Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Χέρι-χέρι με τον Καρατζαφέρη οι Μπαλτάκος, Ψωμιάδης και Άνθιμος


Ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ μίλησε στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο στα πλαίσια συγκέντρωσης του κόμματος, παρουσία στελεχών της λεγόμενης "λαϊκής δεξιάς"


Παρουσία πρώην στελεχών των ΑΝΕΛ, αλλά και του πρώην στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Τάκη Μπαλτάκου και του πρώην Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, αλλά και με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου, μίλησε στο κομματικό του ακροατήριο ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Η Ελλάδα έχει χάσει την εθνική της κυριαρχία, καθώς δεν μπορεί να αποφασίσει για τίποτε μόνη της, χωρίς τη σύμφωνη γνώμη της Γερμανίας και των Βρυξελλών, τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος κατήγγειλε σχέδιο "αποεθνικοποίησης" και "αποχριστιανοποίησης" της χώρας, στη διάρκεια ομιλίας του σε συγκέντρωση του κόμματος στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ.

Ο κ. Καρατζαφέρης κατηγόρησε όλο το πολιτικό προσωπικό, λέγοντας ότι είναι "κατώτερο των περιστάσεων" και επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική και για το Σύμφωνο Συμβίωσης. Χαρακτήρισε "ανεκδιήγητο τύπο" τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, σημειώνοντας ότι είναι "αδιανόητο" ένας υπουργός να αποκαλεί "Μακεδονία" την ΠΓΔΜ.



Οι "λαθρομετανάστες", ο Νίκος Φίλης και ο Γιάννης Μπουτάρης

Χαρακτήρισε "λαθρομετάστες" όσους μπαίνουν παράνομα στη χώρα και τόνισε πως η λύση είναι να απορροφήσει κάθε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετανάστες, ανάλογα με τον πληθυσμό της και την οικονομική ευημερία.

Καταφέρθηκε εναντίον του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη, για τον οποίο είπε ότι "δεν επέτρεψε" σε ιεράρχες να μιλήσουν σε σχολεία, ενώ έστρεψε τα πυρά του και εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη για το gay pride.

Ο κ. Καρατζαφέρης απηύθυνε εθνικό προσκλητήριο ενότητας σε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις του τόπου. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία προσχώρησε στον ΛΑΟΣ και ο Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος διατέλεσε γραμματέας του Υπουργικού Συμβουλίου στην κυβέρνηση Σαμαρά.



Με νταούλια και τρομπέτες

Πριν την ομιλία του προέδρου του ΛΑΟΣ, μπάντα παιάνιζε τραγούδια για τη Μακεδονία, ενώ από τα μικρόφωνα καλούνταν οι παρευρισκόμενοι να τραγουδήσουν όλοι μαζί το "Μακεδονία ξακουστή, του Αλεξάνδρου η χώρα".



Παρών ήταν ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης, στον οποίο έκανε προσωπική αναφορά ο κ. Καρατζαφέρης και του ζήτησε να συνεχίσει να λέει αλήθειες, διότι σαν κι αυτόν θέλει ο λαός και όχι "πορφυρογέννητους".

Ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Ανθιμος ευλόγησε την βασιλόπιτα που κόπηκε στην αρχή της εκδήλωσης και στο σύντομο χαιρετισμό του είπε ότι πηγαίνει όπου τον καλούν για να προσφέρει ελπίδα και αγάπη.

Τον κ. Καρατζαφέρη υποδέχθηκαν μέλη του κόμματος με αναμμένους πυρσούς και σειρήνες έξω από το συνεδριακό κέντρο. Η συγκέντρωση άρχισε με τον εθνικό ύμνο ενώ τα Χάλκινα της Γουμένισσας έπαιζαν το τραγούδι "Μακεδονία ξακουστή" στη διάρκεια της ομιλίας του προέδρου του ΛΑΟΣ.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου