Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

Η Ελλάδα επίκεντρο των συζητήσεων στη φετινή λέσχη Μπίλντερμπεργκ


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Η ελληνική «υπόθεση» θα είναι φέτος ένα από τα κύρια θέματα των συζητήσεων στην φετινή συνεδρίαση της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 11 μέχρι τις 14 Ιουνίου στο ορεινό θέρετρο Telfs Buchen της Αυστρίας. Το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει για την ελληνική οικονομική κρίση, δείχνει πόση σπουδαιότητα έχει για τις παγκόσμιες εξελίξεις το ελληνικό θέμα και πόσο έχουμε γίνει παγκόσμιο επίκεντρο καθώς από την απόληξη της ελληνικής κρίσης θα κριθούν πολλά οικονομικά, αλλά και γεωπολιτικής φύσεως κρίσιμα θέματα παγκοσμίου ενδιαφέροντος.

Στην φετινή συνάντηση των μελών της Λέσχης Μπίλντεμπργκ θα πάρουν μέρος 140 «επίλεκτα» μελη από 22 χώρες, ενώ δρακόντεια μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί στην γύρω περιοχή έτσι ώστε να μην μπορεί να πλησιάσει κάποιος «ανεπιθύμητος» στον χώρο των συνεδριάσεων της πιο κρυφής, της πιο συνωμοτικής, της πιο σατανικής όπως έχει χαρακτηριστεί και πιο νεοταξικής λέσχης στον κόσμο. Όπως έχει γραφεί από πολλούς ερευνητές που έχουν ασχοληθεί με την Λέσχη, εκεί μέσα σχεδιάζονται οι μεγαλύτερες συνομωσίες της νεώτερης παγκόσμιας ιστορίας.

Από ελληνικής πλευράς έχουν κληθεί να παραστούν και να πάρουν μέρος στις φετινές συνωμοτικές συνεδριάσεις της Λέσχης, ο Παπαλεξόπουλος Δημήτριος, πρόεδρος της Titan Cement CO, ο γνωστός μνημονιακός πρώην πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμένος, επίτιμος πρόεδρος του «The Hellenic Council of State» αυτός που επί προεδρίας του στο Ανώτατο Δικαστήριο έδωσε νομική υπόσταση στα προδοτικά μνημόνια που κατέλυσαν την εθνική μας κυριαρχία και ο Λουκάς Τσούκαλης, πρόεδρος του Hellenic Foundation for European and Foreign Policy.

Από τουρκικής πλευράς ο γνωστός μεγιστάνας, Mustafa Koç, ο Mert Nuray, καθηγητής πολιτικών επιστημών στο πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης, ο Üzümcü Ahmet, Διευθυντής του «Οργανισμού Απαγόρευσης Χρήσεως Χημικών Όπλων», (εδώ…γελάμε), ο Kesici, Ilhan, εθνικιστής βουλευτής του τουρκικού κοινοβουλίου και ο Sayek Böke, αντιπρόεδρος του Λιακού Κόμματος της Τουρκίας.

Αλλά γνωστά ονόματα που συναντάμε στον κατάλογο των συμμετασχόντων είναι ο πρώην πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο, ο αιωνόβιος, Χένρυ Κίσινγκερ, ο Stoltenberg Jens, Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, ο Stubb, Alexander πρωθυπουργός της Φιλανδίας, η Leyen, Ursula von der, υπουργός Άμυνας της Γερμανίας επίδοξος διάδοχος της Μέρκελ και γνωστή για τις ανθελληνικές της θέσεις, η Markus Lassen, Christina, υπουργός Εξωτερικών της Δανίας, ο Rutte, Mark πρωθυπουργός της Ολλανδίας, ο Michel, Charles πρωθυπουργός του Βελγίου, η γνωστή πριγκίπισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας και πολλοί άλλοι οικονομικοί και πολιτικοί παράγοντες.

Εκτός από το ελληνικό θέμα που απασχολεί έντονα τις διεθνείς εξελίξεις, θα συζητηθούν και μια άλλη σειρά επίκαιρων θεμάτων με πρώτο και κυρίαρχο τις ερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ με την στήριξη της «εκλεκτού» της παγκοσμίας συνομωσίας, της υποψήφιας των Δημοκρατικών για τη προεδρία κ. Χίλαρυ, την προώθηση της Παγκοσμιοποίησης, η Ρωσία, η μετεξέλιξη του ΝΑΤΟ σε παγκόσμιο εφαρμοστή των αρχών της Νέας Τάξης, οι εξελίξεις στην Μέση Ανατολή, η «τρομοκρατία» κ. α..

Άραγε ποιος θα μας σώσει από όλους αυτούς τους παγκόσμιους «σωτήρες» ;




ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου