Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Μήπως η Νέα Τάξη Πραγμάτων επιδιώκει έναν 3ο παγκόσμιο πόλεμο;


Γράφει  ὁ ἀνΏνυμος

Τι είναι αυτό που χρειάζεται ο άνθρωπος για να ζήσει; Δύο πράγματα. Αέρα για να ανασαίνει και νερό για να πίνει. Τα ελέγχεις; Ελέγχεις τον κόσμο.


Έχει γίνει πια γνωστό σε όλους πως υπάρχει μια παγκόσμια ελίτ που ελέγχει ή θέλει να ελέγχει τον πλανήτη και τις τύχες του κόσμου. Η περίφημη Ατζέντα 21 είναι το σχέδιο που έχει σαν κύριο στόχο την σταδιακή μείωση του πληθυσμού της γης, επιβάλλοντας μια παγκόσμια δικτατορία, με κατάργηση εθνικής κυριαρχίας και ατομική ιδιοκτησίας, αναδιάρθρωση των οικογενειών και άλλων μέτρων.  Όλα φυσικά για το καλό του περιβάλλοντος και με πρόσχημα την υπερθέρμανση του πλανήτη και γενικότερα η κλιματική αστάθεια. Να κάνω εδώ μια μικρή παρένθεση και να σας πω πως τα περί υπερθέρμανσης είναι αέρας κοπανιστός,  η Γη είχε πάντα περιόδους μέγιστης και ελάχιστης θερμοκρασίας,  ακόμα και πριν την βιομηχανική επανάσταση. Απλά βλέποντας στενόμυαλα, βάση του ανθρώπινου χρόνου ζωής, η υπερθέρμανση μας φαίνεται κάτι ανησυχητικό και επικίνδυνο, για τον πλανήτη όμως που υπάρχει και θα υπάρχει για εκατομμύρια ακόμα χρόνια αυτό είναι απόλυτα  κάτι φυσιολογικό. Να πως σε αυτό το σημείο πως άλλο υπερθέρμανση και άλλο ρύπανση. Το ότι λιώνουν οι πάγοι δεν έχει άμεση σχέση με τους ρύπους από τα εργοστάσια ή τα αυτοκίνητα. Το ότι ρίχνω τα σκουπίδια μου, τα απόβλητά μου στη θάλασσα ή στα ποτάμια είναι ρύπανση του περιβάλλοντος. Κάνει κακό οικοσύστημα δεν πρέπει να γίνεται από κανέναν γιατί ζούμε σε αυτό, αλλά δεν είναι η αιτία της υπερθέρμανσης. Αλλά ας συνεχίσουμε στο θέμα μας.

Αν το σκεφτείς περιμένοντας από όλα αυτά τα μέτρα και προγράμματα να δεις αποτελέσματα είναι κάπως χρονοβόρο και δύσκολο (πολλά σενάρια κάνουν λόγο για το 2030 ή αργότερα) και η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν θέλει να χάνει άλλο χρόνο. Σε πόσα κράτη μπορείς να επιβληθείς για να περάσεις το πρόγραμμα. Πόσα θα το εφαρμόσουν. Ο κόσμος είναι τεράστιος και οι άνθρωποι πολλοί για να ελεγχθούν. Γιατί να μειώσεις τον πληθυσμό κατά εκατό εκατομμύρια (δεν αρκεί για το σχέδιο)όταν μπορείς εύκολα να τον μειώσεις πολύ παραπάνω; Γι’ αυτό καλύτερη λύση όπως μπορεί να δει ο καθένας είναι μια μεγάλη παγκόσμια  καταστροφή που θα φέρει μαζικά τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων. Η μείωση του πληθυσμού θα επιτευχθεί το περιβάλλον θα γίνει πιο αφιλόξενο για τον άνθρωπο, έτσι για να επιβιώσει κανείς σε αυτό και για να έχει στο μέλλον καλύτερες συνθήκες διαβίωσης θα είναι έτοιμος να δεχτεί τα πάντα.  Η Ατζέντα 21 και κάθε Ατζέντα 21 θα είναι άμεσα εφαρμόσιμες και με την έγκριση του κόσμου για ένα καλύτερο αύριο σε έναν ήδη «κατεστραμμένο» κόσμο.

Σκεφτείτε τα οφέλη ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου στα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων και της  παγκόσμιας ελίτ.  Θα έχουμε μια μεγάλη εκτεταμένη καταστροφή στα μέρη που θα πέσουν οι βόμβες και αυτά θα είναι στρατιωτικές βάσεις και μερικές μεγάλης πόλεις. Η ισχύς δεν θα είναι τρομακτικά μεγάλη αφού ένα μη ελεγχόμενο ραδιενεργό νέφος δεν ωφελεί. Οι εκλεκτοί θα είναι φυγαδευμένοι σε ένα καλά οργανωμένο και προστατευμένο καταφύγιο ή σε κάποια απομονωμένη ασφαλή τοποθεσία. Καταφύγια υπάρχουν και για τους απλούς πολίτες, αλλά σίγουρα δεν χωράνε σε αυτά και τα  7,35 δισεκατομμύρια. Έτσι όσοι θα βρεθούν στο καταφύγιο και όσοι δεν πεθάνουν στο πόλεμο ή από ραδιενέργεια θα είναι το αύριο της ανθρωπότητας. Μετά την καταστροφή για να διασφαλίσεις τη θέση σου στο καταφύγιο θα πρέπει να ακολουθείς τους κανόνες. Θα πρέπει να δουλεύεις για να μπορείς να έχεις καθαρό αέρα και νερό, που θα σου παρέχετε σε αυτό. Έτσι ελέγχουμε τον αέρα και το νερό. Και αν η οικογένεια σου ζει μέσα στο καταφύγιο θα πρέπει να δουλεύεις περισσότερο γιατί ο αέρας και το νερό που καταναλώνεται είναι περισσότερο ανά κεφαλή. Τα παιδιά δεν θα λαμβάνουν ιδιαίτερη μόρφωση, γιατί σε τέτοιους καιρούς  η επιβίωση και ειδίκευση σε μια εργασία έχει πρωτεύον σημασία. Θα γίνει αναδιάρθρωση των οικογενειών και η εθνική κυριαρχία και η ατομική ιδιοκτησία θα πάψουν υφίστανται. Τουλάχιστον με τον τρόπο που τις ξέρουμε σήμερα.

Αυτοί που θα επιζήσουν αλλά δεν θα έχουν την τύχη να ζουν σε καταφύγιο θα δεχτούν κάθε βοήθεια που φυσικά θα δοθεί με το αζημίωτο, με σκοπό να αποφύγουν τη μόλυνση και τις μελλοντικές παρενέργειες – μεταλλάξεις. Θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι δουλεύοντας  για να χτιστούν ειδικοί τεράστιοι θόλοι που θα τους στεγάσουν (μπορεί να γίνουν περιμετρικά ή σε τμήματα πόλεων που δεν καταστράφηκαν και δεν επλήγησαν από ραδιενέργεια) και μόλις αυτοί δημιουργηθούν για να μπορέσεις να ζεις σε αυτούς απλά θα πρέπει να δουλεύεις και να ακολουθείς εντολές. Όσο αφορά τους φόρους αυτοί θα είναι στον αέρα και στο νερό, όπως είδαμε και παραπάνω. Η παγκόσμια κυβέρνηση θα διαχειρίζεται όλο το πρόγραμμα επιβίωσης της ανθρωπότητας η οποία θα συνεχίσει να ζει κάτω από μια παγκόσμια  δικτατορία με προνόμια. Δουλειά 12 με 14 ώρες για να εξασφαλίσεις τους πόντους για τα κυβικά αέρα και νερού που θα έχεις εσύ και η οικογένειά σου και φυσικά τα στάνταρ γεύματα που σου αναλογούν. Η στέγη και όλες οι άλλες βασικές ανάγκες θα είναι στο πακέτο και δωρεάν αφού σαν μόνο κίνητρο για να ζήσεις θα είναι η ανάγκη για οξυγόνο και νερό και ειδικά το πρώτο.  Η παγκόσμια χούντα (η Ελίτ) θα διαχειρίζεται όλα τα άλλα. Ήδη είναι έτοιμη η τράπεζα σπόρων. Ειδικοί θόλοι ή μέρη που δεν επλήγησαν από το ραδιενεργό νέφος θα φιλοξενούν τις καλλιέργειες και τη πανίδα της γης και σε αυτές θα έχει πρόσβαση μόνο ειδικευμένο προσωπικό.

Τα χρήματα δεν θα χρειάζονται, ήδη το χρηματοοικονομικό μοντέλο είναι αποτυχημένο και η Νέα Τάξη Πραγμάτων το γνωρίζει. Θα ζεις με πόντους που θα παρέχονται από το πόσο αποδοτικός είσαι στην εργασία σου και πόσο χρήσιμος στο σύστημα. Με αυτούς θα αγοράζεις αέρα και νερό για σένα και την οικογένεια σου (όσο μεγαλύτερη είναι τόσο το χειρότερο) και θα σου μένουν μερικοί για μερικά «αγαθά» για να μην νομίζεις πως είσαι σκλάβος. Και φυσικά ξέχνα τη σύνταξη.

Έτσι λοιπόν με έναν ενδεχόμενο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο καθοδηγούμενο από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων έχουμε καταστροφή κρατών και υποδομών σε ζωτικής σημασία τόπους. Περιορισμό της βιομηχανίας, περιορισμό της κτηνοτροφίας, περιορισμό του μορφωτικού επιπέδου (όποιος ξέρει και βάζει το μυαλό του να σκεφτεί κάνει κακό στο σύστημα και στο υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο), τον περιορισμό του βοιωτικού επιπέδου, περιορισμό της οικογένειας, έλεγχο καθαρού αέρα και νερού και φυσικά το σχέδιο επιταχύνετε. Η Γη πρέπει να ξανανιώσει και να γίνει αγνή όπως παλιά. Μέχρι όμως να επανέλθει ο άνθρωπος θα έχει μάθει να ζει δουλοπρεπής και κατευθυνόμενος, δουλεύοντας για τους λίγους. Εκλεκτές οικογένειες που θα έχουν τον πλανήτη τσιφλίκι τους.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου