Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Aναζητώντας τον Σωτήρα


Η Παγκόσμια Τάξη είναι πανέτοιμη να εγκαταστήσει την Παγκόσμια Χούντα, όποτε το επιθυμήσει. Απέδειξε ότι :


-Και τα χρηματιστήρια μπορεί να τα τινάξει στον αέρα σε Δύση και Ανατολή, είτε είναι στη Wall Street, είτε είναι στην Κίνα, φέρνοντας οικονομική κατάρρευση, ανά πάσα στιγμή.
-Και αναταραχές μπορεί να ξεκινήσει σε οποιοδήποτε κράτος φυτεύοντας λαθρομετανάστες και τζιχαντιστές παντού (ακόμα και στις ΗΠΑ φτάνουν «Σύριοι πρόσφυγες»).
-Και ετοιμάζει όλους τους λαούς μέσω προπαγάνδας να είναι έτοιμοι να δεχθούν τον Παγκόσμιο Ηγέτη (Aντίχριστο), που θα εμφανιστεί στον Ναό των Ιεροσολύμων, για την κατασκευή του οποίου οι καμπάνιες δωρεών και διαφημίσεων δίνουν και παίρνουν.
-Και τρομοκρατία σκορπά παντού με την απειλή πολεμικών συγκρούσεων και επεμβάσεων του ΝΑΤΟ σε όλους τους πυρήνες πολεμικών συρράξεων ανά την υφήλιο και ιδιαίτερα κορυφώνοντας την αντιπαράθεση με τη Ρωσία, δίνοντας το μήνυμα ότι ξεκινάει Παγκόσμιο Πόλεμο ανά πάσα στιγμή.
-Και εφαρμόζει στην Ελλάδα, όπου κάνει το μέγιστο των πειραμάτων της, τα τελευταία σκληρά της μέτρα, αναζητώντας το σημείο αντίδρασης των ατίθασων Ελλήνων, ώστε να εφαρμόσει Παγκόσμια το πείραμα και να φέρει το πολυπόθητο χάος, μέσα από την πάταξη του οποίου, θα πατάξει και κάθε ατομική ελευθερία.


Μέσα σε όλο αυτό το παγκόσμιο αλαλούμ, έρχονται και οι εκλογές στην Ελλάδα. Ο σοφός λαός είχε ήδη επιλέξει πριν 6 μήνες το σωτήρα του, όμως πρέπει να επιλέξει ξανά κάποιον να τον σώσει.

Η σωτηρία του δεν είχε ολοκληρωθεί από τον Ιανουάριο. Μάλλον έμεινε στη μέση κι αν σκεφτεί κανείς και τα κυβερνητικά μέτρα, τα οποία τον άφησαν με κλειστές τράπεζες, με μετανάστες που λιάζονται σε πλατείες, με κλειστά σχολεία, με κάρτες, επειδή έτσι θέλουν αυτοί που κυβερνούν, με ανεργία και ένα φέσι που έφτασε πια στον αφαλό, απογοητεύεται και η ελπίδα που του τάξανε πήγε περίπατο!

Δεν έφτασαν όμως όλα τα καλά, που μας έφεραν οι σωτήρες μας, εφαρμόζοντας κατά γράμμα τα σχέδια των Παγκοσμιοποιητών, είτε εν γνώσει, είτε εν υπνώσει. Γιατί ο κόσμος θέλει να τον κοροϊδεύουν, ότι όλα θα πάνε καλύτερα.Κι όσο βρίσκονται σωτήρες που θα του λένε, ότι όλα θα πάνε καλά, ο λαός θα επαναπαύεται, γιατί κανείς δε θέλει να δει το τι έρχεται.

Αυτό που έρχεται δεν πρόκειται να το αποφύγουμε. Απλά μπορούμε να ζητήσουμε από τον μόνο αληθινό Σωτήρα Χριστό να φέρει τα πράγματα όσο καλύτερα γίνεται για τους ανθρώπους, να χαλάσει τα σχέδια των δαιμόνων, κατά το περισσότερο δυνατό και με τις επιλογές μας κατά Χριστόν, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς, τους συνανθρώπους μας και για τη χώρα μας.

Στο χέρι μας είναι να επιλέγουμε το καλό κι αν δεν υπάρχει το τέλειο, τότε να επιλέγουμε αυτό που θα προκαλέσει το λιγότερο κακό και να βοηθάμε στην ενίσχυσή του, αποκλείοντας τους παράγοντες που το αποδυναμώνουν. Έτσι ενισχύουμε το καλό και του δίνουμε την ευκαιρία να δράσει υπέρ μας.

Με το να κάνουμε καταστροφικές επιλογές, είτε για τον εαυτό μας, είτε για τους γύρω μας, είτε για τη χώρα μας, από θυμό, απογοήτευση, φθόνο ή οτιδήποτε άλλο, το μόνο που πετυχαίνουμε είναι να δίνουμε στους δαίμονες χαρά και την εξουσία στο αφεντικό τους, το διάβολο, να φέρει τον υιό του τον Αντίχριστο στο προσκήνιο πιο γρήγορα, πιο άνετα και με ενισχυμένο το δαιμονικό συνεχές στον κόσμο, ώστε να τυρρανάει σκληρότερα τους ανθρώπους.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου