Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Iδού πως προωθούν την Ατζέντα 21


Χωρίς καν να γνωρίζουν οι πολιτικοί τι είναι η Ατζέντα 21...

βάζουν διαρκώς περισσότερους φόρους στα ακίνητα με την μορφή του ΕΝΦΙΑ και διαρκώς περισσότερους φόρους στα ενοίκια, προωθώντας ταυτόχρονα σαν υποχρεωτικά τα ενεργειακά πιστοποιητικά, χτυπώντας έτσι την ιδιοκτησία, αφού σκοπός της Ατζέντας 21 είναι να μην έχει κανείς τίποτε δικό του, καμία ιδιοκτησία.

Βρίσκουν εύκολο το να αυξάνουν διαρκώς τα τέλη κυκλοφορίας, την τιμή στα διόδια, τον φόρο στην βενζίνη, τον φόρο στην αγορά αυτοκινήτου και τον φόρο πολυτελείας σε μία σαβούρα επειδή είναι 2000 κυβικά. Η Ατζέντα 21 είναι κατά της ιδιωτικής μετακίνησης και κατά της μετακίνησης γενικά, αφού θέλει όπου είναι εγκατεστημένος ο καθένας εκεί κοντά να μένει και να μην κυκλοφορεί.

Φορολογούν τα παιδιά και παίρνουν μέτρα κατά της τεκνοποίησης δημιουργώντας υπογεννητικότητα στον δυτικό κόσμο που κατοικεί η λευκή χριστιανική φυλή, αφού θέλει να την αφανίσει.

Προωθούν ταυτόχρονα την κοινωνία unisex και την ομοφυλοφιλία, με μοναδικό σκοπό την μείωση της τεκνοποίησης που επιφέρει μείωση του πληθυσμού.

Εξαφανίζουν την ανταγωνιστικότητα στην παιδεία και υποβαθμίζουν σταδιακά το επίπεδο της μόρφωσης ,ώστε να προωθηθεί ο δυτικός κόσμος σε μία κατάσταση πνευματικού ΛΟΥΜΠΕΝ (κατακάθι), οπότε έτσι θα είναι πιο εύκολα ελεγχόμενος.

όλα τα παραπάνω προωθούνται με νόμους που ψηφίζουν οι πολιτικοί, οι οποίοι δεν γνωρίζουν καν τους σκοπούς των πολιτικών που τους επιβάλουν τα μνημόνια.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου