Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Γερμανία : Πιθανή ισλαμική εξέγερση μέσα στην Ευρώπη


Σχέδιο αντιμετώπισης ισλαμικής εξέγερσης εντός ευρωπαϊκού εδάφους λόγω «ανεξέλεγκτης πτώσης» των κινεζικών, αμερικανικών και ασιατικών χρηματιστηρίων παίρνει η πάντα προνοητική Γερμανία. Ο φόβος μεταφοράς του  παγκόσμιου πανικού και στην  Ευρώπη,  όπου υπάρχει η  παρουσία εκατοντάδων χιλιάδων άνεργων και πεινασμένων μουσουλμάνων προσφύγων , προκαλεί πανευρωπαϊκό συναγερμό. 

Από την αρχή του έτους έως τώρα  έχουν υποβληθεί 800.000 χιλιάδες αιτήσεις  για άσυλο στην Γερμανία . Το πρόβλημα όμως έγκειται , στο ότι από τον Ιανουάριο του 2015  στην ίδια χώρα , υπήρξαν περισσότερες από 200 περιπτώσεις επιθέσεων σε τόπους διαμονής των λαθρομεταναστών.

Σύμφωνα με ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr  το γεγονός αυτό  το οποίο  δεν συνομολογείται ανοικτά από κανέναν Ευρωπαίο  ηγέτη αφορά την  παρουσία τόσων χιλιάδων μουσουλμάνων η οποία  προκαλεί ίλιγγο στις αρχές ασφαλείας. Η επίθεση στο γαλλικό τρένο πριν δύο ημέρες   και οι παλαιότερες πολύνεκρες  επιθέσεις  των Τζιχαντιστών  επί ευρωπαϊκού εδάφους , κινδυνεύουν να τινάξουν στο αέρα το « γερμανικό οικονομικό θαύμα». Αυτό φοβούνται οι Γερμανοί αξιωματούχοι στο Βερολίνο και « ξεκίνησαν» να δραστηριοποιούνται . Αυτό ήταν και το θέμα της συνάντηση της Α.Μέρκελ και του Φ.Ολάντ .  Αυτές τις προειδοποιήσεις η Γερμανίδα Καγκελάριος τις έλαβε πρόσφατα  από τις υπηρεσίες πληροφοριών της χώρας της . Οι Γερμανικές  μυστικές υπηρεσίες  «κτυπούν καμπάνες» για την πιθανότητα  ισλαμικής εξέγερσης μέσα στην Ευρώπη. Μία  επισιτιστική κρίση σε συνδυασμό με «κόκκινα» ευρωπαϊκά χρηματιστήρια θα επαναφέρουν σκηνικό  τριακονταετούς  πολέμου  σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Σύμφωνα με πηγές ευρωπαϊκών και αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, που συνδράμουν τις γαλλικές, εκατοντάδες  μουσουλμάνοι ακραίοι μαχητές έχουν  εκπαιδευτεί σε Υεμένη, Συρία , Ιράκ  από την Αλ Κάιντα και είναι έτοιμοι για τα  πάντα . άλλωστε πρόσφατα ο ISIS απείλησε τις ευρωπαϊκές πόλεις. ί

Η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε σχετικά με την ανάγκη για τη δημιουργία ειδικών κέντρων εγγραφής στα κράτη που πλήττονται ιδιαίτερα από την εισροή προσφύγων, μόνο και μόνο για ελέγχεται η είσοδο Τζιχαντιστών εντός ΕΕ . Σύμφωνα με την ίδια , τα κέντρα αυτά θα δημιουργηθούν  στην Ελλάδα και την Ιταλία πριν από το τέλος του έτους, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων RIA Novosti .

Η πατρίδα μας αποτελεί χώρα τράνζιτ και λόγω των κεφαλαιακών ελέγχων οι πρόσφυγες φεύγουν άρον –άρον ακόμη και αυτοί που έχουν χρόνια στην Ελλάδα. 


Αυτό επιβεβαιώθηκε στην ουσία   και με τον  Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ στο Βερολίνο, κατά την διάρκεια της συνάντησης  του με την   Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ και τον Ουκρανό Πρόεδρο Πετρ Ποροσένκο.

«Μιλήσαμε για το γεγονός ότι  κράτη που πλήττονται ιδιαίτερα από την εισροή των προσφύγων, όπως η Ιταλία και η Ελλάδα, θα ιδρύσουν  κοινές δυνάμεις και κέντρα εγγραφής για την υποδοχή  αυτών των ανθρώπων και αυτό πρόκειται να συμβεί  πολύ γρήγορα, ακόμα και κατά το τρέχον έτος. Δεν θα ανεχτούμε καμία  καθυστέρηση»  δήλωσε η Μέρκελ.

Σύμφωνα με τα σύνορα οργανισμό Frontex της ΕΕ, από την αρχή του 2015, στην επικράτεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν εισέλθει 340.000  παράνομοι μετανάστες . Με τη σειρά της, η Γερμανία κατέγραψε την υποβολή  800 χιλιάδες αιτήσεων για άσυλο πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.

Το γεγονός ότι οι περισσότεροι πρόσφυγες προέρχονται από μουσουλμανικές χώρες, όπως η Συρία, το Ιράκ ή το Αφγανιστάν, δυσαρεστεί πολλές ευρωπαϊκές χώρες . Το πρόβλημα όμως παραμένει και αναζητεί λύση.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου