Τρίτη 9 Ιουνίου 2015

NASA: ''Η γη ΔΕΝ θα καταστραφεί τον Σεπτέμβριο''


Ο αυτοαποκαλούμενος προφήτης Efrain Rodriguez, επικεφαλής μιας online κοινότητας θεωρητικών της Βίβλου, έχει σπείρει τον τρόμο με τους ισχυρισμούς του, ότι ένας τεράστιος αστεροειδής, που βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με την γη, θα καταστρέψει τον κόσμο στο διάστημα μεταξύ 22 με 28 Σεπτεμβρίου.

Ο ίδιος υποστηρίζει, σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα Inquisitr, ότι οι κυβερνήσεις γνωρίζουν για την επερχόμενη καταστροφή του κόσμου, αλλά δεν αφήνουν την πληροφορία να διαρρεύσει για να μην δημιουργηθεί πανικός στον κόσμο, ενώ, παράλληλα, έχουν ειδοποιήσει τους πλούσιους και διάσημους να προετοιμαστούν για την επικείμενη καταστροφή...

Ο «προφήτης» ισχυρίζεται, επίσης, ότι η ισχυρή σύγκρουση του πλανήτη μας με τον αστεροειδή θα συμβεί κοντά στο Πουέρτο Ρίκο και θα προκαλέσει σεισμικές δονήσεις και τσουνάμι, ενώ προειδοποιεί, ότι θα καταστραφεί ολοσχερώς η ανατολική ακτή των ΗΠΑ, το Μεξικό και η κεντρική και νότια Αμερική.

Η NASA αναγκάστηκε να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση δια εκπροσώπου της σχετικά με τις προφητείες του Rodriguez, τις οποίες αποκαλεί αβάσιμες, αλλά, στο μεταξύ, έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο. Εκπρόσωπος της NASA δήλωσε: «Στην πραγματικότητα, αυτό που μπορούμε να πούμε, είναι ότι κανένα μεγάλο αντικείμενο δεν θα χτυπήσει τη γη κάποια στιγμή για τα επόμενα χρόνια». Η αμερικανική υπηρεσία διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμιά επιστημονική ένδειξη για εκατοντάδες χρόνια στο μέλλον, που να αιτιολογεί τους ισχυρισμούς του «προφήτη».




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου