Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

«Εκδηλώθηκαν» οι μουσουλμάνοι «πρόσφυγες» που φιλοξενούνται στην Καβάλα - Κατέβασαν την εικόνα της Παναγιάς και απαίτησαν να μην χτυπούν οι καμπάνες!


Άρχισαν τα όργανα τις προσφυγικής κρίσης να χτυπούν την Ελλάδα. Συγκεκριμένα οι πρόσφυγες-μετανάστες που φιλοξενούνται στο κλειστό γυμναστήριο της Ελευθερούπολης Καβάλας , κατέβασαν την εικόνα της Παναγιάς ενώ παράλληλα ζήτησαν να μην χτυπάνε οι καμπάνες γιατί σύμφωνα με όσα είπαν «προσβάλλονται τα θρησκευτικά τους πιστεύω».

Σαν να μην έφταναν αυτά, αρνήθηκαν να φάνε και ψωμί λειτουργιάς το οποίο θα γινόταν αντίδωρο για την ντόπιους χριστιανούς.

Οι εθελοντές και δημοτικοί υπάλληλοι παρατήρησαν έντρομοι ότι έλειπε η εικόνα της Παναγιάς που βρισκόταν μέσα στο κλειστό γυμναστήριο. Πολλά είναι τα ερωτηματικά που εγείρονται στην τοπική κοινωνία ύστερα από αυτές τις ενέργειες.

Πληροφορίες λένε ότι οι φανατικοί μουσουλμάνοι που φιλοξενούνται εκεί απαίτησαν απ τον ιερέα του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου να μην χτυπά τις καμπάνες γιατί ο ήχος τους προκαλεί τα θρησκευτικά τους πιστεύω, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό ποδοπάτησαν και τις λειτουργίες που εστάλησαν εκεί απ την Μητρόπολη Ελευθερούπολης, για την σίτιση τους.

Πόσα ακόμα σημάδια πρέπει να δουν οι Έλληνες για να ξυπνήσουν;;;;;



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου