Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015

Θα είμαστε έτοιμοι όταν η Ρωσία και η Κίνα επιτεθούν στις ΗΠΑ ;


Ποιά είναι η μυστική αντζέντα στο παρασκήνιο που προκαλεί τη Ρωσία στον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο;


Θα είμαστε έτοιμοι όταν οι Ρώσοι και οι Κινέζοι κάνουν επίθεση στις ΗΠΑ, και ποια είναι η σατανική ατζέντα στο παρασκήνιο που προκαλεί τη Ρωσία να ξεκινήσει τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο;

Τι μπορεί να εκτυλιχτεί στην Αμερική προκειμένου να εκπληρώσει το σενάριο του Albert Pike για τον 3ο Παγκόσμιο πόλεμο, και θα οδηγήσει σεάνοδο τον σατανά της «νέας τάξης πραγμάτων»;

Πως θα μοιάζει ο πραγματικός πόλεμος στο έδαφος των ΗΠΑ;

Τον περασμένο μήνα ο διεθνής δικηγόρος Barry Γκρόσμαν, μάς προειδοποίησε ότι πολλοί στις ΗΠΑ θέλουν τον πόλεμο με την Ρωσία για οικονομικά οφέλη.Το International Business Times έγραψε για μια τέτοια απόφαση των ηγετών.

Ο πρώην παραγωγός του Fox News,Jack Hanick,μας λέει ότι τη Ρωσία θα εισβάλλει στο Αμερικανικό έδαφος αν οι ΗΠΑ συνεχίσουν να στριμώχνουν την Ρωσική αρκούδα.Αν ξεκινήσουν οι εχθροπραξίες ,η Ρωσία θα μεταφέρει τον πόλεμο στο Αμερικανικό έδαφος.Ηδη 2 Ρωσικά πλοία ασκούνται στο Βόρειο Ιράν,για μια πραγματική εισβολή «Red Dawn» στις Αμερικάνικες ακτές.

Απλά περιμένουν αν ο Μπάρακ Ομπάμα θα επιτεθεί στη Συρία ή θα φουντώσει ξανά ο πόλεμος στην Ουκρανία.Ηδη υπάρχουν φήμες ότι άνδρες των Ρωσικών ειδικών δυνάμεων βρίσκονται στο έδαφος των ΗΠΑ(ίσως στην άσκηση Jade helm 15).

Σύμφωνα με ton Grossman, οι ηγέτες μας εξετάζουν το ενδεχόμενο ενός πολέμου με την Ρωσία.Θα πρέπει να αναρωτηθούμε τι σκέφτονται για να κερδίσουν έναν τέτοιο πόλεμο που θα έχει εκκατομμύρια νεκρούς στις ΗΠΑ και έτσι διευκολύνει τα σχέδια της ελίτ για μείωση του πληθυσμού.Ενας τέτοις πόλεμος θα εκτόξευε στα ύψη τα κέρδη της Αμερικανικής οικονομίας,είπε το Press TV την Πέμπτη.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, με λίγα λόγια, είναι εθισμένες στο μιλιταρισμό και η Ρωσία είναι η μεγαλύτερη απειλή για την Αμερική.Η ιστορία που μπορεί να ξεκινήσει τον πόλεμο,είναι η εντολή του Ομπάμα για πλήρους-κλίμακας πόλεμο στη Συρία.Αυτή η ενεργεια μπορεί να δώσει το έναυσμα σε Ρωσία και Κίνα να ξεκινήσουν πλήρους-κλίμακας πόλεμο κατά των ΗΠΑ. Ηδη οι Ρώσοι έχουν στρατιωτικές ασκήσεις σε Ιρανικό έδαφος με τον Ιρανικό στρατό.

Και όπως γράφει η Αποκάλυψη σε αυτό τον πόλεμο θα σκοτωθούν τα 2/3 της ανθρωπότητας. Στα παρακάτω βίντεο του Hagmann και Hagmann θα δείτε την πορεία προς την παγκόσμια κυβέρνηση και τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο,καθώς και τις επιθέσεις που έκαναν στον κυβερνοχώρο η Κίνα και η Ρωσία,για να υποκλέψουν πληροφορίες από την κυβέρνησή μας,για τον στρατό και την επάνδρωσή του.

Επίσης εστιάζει στο ξεκίνημα του 3ου παγκοσμίου πολέμου στις 3 πρώτες ημέρες.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου