Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Η Γερμανία έχει συμπεριλάβει στα σχέδια της τn Ρωσία ως παγκόσμια απειλή!


Επιβεβαιωνόμαστε για μία φορά ακόμα στην  ιστοσελίδα μας  το pentapostagma.gr,  στο ζήτημα της  «στοχοποίησης»  της Ρωσίας από την γερμανική ηγεμονία, η οποία   απλώνεται πάνω από την Ευρώπη. Με άρθρα μας που είχαν τίτλο «Ο Άξονας Σερβία -Ελλάδα -Ρωσία «εξοργίζει» το Βερολίνο» και «Γερμανο-πολωνική στρατιωτική συμμαχία ενάντια στην Ρωσία», τονίζαμε τις «πολεμικές προετοιμασίες» των Γερμανών μαζί με τους  υπόλοιπους «υποτακτικούς» της ΕΕ, εναντίον της Ρωσίας του Β.Πούτιν.  Αυτό δε που εξοργίζει τα μέγιστα το Βερολίνο, είναι η ενδεχόμενη πλέον ενεργοποίηση ενός στρατιωτικού « ορθόδοξου άξονα» που θα περιλαμβάνει (Ελλάδα-Ρωσία-Σερβία-Κύπρο-Αρμενία). Ενός  άξονα ο οποίος θα  « τέμνει» κάθετα την νέα «Αγία γερμανική ρωμαϊκή αυτοκρατορία» που «στήνεται» μεθοδικά μετά το 1945.  Η Γερμανία υπενθυμίζουμε ότι «πιέζει» με άνομα μέσα τόσο την Ελλάδα ( χρέος-δάνειο) , όσο και την Σερβία ( μπλοκάρισμα κεφαλαίων εισόδου στην ΕΕ) , θέλοντας  να ελέγξει πλήρως τις τοπικές πολιτικές  ελίτ των χωρών αυτών.  

Σε  άρθρο της ίδιας της Άνγκελα Μέρκελ, το οποίο δημοσιεύθηκε την παραμονή της συνόδου κορυφής της G7,  τρεις είναι οι κύριες απειλές για τον σύγχρονο κόσμο. Πρόκειται για τον ίδιο ακριβώς κατάλογο που είχε  ανακοινωθεί προηγουμένως, από τον Αμερικανό Πρόεδρο Μ. Ομπάμα και αφορά την « Ρωσία, τον  ιό Έμπολα και τον ισλαμικό στρατό», αναφέρει μοσχοβίτικη εφημερίδα.

Σύμφωνα με Ρώσους εμπειρογνώμονες έχουμε την πλήρη «υποταγή» του Βερολίνου στην αμερικανική λογική. Υπάρχει όμως και η άποψη ότι οι Γερμανοί είχαν μέσα στους στόχους τους εξαρχής την Ρωσία , θέλοντας αρχικά  να αναπτύξουν εμπορικές σχέσεις μαζί της   , για την εκμετάλλευση των  ατέλειωτων ρωσικών πρώτων υλών, αναμένοντας όμως την « κατάλληλη στιγμή για να κτυπήσουν».

«Ποιος θα πίστευε ότι 25 χρόνια μετά το τέλος του Ψυχρού Πολέμου, η ευρωπαϊκή τάξη θα ήταν εναντίον της  προσάρτησης της Κριμαίας; Ή ότι η εξάπλωση του ιού Έμπολα θα μπορούσε να αποσταθεροποιήσει ορισμένες αφρικανικές χώρες,  παρεμποδίζοντας  την ανάπτυξή τους; Ή ότι οι τρομοκρατικές οργανώσεις στη Μέση Ανατολή αποτελούμενες από  φανατικούς ισλαμιστές θα δημιουργούσαν εν έτη 2015,   χαλιφάτο στο έδαφος των δύο κρατών; Αυτά τα παραδείγματα περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη της συνόδου κορυφής , και είναι  αρκετά για να αποδείξουν ότι οι παγκόσμιες προκλήσεις απαιτούν μια παγκόσμια απάντηση »,  γράφει με στόμφο ,η Φράου Μέρκελ .

Στο άρθρο αυτό , Ρώσοι αναλυτές απαντούν ευθέως  ότι για την Μόσχα  ,  πρώτη και  κύρια απειλή είναι οι ίδιες οι ΗΠΑ, οι οποίες επιχειρούν  να επεκτείνουν  τη νομοθεσία τους σε ολόκληρο τον πλανήτη. Το πιο πρόσφατο παράδειγμα είναι  το σκάνδαλο της FIFA. Η  νομοθεσία των Ηνωμένων Πολιτειών είναι βάναυση  , διότι συμπεριλαμβάνει  στον ΧΧΙ αιώνα, την θανατική ποινή και την αδικαιολόγητη αγριότητα, όπως συνέβη στις περίπτωση των μυστικών φυλακών της CIA .Το γεγονός ότι ο αμερικανικός  νόμος είναι «ξένος»  προς όλες τις χώρες που δεν ονομάζονται  Ηνωμένες Πολιτείες, αφήνει παγερά αδιάφορη την Ουάσιγκτον , συνεχίζει το άρθρο.

 Το δικαίωμα να κρίνονται όλοι οι εγκληματίες με τους νόμους του κάθε κράτους, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της εθνικής κυριαρχίας των λαών. Αλλά η προσπάθεια για παγκόσμια ηγεμονία και  κυριαρχία δεν τελειώνει ποτέ. Αν  ένα  κράτος δεν είναι σε θέση να παράσχει επαρκή απάντηση στον επιτιθέμενο, το κράτος αυτό υποβαθμίζεται,  κάτι το οποίο μπορούμε να το  δούμε σήμερα  καθαρά στη Μέση Ανατολή, τονίζουν οι ίδιοι  εμπειρογνώμονες .

Η δεύτερη απειλή είναι η ίδια η «λίστα  Ομπάμα – Μέρκελ» . Η  επιδημία του ιού Έμπολα άρχισε πλέον  να εξαφανίζεται   , μόνο ο ισλαμικός στρατός, εξελίσσεται, εξοπλίζεται, δυναμώνει, επεκτείνεται συνεχώς.

Υπάρχει και μία τρίτη μεγάλη  απειλή: η διχόνοια του κόσμου.

Τα κράτη δεν είναι πρόθυμα να ακούσουν το  ένα το άλλο,  και αντί του διαλόγου έχουμε  μια σειρά μονολόγων. Πόσες φορές δεν έχουν αναφερθεί άρθρα τα οποία τονίζουν  ότι,  η μεταπολεμική παγκόσμια τάξη κατέστρεψε την Γιουγκοσλαβία, την Συρία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, την Σομαλία και τόσες άλλες περιοχές.

Στην πραγματικότητα όμως , η ίδια η ύπαρξη των  G7 αποτελεί την  αντιπολίτευση των επτά αυτών χωρών,  προς όλον  τον  υπόλοιπο κόσμο.

Το παράδειγμα της Βόρειας Κορέας και του Ιράν από τη μία πλευρά, του Ιράκ της Λιβύης και της Συρίας από την άλλη πλευρά,  αποδεικνύει ότι η κυριαρχία των χωρών χωρίς πυρηνικά όπλα. απλά  δεν υπάρχει. Εξ ου και η επιθυμία των G7 να «πιέζουν» αφόρητα  ανεξάρτητα κράτη ώστε να μην αποκτήσουν ποτέ πυρηνική βόμβα.

Μια άλλη απειλή είναι η  πολύ «ευρεία ερμηνεία της δημοκρατίας» εκτός των χωρών G7. Πραξικοπήματα , ανάλογα του  προσανατολισμού  τους, μπορούν  να αναγνωριστούν  ως έκφραση της βούλησης του λαού, ή ως  απειλή για την δημοκρατία. Παράδειγμα, η εντελώς διαφορετική αντίδραση στα γεγονότα στην Ουκρανία και την Υεμένη.

Σε γενικές γραμμές, αν συμβεί κάτι ξαφνικά  στη Λευκορωσία, όπως π.χ.  ένα φιλοδυτικό  πραξικόπημα και ο νέος ηγέτης της χώρας  επιδιώξει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ, τότε η Δύση θα «νομιμοποίηση » αμέσως την εξουσία αυτή, τονίζει το άρθρο .

Ως εκ τούτου, προκύπτει ότι η μεγαλύτερη  παγκόσμια απειλή είναι η ίδια η  ύπαρξη των G7, που ασκούν την πολιτική  των δύο μέτρων και δύο σταθμών. Ποιος είναι  κατάσκοπος, και ποιος είναι  ο « δικός μας» κατάσκοπος, ποιοι είναι  οι «ευγενικοί αντάρτες», και ποιοι είναι οι  τρομοκράτες,   και τέλος ποιος είναι ο μάγκας που επιθυμεί την  αποκατάσταση της εδαφικής ακεραιότητας της χώρας του , και τι σημαίνει η προσάρτηση. Όλα αυτά,  ελέγχονται από τις χώρες που απαρτίζουν το Κλαμπ των G7, καταλήγει το άρθρο.

Σύμφωνα με ανάλυση στο pentapostagma.gr, Η Γερμανία θα κλιθεί να επιβεβαιώσει για μια φορά ακόμη τον « ιστορικό ρόλο της». Η Ευρώπη οδεύει ολοταχώς προς μία διάλυση. Ειδικά μετά την βρετανική εξαγγελία  περί δημοψηφίσματος αποχώρησης από την ΕΕ. Από την άλλη πλευρά Ρωσία και ΗΠΑ « κονταροχτυπιούνται» για την περιοχή αυτή. Τα συμφέροντα παγκοσμίως και η στάση των περισσοτέρων χωρών οδηγούν στο συμπέρασμα ενός παγκόσμιου πολέμου,  με ανυπολόγιστες συνέπειες.  Μακάρι εδώ να μην επιβεβαιωθούμε  ποτέ…





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου