Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Εδώ στην Ελλάδα, μετά τον Χριστό, ετοιμάζονται να πουλήσουν και τα παιδιά τους για μερικά ψωροευρώ


Αυτά που θα διαβάσετε, μου μεταφέρθηκαν από κουβέντα που έγινε σε νησί του κεντρικού Αιγαίου, στην οποία συμμετείχαν κάτοικοι που νοικιάζουνε δωμάτια σε τουρίστες, ο παπάς της ενορίας και ένας ιερέας, πνευματικοπαίδι, λέει, του Παΐσιου.

Κουβέντιαζαν λοιπόν για το τι θα κάνουνε, γιατί ειδοποίησε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ότι θα τους στείλει 3.000 μουσουλμάνους. Μία μάνα Μπουμπουλίνα, είπε ότι δεν νοικιάζει τα δωμάτιά της επειδή ανάμεσα σε αυτούς που θα έρθουν μπορεί να είναι τζιχαντιστές σοδομιστές παιδεραστές και δολοφόνοι, σαν αυτούς που κατά χιλιάδες περνούν τα σύνορα της Ευρώπης.

Ο παπάς της ενορίας (Συριζαίος), της είπε ότι αφού η Ευρώπη πληρώνει λεφτά να τα πάρουνε. Του είπανε ότι για λεφτά δεν πουλάνε τον τόπο τους και το μέλλον των παιδιών τους, γιατί ο όποιος Μωχάμεντ μπορεί να λυμπιστεί κανένα κοριτσάκι.

Τότε ξεσπάθωσε και ο άλλος ιερέας, το πνευματικό τέκνο του Παΐσιου και είπε το πολύ πολύ να μας σφάξουνε και να αγιάσουμε, οπότε ήταν υπέρ του να δεχθούν τις ορδές του Ισλάμ και να νοικιάσουνε τα δωμάτια για να πάρουν τα λεφτά.

Η "Μπουμπουλίνα" όμως του χάλασε τη σούπα και είπε ότι τα παιδιά της δεν τα έχει για κανένα Μωχάμεντ και θα του φάει το λαρύγγι πρώτη αυτή.

Εταράχθησαν και οι δύο "ποιμένες" που εξακολουθούσαν να είναι υπέρ της ενοικίασης και των ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Όταν τα άκουσα αυτά, θυμήθηκα σε ένα εξορκισμό του παπα Σάββα Αχιλλέως, που είχανε πάει τρεις παπάδες να παρακολουθήσουν και όταν ο δυστυχής δαιμονισμένος άρχισε να ουρλιάζει έφυγαν πανικόβλητοι. Οπότε σταμάτησε ο δαίμονας τα ουρλιαχτά και χαμογελώντας είπε: Με αυτούς θα μας πολεμήσετε ρε Σάββα;;;;;;;

Ο αγώνας εναντίον των Αγαρηνών φαίνεται να έρχεται σε κανένα χρόνο από τώρα όπως πάμε.
Μακάρι να μην έρθει, αλλά πουλημένα τομάρια είχαμε και το ΄21, τότε που ζήτησαν από τον Αθανάσιο Διάκο να προσκυνήσει, όπως λέει και το ποίημα.

Διάκο, Τούρκος δε γένεσαι, πασά για να σε κάνω;
- Τι λες, μωρέ βρωμόσκυλο, τι λες, μωρέ μουρτάτη;
Εγώ γραικός γεννήθηκα, γραικός θέ να πεθάνω.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου