Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Η Χίλαρι δικαιώνει συνεχώς τον Λιακόπουλο! Προετοιμάζει τους Αμερικανούς για το 4ο σενάριο


Η υποψήφια για το χρίσμα των δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, έδωσε υπόσχεση πριν τρεις μήνες ότι θα φτάσει μέχρι τέλους στο θέμα των εξωγήινων και θα αποκαλύψει την... αλήθεια στους πολίτες.

Η φανατική παγκοσμιοποιήτρια εμμένεις στις δεσμεύσεις της, επαναλαμβάνοντας ότι είναι διατεθειμένη να αποκαλύψει τα μυστικά της περιβόητης «Area 51» (Περιοχή 51), στην οποία δήθεν φιλοξενούνται και εξετάζονται ως πειραματόζωα εξωγήινες μορφές ζωής.

Εφόσον εκλεγεί λοιπόν στην προεδρία δήλωσε πως θα δώσει στην δημοσιότητα όλα τα μυστικά που δεν επιτρέπουν οι αμερικανικές υπηρεσίες να φανερωθούν δημοσίως για την Περιοχή 51, μία βάση η οποία έχει κατασκευαστεί αρκετά μέτρα κάτω από την επιφάνεια της Γης.

«Εφόσον υπάρχει κάτι εκεί, εκτός αν απειλείται η ασφάλεια των ΗΠΑ, νομίζω πως θα έπρεπε να το μοιραστούμε με τον κόσμο», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως οι δήθεν εξωγήινοι της Χίλαρι και της Νέας Τάξης είναι στην πραγματικότητα το 4ο σενάριο προσπάθειας επιβολής παγκόσμιας δικτατορίας, όπως καιρό τώρα προειδοποιεί ο Δημοσθένης Λιακόπουλος.

Οι υποτιθέμενοι εξωγήινοι είναι οι αρχαίοι θεοί, οι οποίοι θα έρθουν για να σώσουν δήθεν τον πλανήτη από την καταστροφή με μία παγκόσμια τράπεζα και μία παγκόσμια θρησκεία. Άλλωστε απώτερος σκοπός της Νέας Τάξης είναι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, η εγκαθίδρυση μιας κυβέρνησης απόλυτου πληθυσμιακού ελέγχου και μίας ενιαίας θρησκείας.

Το τι ακριβώς θα γίνει θα το δούμε.


Για την ώρα θυμηθείτε τι είναι το 4ο σενάριο:



ΠΗΓΗ



Διαβάστε σχετικά κι εδώ: Η Χ.Κλίντον επιμένει: "Θα αποκαλύψω τα μυστικά της βάσης Area 51 - Ο κόσμος πρέπει να μάθει για τους εξωγήινους"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου