Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Εικόνα από την Ελλάδα του μέλλοντος - Μαθήτρια με μαντίλα στην παρέλαση στο Σύνταγμα


Μαθήτρια με μαντήλα παρέλασε σήμερα στην μεγάλη μαθητική παρέλαση του Συντάγματος και αποτελεί κλασικό παράδειγμα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας που επιβλήθηκε με το έτσι θέλω στην Ελλάδα.

Φυσικά η μαθήτρια δεν ευθύνεται για απολύτως τίποτα, η ευθύνη είναι του πολιτικού συστήματος διαχρονικά που επέτρεψε την αθρόα αλλοίωση της ελληνικής κοινωνίας.

Από την άλλη η αφομοιωτική δύναμη της Ελλάδας κάποιες φορές κάνει θαύματα. Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Αρκετοί ήταν αυτοί που παραξενεύτηκαν όταν είδαν το κορίτσι, το οποίο διέφερε ενδυματολογικά από όλες τις υπόλοιπες συμμαθήτριές της. Εκτός από τη μαντήλα, φορούσε μακριά φούστα, και σακάκι, κρύβοντας κάθε σημείο του σώματος της.

Την ίδια ώρα οι συμμαθήτριες της έκαναν παρέλαση με πιο κοντές φούστες και πουκάμισα.





Η μαθήτρια του λυκείου πρέπει να βρίσκεται ανάμεσα στους αριστούχους του σχολείου της, αφού ήταν παραστάτρια και στεκόταν δίπλα στο σημαιοφόρο.

Το ζήτημα που τίθεται είναι, αυτό το κορίτσι έχει γαλουχηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην βλέπει τον Σταυρό στην Σημαία ως προσβλητικό για την κουλτούρα της; Άλλωστε πέραν ότι αποτελεί σύμβολο της επικρατούσας θρησκείας εδώ πρόκειται για το εθνικό σύμβολο της χώρας και πρέπει να τυγχάνει του ανάλογου σεβασμού.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου