Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Έλεος Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μάκης Μπαλαούρας προτιμά το «σκέτο» Μακεδονία!


ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ! ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΚΗ ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ


Φαίνεται ότι σε αυτήν την κυβέρνηση περισσεύουν τα λόγια και οι απίστευτα προκλητικές δηλώσεις. Στο «πάνθεον» μετά τον Γιάννη Μουζάλα και την γκάφα – όπως χαρακτήρισε την δήλωσή του περί «Μακεδονίας» προστίθενται τώρα και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας!

Κατά τη διάρκεια συνέντευξή τους στο ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90, 1, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ερωτάται για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Αφού απάντησε ότι επρόκειτο για ένα θέμα που θα πρέπει να λυθεί με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, ως… έτοιμος από καιρό, προχώρησε την μέγιστη πολιτική του σκέψη ένα βήμα παραπέρα δηλώνοντας πως ο ίδιος δεν θα απέρριπτε το «σκέτο Μακεδονία».

Είπε για το θέμα της ονομασίας: «Το ζήτημα είναι τριτεύων ζήτημα. Πρέπει να υπάρξει λύση με συμβιβασμό. Δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία στο παρελθόν. Δεν θα είχα καμιά αντίρρηση για το "Βόρεια Μακεδονία" ή το "Σλαβομακεδονία". Το Μακεδονία δεν θα το απέρριπτα προσωπικά» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις από μέρους των ΑΝΕΛ για τη «γκάφα» του Γιάννη Μουζάλα περί «Μακεδονίας», ο Μάκης Μπαλαούρας υποστήριξε μεταξύ άλλων πως: «Μπορεί οι ΑΝΕΛ να πιέζονται από άλλα σχήματα»…

σ.σ., για την ιστορία αναφέρουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάκης Μπαλαούρας «χτυπά». Είναι ο ίδιος πολιτικός που δήλωνε λίγους μήνες πριν πως: «Οργανώσεις όπως η 17Ν είχαν ένα ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου».






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου