Κυριακή 9 Αυγούστου 2015

Η Daily Mail αποκαλύπτει σχέδιο των τζιχαντιστών να σκοτώσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ


Σχέδιο των τζιχαντιστών να σκοτώσουν τη Βασίλισσα Ελισάβετ αποκαλύπτει η Daily Mail

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές που επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν να επιτεθούν κατά της Βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας το ερχόμενο Σάββατο όταν θα παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από την λήξη του Β' Παγκόσμιου Πολέμου.

Όπως αναφέρει στο δημοσίευμά της, στόχος των τρομοκρατών είναι και ο πρίγκιπας Κάρολος.

«Παρόλο που η απειλή για τρομοκρατικό χτύπημα είναι πολύ σοβαρή, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους πολίτες ότι θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τις εκδηλώσεις», ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ενώ η Daily Mail αναφέρει ότι οι αρχές σχεδιάζουν να λάβουν δρακόντεια μέτρα για την ημέρα των εκδηλώσεων στην οποία θα συμμετέχουν πέραν των μελών της βασιλικής οικογένειας και ο Ντέιβιντ Κάμερον και 1.000 βετεράνοι και μέλη του στρατού.

Στην περίπτωση πάντως που το σχέδιο των τζιχαντιστών είναι υπαρκτό, σημαίνει ότι επιθυμούν να προκαλέσουν ένα τρομοκρατικό χτύπημα, ανάλογο με αυτό των αδερφών Τσαρνάεφ στο Μαραθώνιο της Βοστώνης τον Απρίλιο του 2013. Κι αυτό, γιατί επιλέγουν μία ημέρα που χιλιάδες κόσμος θα βρίσκεται στους δρόμους της Αγγλίας και όλες οι εκδηλώσεις θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου