Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Δηλώσεις που σοκάρουν: Εκατομμύρια μουσουλμάνοι θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας


Η Τουρκία στέλνει μουσουλμάνους, τα Σκόπια κλείνουν τα σύνορα και το ΝΑΤΟ κάνει τα στραβά μάτια, καθώς το μόνο που το ενδιαφέρει είναι ο ρωσικός στόλος που διέρχεται μέσω του Αιγαίου.

Με αυτούς τους ρυθμούς, μέχρι το τέλος της χρονιάς η Ελλάδα θα έχει κατακλυστεί από τουλάχιστον 1.000.000 οπαδούς του Ισλάμ. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη τους ισχυρισμούς του υπουργού μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, για 3 χρόνια «προσφυγικής» κρίσης, τότε μιλάμε για εκατομμύρια μουσουλμάνων, έτοιμων για όλα, στην χώρα μας.

Τα ίδια τα στελέχη της κυβέρνησης ανεβάζουν συνεχώς τον αριθμό αυτών που θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα. Όσα hot spots, όσες περιοχές-γκέτο σε κέντρα φιλοξενίας, δήμους και κατασκηνώσεις και αν φτιαχτούν δεν θα επαρκούν και ουαί κι αλλοίμονο αν δεν επαρκούν τα τρόφιμα. Τότε οι πεινασμένες ορδές θα τολμήσουν τα πάντα.

Οι Έλληνες θα καταντήσουμε μειοψηφία στην ίδια μας την χώρα.

Αυτό δεν ανησυχεί την κυβέρνηση, της οποίας στελέχη σοκάρουν την κοινή γνώμη με δηλώσεις τους.

Έτσι, στην ίδια κατεύθυνση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Ξυδάκη ο οποίος ανέφερε ότι το «μεταναστευτικό» θα... λύσει το δημογραφικό πρόβλημα στην Ελλάδα, ο Γιάννης Μουζάλας, μια ημέρα μετά την παραδοχή του ότι η Ελλάδα μτατρέπεται σε χώρα εγκατάστασης μουσουλμάνων «μεταναστών» σημείωσε χαρακτηριστικά ότι «είναι επιστημονική αλήθεια ότι το μεταναστευτικό ρεύμα σώζει δημογραφικά τις περιοχές που πηγαίνει».

Μάλιστα...





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου