Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Paul Craig Roberts: "H Oυάσιγκτον και τα δυτικά διεφθαρμένα ΜΜΕ οδηγούν τον πλανήτη στην πυρηνική καταστροφή"


«Ουάσιγκτον και διεφθαρμένα δυτικά μέσα ενημέρωσης «πιέζουν» τον κόσμο προς έναν πυρηνικό πόλεμο», δηλώνει ο Αμερικανός πρώην υφυπουργός οικονομικών της κυβέρνησης Ρήγκαν και βασικό δημιουργός των περιβόητων Reaganomics που έφεραν την ευημερία στις ΗΠΑ του '80 και νυν δημοσιογράφος Paul Craig Roberts.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα ίδια ΜΜΕ  σκοπίμως «δαιμονοποιούν» συνεχώς την Ρωσία και  προσωπικά τον  Βλαντιμίρ Πούτιν, «χτυπώντας  τα τύμπανα του πολέμου».

Ο Ζ.Brezinski ο γνωστός Αμερικανός σύμβουλος-γεράκι επιζητά και δεν το κρύβει την εξόντωση της Ρωσίας και του Β.Πούτιν. Ο ίδιος μάλιστα βρίσκεται πίσω από την στρατιωτική κυκλωτική κίνηση της Ρωσίας στα δυτικά σύνορά της.

H συνεχιζόμενη συγκέντρωση ΝΑΤΟϊκών δυνάμεων στα σύνορα με τη Ρωσία δίχνει προσπάθεια περικύκλωσής της και διάθεση για πυρηνικό πόλεμο όταν η Ουάσιγκτον θεωρήσει ότι θα μπορεί να το κάνει χωρίς την πλήρη κονιορτοποίησή της από τα ρωσικά αντίποινα.

Πιστεύουν δηλαδή ότι θα μπορούσαν να επιτύχουν ένα αιφνιδιαστικό πρώτο πλήγμα χωρίς κήρυξη πολέμου και στη συνέχεια ως νικητές θα γράψουν την Ιστορία κατάλληλα για να φαίνονται ως ηθικά "καλοί" στις επόμενες γενιές.

Ο Paul Craig Roberts είναι ένας βαθιά θρησκευόμενος άνθρωπος που πολέμησε όσο κανείς με την κυβέρνηση Ρήγκαν την άθεη Σοβιετική Ένωση ως "Αυτοκρατορία του Κακού".Τώρα όμως αυτά τα γνωρίσματα τα βλέπει στις νυν ΗΠΑ, αντίθετα θρέφει τεράστιο σεβασμό για την σημερινή Ορθόδοξη Ρωσία και τον ηγέτη της Β.Πούτιν.

Οι ολοκληρωτικοί κομμουνιστές φαίνεται πως πέρασαν στην άλλη άκρη των Ωκεανών.


Ο συγγραφέας υπενθυμίζει ότι παρόμοιες «εκστρατείες» είχαν ξεκινήσει εναντίον του Ιράκ και της Λιβύης, με τα γνωστά αποτελέσματα . Τώρα οι νεο-συντηρητικοί στην Ουάσιγκτον «κατεδαφίζουν»  ό,τι δημιούργησαν  με τόσο κόπο, πριν πολλά  χρόνια  οι  Ρίγκαν και ο Γκορμπατσόφ», συνεχίζει ο Roberts, αναφέρει το ρωσικό δίκτυο

Η Κοντολίζα Ράις, ως σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του προέδρου Μπους, προειδοποιούσε  πριν αρκετά χρόνια,  τους Αμερικανούς πολίτες,  για την απειλή μιας πυρηνικής έκρηξης, εξαιτίας των όπλων μαζικής καταστροφής που βρίσκονταν στα χέρια του Σαντάμ Χουσεΐν. Η απειλή αυτή, όπως αποδείχθηκε ότι  ήταν ψεύτικη , αλλά τώρα η ασφάλεια όλων των αμερικανικών πόλεων, κινδυνεύει   από μια  πραγματική απειλή, την οποία δεν αναφέρει κανένας Αμερικανός σύμβουλος εθνικής ασφαλείας. Η απειλή προέρχεται από την Ουάσιγκτον και την «δαιμονοποίηση» της Ρωσίας , και της ηγεσίας της χώρας αυτής , γράφει στο άρθρο του, ο Αμερικανός δημοσιογράφος Paul Craig Roberts.

Στις 13 Μαρτίου 2015, ένας εκ των κορυφαίων δημοσιογράφων  του CNN, ο Γούλφ  Μπλίτσερ, άσκησε στην ουσία  «Μαύρη προπαγάνδα, παραπέμποντας  κατ “ευθείαν στο Τρίτο Ράιχ ή στο 1984 «του Όργουελ», με την παρουσίαση της  Ρωσίας ως την μέγιστη  επιθετική στρατιωτική απειλή  για τις ΗΠΑ . Ο ίδιος, εμφανίζοντας πολεμικές σκηνές από   βομβαρδισμούς και πυροβολισμούς επί της  οθόνης, αλλά και πολλούς  Αμερικανούς στρατηγούς», επέμεινε στις  προκλητικές ενέργειες της «ρωσικής απειλής», γράφει ο Paul Craig Roberts.

Ο  μεγαλοδημοσιογράφος του CNN, Γ.Μπλίτσερ, αποτέλεσε το μέσο της  πραγματοποίησης μιας  εκστρατείας παραπληροφόρησης, η οποία έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους Αμερικανούς πολίτες για μια ενδεχόμενη σύγκρουση με την Ρωσία.

Έτσι, αυτή η  ανεύθυνη προπαγάνδα με τα  κραυγαλέα ψέματα, σύμφωνα με τον Paul Craig Roberts, καθιστά σαφές ότι το CNN και ο Γούλφ  Μπλίτσερ προσωπικά, δεν φοβούνται ότι στην ουσία  «στρώνουν το χαλί», της  υποκίνησης, σε πολεμικές ενέργειες, μέσω των  αποκαλούμενων  «mainstream» μέσων ενημέρωσης των ΗΠΑ,  τα οποία έχουν μετατραπεί  σε «Υπουργείο Προπαγάνδας», τονίζει  ο συγγραφέας.

Τέτοια ξεδιάντροπα ψέματα, τα οποία  τεκμηριώνονται από  υψηλόβαθμους  Αμερικανούς αξιωματούχους, έχουν ως άμεσο στόχο να τρομάξουν υπερβολικά  το κοινό, με τον θάνατο «που έρχεται από τα ανατολικά» . Ο  Roberts γράφει στο άρθρο του ,  για την παντελή έλλειψη σεβασμού της αλήθειας, και την παντελή έλλειψη συναισθημάτων για την  ανθρώπινη ζωή, εκ μέρους των αμερικανικών αρχών και των «ΜΜΕ.»

Η Προπαγάνδα «πιέζει» τον κόσμο για έναν  πόλεμο, και η προπαγάνδα αυτή προέρχεται από την  Ουάσιγκτον, σύμφωνα με τον Roberts, αποτελώντας την  πιο ανεύθυνη πράξη στην ανθρώπινη ιστορία. Ο Ρ. Ρίγκαν και ο Μ. Γκορμπατσόφ κατόρθωσαν να απομακρύνουν την απειλή ενός πυρηνικού πολέμου, και σήμερα οι «τρελό νεο-συντηρητικοί  και οι ορδές των έμμισθων  δημοσιογράφων , ξαναφέρνουν τον πυρηνικό όλεθρο και πάλι ante portas.

Η επιθετική Προπαγάνδα της Ουάσιγκτον εναντίον της Ρωσίας και του Β. Πούτιν, προσωπικά , προσομοιάζει σύμφωνα με τον Αμερικανό επιστήμονα ,   στην προπαγάνδα που ασκήθηκε  κατά του Ιράκ και του Σαντάμ Χουσεΐν, της  Λιβύης και του Καντάφι.

«Μήπως αυτό σημαίνει ότι η Ουάσινγκτον σκοπεύει να επιβάλει στην Ρωσία την επιλογή μιας πυρηνικής επίθεσης; , ερωτά ο Αμερικανός  δημοσιογράφος. Και ο ίδιος απαντά: «Αν αυτό είναι αλήθεια, αυτό  θα είναι το τέλος του κόσμου, όπως το γνωρίζουμε σήμερα .

Ο Πούτιν, σύμφωνα με τον συγγραφέα, έχει επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης και καταβάλει  κάθε δυνατή προσπάθεια για να διορθώσει την κατάσταση, αλλά η Ουάσιγκτον το καθιστά σχεδόν αδύνατο.

Ο μεγαλοδημοσιογράφος του CNN Γ. Μπλίτσερ , σκόπιμα δεν  ανέφερε ότι η κυβέρνηση της Γαλλίας και της Γερμανίας προσπαθούν «τρελά και   απεγνωσμένα» , εργαζόμενες  σκληρά να σταματήσουν οποιαδήποτε  επιθυμία  για  πόλεμο.

«Καθόλη την διάρκεια του ΧΧΙ αιώνος η Ουάσιγκτον και οι «μαριονέτες» της , που απαρτίζουν την βρετανική κυβέρνηση,  έσπειραν το θάνατο και την καταστροφή στο όνομα της δημοκρατίας», δηλώνει  ο Paul Craig Roberts.

Η Ουάσιγκτον «προσέφερε» στον κόσμο 14 χρόνια φρικτού απάνθρωπου και ανελέητου πολέμου, δεν είναι αυτό αρκετό; Σύμφωνα με τον Αμερικανό συγγραφέα, η Ουάσιγκτον και τα διεφθαρμένα μέσα ενημέρωσης έχουν χάσει την ανθρωπιά τους και έχουν μετατραπεί σε «πράκτορες του κακού».

Αν σηκωθεί το «σύννεφο  του μανιταριού» στον κόσμο, η ευθύνη θα  βρίσκεται αποκλειστικά  στο CNN  και προσωπικά σε άτομα σαν τον Μπλίτσερ,  καθώς και στα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης που απεγνωσμένα «χτυπούν  συνεχώς τα τύμπανα του πολέμου».

Την έντονη επιθυμία του να εξοντώσει με κάθε μέσο τον πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαδιμήρ Πούτιν, εκδηλώνει με κάθε ευκαιρία δημόσια, σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα Pravda, ο γνωστός Αμερικανός πρώην σύμβουλος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, Zbigniew Kazimierz Brzezinski, αδιαφορώντας ουσιαστικά για τους κινδύνους να προκληθεί ακόμα και παγκόσμια σύρραξη με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Ενδεικτικές των προθέσεων το Αμερικανού διπλωμάτη είναι οι διάφορες παραστάσεις που κυκλοφορούν σε αμερικανικά σάϊτς που δείχνουν την προθέσεις του Ζbigniew Βrzezinski να χρησιμοποιήσει το ίδιο το ΝΑΤΟ σε μια κυκλωτική κίνηση κατά της Ρωσίας, με στόχο να περικυκλώσει την Μόσχα και να καθηλώσει τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις για το τελικό πλήγμα κατά της ευρασιατικής υπερδύναμης.

Τις προθέσεις αυτές του Brzezinski στηρίζουν και κάποια κράτη της ανατολικής Ευρώπης, όπως η Πολωνία, Λιθουανία και φυσικά η Ουκρανία, που έχουν έντονα αντιρωσικά αισθήματα από την εποχή της σοβιετικής κυριαρχίας.

Δεν είναι καθόλου άσχετο με όλα αυτά οι συνεχείς στρατιωτικές ασκήσεις που εξαγγέλλει ο Ρώσος πρόεδρος, Β.Πούτιν, που έχει πλήρη επίγνωση αυτής της μανίας του Brzezinski καθώς και κάποιων άλλων φιλοπόλεμων λόμπυ της Ουάσιγκτον, προετοιμαζόμενος για κάθε ενδεχόμενο.

Το επίμαχο με όλη αυτή την πολεμική φρενίτιδα που έχει καταλάβει κάποιους κύκλους στην Ουάσιγκτον οι οποίοι ονειρεύονται να γιουγκοσλαβοποιήσουν τη Ρωσία, είναι ότι εμπλέκουν το ΝΑΤΟ σε επικίνδυνες ατραπούς.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου