριστού Χριστόδουλου, με τους Αρχι-Ραββίνους νέους Αρχιερείς που χειροτονεί ο εκλεκτός τους.

20. Στις διάφορες μυστικές υπηρεσίες όλων των Κρατών.

(Εμείς τις πληρώνουμε και τις χρησιμοποιούν οι Παντοκράτορες Επικυρίαρχοι εναντίον μας).

21. Στα παγκόσμια ΜΜΕ που τα ελέγχουν οι Μεγιστάνες Κοσμοκράτορες, και παραποιούν την αλήθεια.

22. Το Διεθνές Εμπόριο Ναρκωτικών, και εμπόριο πάσης σαρκός, που τα ελέγχουν οι Επικυρίαρχοι.

23. Τη Διεθνή Μαφία, που την ελέγχουν οι Κοσμοκράτορες.

24. Στις Κυβερνήσεις, και τα Κοινοβούλια όλων των Κρατών της Γης, τα μέλη των οποίων εκλέγουν με Η/Υ.

Στις Ελληνικές εκλογές που έρχονται, τα εκλογικά αποτελέσματα που θα ανακοινωθούν, θα είναι εκείνα επιθυμιών των Κοσμοκρατόρων της Ν.Τ.Π.

25. Οι πολυεθνικές εταιρίες, οι οποίες είναι συμφερόντων των Μεγιστάνων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Οι Παγκόσμιοι Πόλεμοι, οι διάφοροι τοπικοί πόλεμοι, οι οικονομικές κρίσεις, και ότι κακό συμβαίνει στη Γη, είναι έργο της παγκόσμιας κυβέρνησης –Δικτατορίας, στη προσπάθεια που καταβάλλει για ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.

Ο Μπολσεβικισμός, ο Κομμουνισμός του ΚΚΕ, ο Ναζισμός, ο Φασισμός, ο Σοσιαλισμός του ΠΑΣΟΚ, και όλα τα πολιτικά συστήματα και Κοσμοθεωρίες, είναι έργο των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π. της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.

Ο Μαρξ, ο Λένιν, ο Στάλιν, ο Τίτο, ο Χίτλερ, και άλλοι, ήταν δικοί τους άνθρωποι, που αιματοκύλησαν την ανθρωπότητα, για τα συμφέροντα της Ν.Τ.Π. των Κοσμοκρατόρων.

Η Δολοφονία του Προέδρου των ΗΠΑ Κένεντυ, και άλλων ηγετών, τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001, η εισβολή στο Ιράκ με τη δολοφονία του προέδρου Σαντάμ, στη Λιβύη με τη δολοφονία Καντάφι, η εισβολή στη Συρία, οι Τζιχαντιστές του Χαλιφάτου, κ.λ.π. είναι έργα δικά τους.

Τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα είναι έργο δικό τους, για να βάλλουν στο χέρι τον ορυκτό πλούτο της χώρας μέσω του επονείδιστου παράνομου χρέους. Ο Τσίπρας είναι ο Μένεμ της Ελλάδος. Οι πολιτικοί της Ευρωζώνης έχτισαν τη πυραμίδα χρέους στην Ελλάδα, βοηθούμενοι από τους εφιάλτες πολιτικούς.

Ο Τσίπρας αφού πέρασε το 3ο Μνημόνιο των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, την έκανε. Αλλοίμονο στο Λαό που πληρώνει!!!

Το πόπολο οι Έλληνες που πληρώνει τα τοκοχρεολύσια στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, υφίσταται όχι μόνο τους δανειστές, αλλά και τους λαθρομετανάστες του Τσίπρα, και της Γιαγιάς-Τασίας.

Η ΕΛΣΤΑΤ, και η Γενική Γραμματεία Εσόδων, είναι δικές τους, για να εισπράττει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ όλα τα έσοδα του Κράτους. Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι οι δανειστές της Ελλάδος.

Οι Μεγιστάνες ηγέτες της παγκόσμιας κυβέρνησης-Δικτατορίας, είναι επίσης οι Αρχηγοί της λέσχης Bilderberg, και ιδιοκτήτες όλων των μεγάλων τραπεζών της Ευρώπης, που μαζί με πέντε Βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης, σχεδίασαν τη δημιουργία της Ε.Ε. για να ελέγχουν τα Έθνη της Ευρώπης. (Γιαυτό η Ελισάβετ αντέδρασε στο BREXIT).

Ο Πρόεδρος της παγκόσμιας κυβέρνησης Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ δήλωσε.

Κάθε Κεντρική Τράπεζα στο πλανήτη είναι ιδιοκτησία μας.

Τυπώνουμε χαρτιά χρήμα, δηλαδή αέρα κοπανιστό, και μετά το δανείζουμε σε εσάς με τόκους, ενώ εσείς δουλεύετε για να σας φορολογούν οι κυβερνήσεις σας, να τα παίρνουμε εμείς.

Βάζουμε τις Κυβερνήσεις σας να κάνουν πολέμους, και μετά δανείζουμε με αέρα κοπανιστό και τους δύο εμπολέμους. Με αυτό το τρόπο μαζέψαμε όλο το χρυσό του πλανήτη.

Χρηματοδοτούμε κάθε πολιτική οργάνωση, και κάθε πολιτικό κόμμα, (ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα, -Ν.Δ.- ΠΑΣΟΚ- ΠΟΤΑΜΙ) κ.λ.π. αρκεί να μας υπηρετεί, διχάζοντας το Λαό.

Μας αρκεί να μην αποκαλύπτεται το σχέδιο υποδούλωσης και κυριαρχίας που εφαρμόζουμε.

Ελέγχουμε τις αγορές (Χρηματιστήρια), και έτσι αποφασίζουμε που πάει ο πλούτος..........

Ελέγχουμε τις Τράπεζες (με τα Capital control), και άλλα κόλπα, και έτσι σας υποδουλώνουμε τυπώνοντας αέρα......

Ελέγχουμε τους οίκους αξιολόγησης, και έτσι καταστρέφουμε τις χώρες σας, και τις επιχειρήσεις σας, ενώ δίνουμε αξία στις δικές μας πολυεθνικές.

Ελέγχουμε όλες τις πολυεθνικές του πλανήτη.

Ελέγχουμε τις περισσότερες κυβερνήσεις του πλανήτη. (ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα, Ν.Δ.-ΠΟΤΑΜΙΑ κ.λ.π. Μνημονιακούς).

Ελέγχουμε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ του πλανήτη, (ΜEGA- ANT1-ΣΚΑΪ- κ.λ.π.) και εσείς πιστεύετε ότι σας λέμε.

Ελέγχουμε τους διεθνείς οργανισμούς, από τη Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ, ως τον ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ως τη UNICEF.

Εξαγοράζουμε ή δολοφονούμε όποιον αντισταθεί στα σχέδιά μας, και στα συμφέροντά μας.

Αγοράζουμε μπίρ-παρά από τις δουλικές κυβερνήσεις σας, όλα τα χρυσωρυχεία της Γης, (π.χ. Χαλκιδική-Σκουριές), για να μαζεύουμε το χρυσό του πλανήτη, και εσείς να ζήτε χρεωμένοι σε εμάς.

Καταστρέφουμε τον πλανήτη αφού είναι αναγκαίο για να κυριαρχήσουμε, άλλωστε εμείς θα επιβιώσουμε σε πολυτελή καταφύγια, από εσάς που θα πεθάνετε.

Είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε τον στόχο μας, και να ανακηρύξουμε το Παγκόσμιο Νόμισμα, και τη Παγκόσμια Κυβέρνηση, τότε θα είμαστε και φανερά οι Αυτοκράτορες και Επικυρίαρχοι του πλανήτη.

Το μόνο που μένει είναι να ξεχάσετε τα περί δημοκρατίας, εμείς έχουμε για εσάς, άλλα κυβερνητικά συστήματα.........

Να συνηθίσετε να είσαστε οι σκλάβοι μας.

Θα το πετύχουμε αφού καταφέραμε να σας κάνουμε μέχρι τώρα να πιστεύετε πως είχατε δημοκρατία, ενώ εμείς εκλέγαμε τους πολιτικούς σας, μέσω Η/Υ.

Θα το πετύχουμε αφού εθιστήκατε και γίνατε δέσμιοι του πλούτου, που εμείς πλέον ελέγχουμε.

Θα το πετύχουμε αφού ο πλούτος της χώρας σας (Χρυσός, Πετρέλαια, Φ.Α. κ.λ.π.) περνά στα δικά μας χέρια.

Θα το πετύχουμε αφού μας «χρωστάτε» , και δεν θα μπορέσετε να ξεχρεώσετε ποτέ............

Θα το πετύχουμε αφού εσείς πληρώνετε, για να σας εξοντώνουμε με νόμους, που εμείς περνάμε.

Θα το πετύχουμε με Ένοπλες Δυνάμεις καταστολής, που εσείς πληρώνετε, είναι στη δούλεψή μας, και δεν θα σας αφήσουν ποτέ να σηκώσετε κεφάλι.

Θα το πετύχουμε αφού η τροφή σας, και το νερό σας, σε λίγο καιρό θα βρίσκεται υπό τον δικό μας απόλυτο έλεγχο.

Το μόνο που μας φοβίζει είναι μήπως και ξυπνήσετε, μήπως παρατήσετε το παιχνίδι που σας βάλαμε να παίξετε, μη τυχόν και αποφασίσετε και πάψετε να αναγνωρίζετε το χρήμα μας (Ευρώ-Δολάριο), τις Κυβερνήσεις μας, τα κόμματα, και τις ιδεολογίες που σας πλασάραμε.

Έχουμε κατορθώσει να μετατρέψουμε εσάς σε ανθρωπόμορφα όντα, δίχως συνείδηση, χωρίς γνώση, χωρίς αξιοπρέπεια, δίχως θάρρος.

Ψηφίζετε ήδη Ποτάμια & Πασόκους, άρα είστε νεκροί!!!

Είναι σχεδόν αδύνατο να ξεφύγετε από εμάς. Είστε ήδη νεκροί-ζωντανοί!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! Η Ν.Τ.Π. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι εδώ!!!

Ουκ είθισται τοις Έλλησι προσκυνείν αλλοτρίους.

Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία.





ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ, Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου