Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Αποκάλυψη Σνόουντεν: «Εφεύρεση της CIA η υπερθέρμανση του πλανήτη»


Ο Σνόουντεν, ο οποίος ζει στη Ρωσία μετά από την διαρροή εγγράφων σχετικά με τα προγράμματα επιτήρησης της NSA, προχώρησε σε αποκαλυπτικούς ισχυρισμούς κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στη Moscow Tribune.

Συγκεκριμένα ο Σνόουντεν, είπε ότι η CIA ενορχήστρωσε για πρώτη φορά την εξάπλωση της «υπερθέρμανσης του πλανήτη» στη δεκαετία του 1950, προκειμένου να αποσπάσει την προσοχή της επιστημονικής κοινότητας, από άλλα πιο σοβαρά προβλήματα και για να ενισχύσει τον έλεγχό της πάνω σε ερευνητικούς οργανισμούς.

«Έχω έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η CIA εφηύρε το όλο θέμα», ισχυρίζεται ο Έντουαρντ Σνόουντεν. «Η παγκόσμια υπερθέρμανση» εφευρέθηκε για να τρομάξει τους ανθρώπους, και να εκτρέψουν την προσοχή τους από άλλους ανθρωπογενείς κινδύνους, όπως τα πυρηνικά όπλα. Η CIA έδωσε εκατομμύρια δολάρια σε επιστήμονες που θα επιβεβαιώνουν τη θεωρία. Έτσι πολλοί αδίστακτοι επιστήμονες έκαναν ό, τι τους είπαν, προκειμένου να πάρουν τα χρήματα. Γιαυτό υπάρχουν τώρα τόσα πολλά ψευδή στοιχεία που υποτίθεται επιβεβαιώνουν την «υπερθέρμανση του πλανήτη» και έχουν πείσει τον κόσμο ότι είναι πραγματική.»




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου