Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Άνθιμος: "Δημιουργούν φίδια που θα δηλητηριάσουν το σώμα της Ελλάδος. Θέλουν να εξαφανίσουν τον Χριστό, την εκκλησία και την Ελλάδα από την καθημερινότητα των Ελλήνων"


Ακούσαμε στο κήρυγμά του τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο, να μιλά από καρδίας και να διευκρινίζει τα αυτονόητα, λέγοντας ότι η εκκλησία αγαπά τους πάντες και προσεύχεται για όλους, αλλά πρέπει να να προσεχει και να μεριμνά για την επιβίωση της πατρίδας, αφού αυτό δεν είναι δουλειά μόνο των κυβερνώντων.

Θύμισε ότι χιλιάδες ιερείς και μοναχόί έχουν δώσει ανα τους αιώνες τη ζωή τους για το Χριστό και την πατρίδα και ότι η πατρίδα και ο ελληνισμός και η χριστιανοσύνη κινδυνεύουν σήμερα από αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας που ισλαμοποιείται.

Πολλά πράγματα τα άφηνε να ενοηθούν, αφού έχει δεχθεί πολλές επιθέσεις από παράγοντες της πολιτείας που τον απεκάλεσαν ακραίο, αλλά κατέστησε σαφές ότι οι ισλαμικές σπουδές στο ΑΠΘ και το τσουνάμι μουσουλμάνων που θα μείνουν εκ των πραγμάτων στην Ελλάδα μετά το κλείσιμο των συνόρων, θα δημιουργήσουν φίδια  που θα δηλητηριάσουν το σώμα της Ελλάδος.

Το Χριστό, την Εκκλησία και την Ελλάδα, είπε, αυτά τα πράγματα θέλουν να τα εξαφανίσουν.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου