Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Εμφύτευση μικροτσίπ σε ανθρώπους στην Αυστραλία


Εμφύτευση μικροτσίπ σε ανθρώπους: «Ένα Μικροτσίπ κάτω από το δέρμα μπορεί να αντικαταστήσει τα κλειδιά, πιστωτικές κάρτες»


Πρόσφατα στην Μελβούρνη της Αυστραλίας διαφήμισαν στην Τηλεόραση (στις ειδήσεις) για την εμφύτευση Μικροτσίπ σε ανθρώπους.

(http://www.9news.com.au/national/2015/07/27/17/53/microchip-under-the-skin-may-replace-keys-credit-cards)


Ο τίτλος του θέματος τους ήταν:

«Ένα Μικροτσίπ κάτω από το δέρμα μπορεί να αντικαταστήσει τα κλειδιά, πιστωτικές κάρτες».

Μεταξύ άλλων μας λένε ότι, μέχρι τώρα έχουμε ακούσει για μικροτσίπ σε κατοικίδια ζώα της οικογένειας, αλλά τώρα υπάρχει μια παρόμοια συσκευή και για τους ανθρώπους (ακίνδυνη) που εκτελεί βασικές τεχνολογικές εργασίες.

Ενώ στην συνέχεια δείχνει το βίντεο τι μπορούμε να κάνουμε με αυτό το τσιπ. Δεν χρειάζεται να κουβαλάμε πλέον πορτοφόλι και χρήματα. Μπορούμε να κάνουμε εύκολα συναλλαγές με τράπεζες και διάφορες άλλες υπηρεσίες.

Η  ασφάλεια επίσης στις συναλλαγές μας π.χ. με τράπεζες είναι πιο ασφαλείς από το αν κάναμε τις συναλλαγές μας online.

Δεν κινδυνεύουμε ακόμη να πέσουμε θύματα hacking και να μας πάρουν χρήματα από τους λογαριασμούς μας. Τα απόρρητα στοιχεία μας δεν είναι εκτεθειμένα στο διαδίκτυο.

Δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για κωδικούς αφού όλοι οι κωδικοί είναι περασμένοι στο τσιπ. Τέλος μας λένε ότι το τσιπ αυτό "συνεργάζεται" φυσικά και με άλλες συσκευές όπως κινητά, υπολογιστές, τάμπλετ κλπ.

Αυτά με απλά λόγια, λένε σχετικά με το μικροτσίπ και την εμφύτευση του στον άνθρωπο.
Βέβαια όταν όλα αυτά τα λέγαμε, τα γράφαμε και τα φωνάζαμε από την δεκαετία ακόμη του ΄80 κάποιοι αδιαφορούσαν, κάποιοι κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου (και δυστυχώς ακόμη συνεχίζουν να κοιμούνται) ενώ κάποιοι άλλοι κορόϊδευαν και χλεύαζαν.

Τώρα  τι έχουν να πουν, τουλάχιστον οι καλοπροαίρετοι;

Και ας μην προτρέξουν κάποιοι να πουν ότι αυτά γίνονται στη μακρινή Αυστραλία, γιατί τίποτε πλέον δεν είναι τόσο "μακριά"  σ΄αυτή την παγκοσμιοποιημένη κοινωνία και σύγχρονη εποχή της τεχνολογίας.

Πολύ σύντομα, δυστυχώς, θα έλθει και εδώ αυτό  το "φρούτο", όπως και τόσα άλλα "φρούτα", ξένα και παράδοξα με τα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις της Πίστεως και της Πατρίδος μας, χωρίς να μπορεί κανείς πλέον να κάνει διαφορετικά, να διαμαρτυρηθεί ή να αντιδράσει, αφού είναι πλέον νόμοι του Κράτους, ή έχουν ψηφιστεί στο Ευρωκοινοβούλιο.


Ας θυμηθούμε τι έγινε πριν λίγες εβδομάδες, όταν είχαν κλείσει οι Τράπεζες και οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να πάρουν τα χρήματά τους παρά μόνο με ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ από τα μηχανήματα (ΑΤΜ).

"Εν μιά νυκτί" στην κυριολεκία έτρεξαν όλοι, μικροί και μεγάλοι, (κυρίως ηλικιωμένοι άνθρωποι) όσοι δεν είχαν Πιστωτική Κάρτα για να βγάλουν και να μπορέσουν να ψευτο-εξυπηρετηθούν.
Ό,τι δεν κατάφεραν δεκαετίες τώρα όλοι οι κυβερνώντες και οι σκοτεινές δυνάμεις, το κατάφερε ο κ. Τσίπρας μέσα σε μία νύκτα.

Βλέπετε, δεν υπάρχει πλέον χρόνος, για άλλη καθυστέρηση. Όλα πρέπει να τρέξουν πολύ γρήγορα, γιατί όλα πλέον είναι έτοιμα για την ανάδειξη και την δημόσια παρουσία του βασιλιά τους, του Αντιχρίστου.

Γι΄αυτό πρέπει πολύ γρήγορα πλέον, να πάμε σε μιά παγκόσμια ΑΧΡΗΜΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ που στην αρχή θα χρησιμοποιηθούν οι "σωτήριες" αυτές και "έξυπνες" ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ για την καλύτερη εξυπηρέτηση και για... "το καλό μας",  ενώ αμέσως μετά ή και ταυτόχρονα σχεδόν, τα κατάλληλα όργανα και τα παπαγαλάκια τους θα φροντίσουν, (πάντα για το καλό μας) να πείσουν τον όχλο και τις μάζες πόσο "διάτρητες" και επικίνδυνες και ξεπερασμένες είναι όλες αυτές οι Κάρτες και βέβαια πόσο "σωτήριο", καταπληκτικό, μοναδικό, και απαραίτητο θα είναι αυτό το ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ή κάποια άλλη παρόμοια και πιο σύγχρονη τεχνολογία επάνω στον άνθρωπο, που χωρίς αυτή ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπορεί να κάνει ΤΙΠΟΤΕ πλέον σ΄αυτή την Κοινωνία.

Και βέβαια όπως έχουμε πεί και γράψει και αποδείξει επανειλημένως, περιττεύει να πούμε ότι όλη αυτή του είδους η τεχνολογία χρησιμοποιεί ως κωδικό τον επάρατο αριθμό του Αντιχρίστου, το "666"!

Έφτασε πλέον ο καιρός να επαληθευτεί, άλλη μία ακόμη προφητεία της Αγίας Γραφής, της ιεράς Αποκαλύψεως, του Ευαγγελιστού Ιωάννου, που λέγει, ότι στα έσχατα χρόνια, κανείς δεν θα μπορεί να αγοράζει και να πωλεί ή να κάνει οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή, εάν δεν έχει επάνω στο δεξί του χέρι ή στο μέτωπο χαραγμένο το όνομα ή τον αριθμό του ονόματος του Αντιχρίστου που θα είναι το 666.



«Και ποιεί πάντας, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους πτωχούς, και τους ελευθέρους και τους δούλους, ίνα δώσωσιν αυτοίς χάραγμα επί της χειρός αυτών της δεξιάς ή επί των μετώπων αυτών, και ίνα μη τις δύνηται αγοράσαι ή πωλήσαι ει μη ο έχων το χάραγμα, το όνομα του θηρίου ή τον αριθμόν του ονόματος αυτού.  Ωδε η σοφία εστίν· ο έχων νουν ψηφισάτω τον αριθμόν του θηρίου· αριθμός γαρ ανθρώπου εστί· και ο αριθμός αυτού χξς´». (Αποκ. ΙΓ΄ 16-18)


(«Καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. ῟Ωδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς´».)



Όλα, δυστυχώς,  προχωρούν βάσει καλοσχεδιασμένου και μεθοδευμένου σχεδίου για την παγκόσμια ηλεκτρονική ΣΚΛΑΒΙΑ και ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!

Και δυστυχώς, «δέν κουνιέται φύλλο»!

«Άκρα του τάφου σιωπή»!

ΚΑΝΕΙΣ δεν ΟΜΙΛΕΙ ούτε ενημερώνει τον κόσμο για ΤΙΠΟΤΕ!

Ποιός άλλωστε να ενδιαφερθεί και να μιλήσει και γιατί, όταν όλοι οι καθ΄ ύλην αρμόδιοι και υπεύθυνοι "πνευματικοί" Ταγοί έχουν προ πολλού ΠΡΟΔΟΣΕΙ, έχουν συνταχθεί με το σύστημα και τον Αντίχριστον (εκούσια ή ακούσια), συνοδοιπορούν μαζί του ή στην καλύτερη περίπτωση σιωπούν;

Ο Θεός να μας ελεήσει...


«Ποιμένες πολλοί διέφθειραν τον αμπελώνά μου, εμόλυναν την μερίδα μου, έδωκαν την μερίδα την επιθυμητήν μου εις έρημον άβατον, ετέθη εις αφανισμόν απωλείας, δι’ εμέ αφανισμώ ηφανίσθη πάσα η γη...». (Ιερεμ. ΙΒ΄10-12)

(«Ποιμένες πολλοὶ διέφθειραν τὸν ἀμπελῶνά μου, ἐμόλυναν τὴν μερίδα μου, ἔδωκαν τὴν μερίδα τὴν ἐπιθυμητήν μου εἰς ἔρημον ἄβατον, 11 ἐτέθη εἰς ἀφανισμὸν ἀπωλείας, δι’ ἐμὲ ἀφανισμῷ ἠφανίσθη πᾶσα ἡ γῆ...»)




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου