Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Γερμανία: Εντολή από το Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο για να γνωστοποιήσει η Βουλή ότι γνωρίζει για τα ΑΤΙΑ


Το Γερμανικό Ανώτατο Διοικητικό Δικαστήριο στη Λειψία διέταξε τη γερμανική Βουλή (Bundestag) να δώσει στη δημοσιότητα εμπιστευτικά κρατικά έγγραφά της που αφορούν στα ΑΤΙΑ, έγγραφα που οι γερμανικές Αρχές επιθυμούσαν να κρατήσουν μυστικά.

Τα νέα έγιναν δεχτά με ενθουσιασμό από τους ερευνητές ΑΤΙΑ σε όλο τον κόσμο.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Υπουργείου Αμύνης του Ηνωμένου Βασιλείου ότι θα μετέφερε τον ερχόμενο Μάρτιο στα Εθνικά Αρχεία 18 εμπιστευτικά έγγραφα που αφορούν τα ΑΤΙΑ, τα οποία ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί πότε θα είναι δημοσίως προσβάσιμα.

Το 2008 ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε είχε ισχυριστεί με επιμονή ότι η γερμανική κυβέρνηση δεν είχε ποτέ ερευνήσει το θέμα των ΑΤΙΑ και ούτε την ενδιέφερε και να το κάνει.

Ωστόσο, δύο χρόνια αργότερα (2010) ο Ρόμπερτ Φλίσερ (Robert Fleischer), του Exopolitic.org, αποκάλυψε ότι η επιστημονική υπηρεσία του γερμανικού κοινοβουλίου είχε ένα τμήμα το οποίο ερευνούσε την πιθανότητα ύπαρξης εξωγήινης νοημοσύνης και τα ΑΤΙΑ.

Στη συνέχεια, ο Γερμανός blogger Φρανκ Ράιτμαγιερ (Frank Reitemeyer) οδήγησε τη γερμανική Βουλή στη Δικαιοσύνη, ζητώντας τη δημοσίευση των εγγράφων της υπηρεσίας. Άξιο αναφοράς είναι ότι η γερμανική Βουλή έδωσε επίμονο δικαστικό αγώνα για να μην δημοσιοποιηθούν οι έρευνές της σχετικά με τα ΑΤΙΑ.

Ωστόσο, πολλοί ερευνητές του θέματος αμφιβάλλουν εάν τελικά η γερμανική Βουλή θα δώσει στη δημοσιότητα το πλήρες υλικό των ερευνών της.

Να αναφέρουμε εδώ ότι υπάρχει μια παγκόσμια εκστρατεία από ερευνητές των ΑΤΙΑ για να αναγκάσουν όλες τις κυβερνήσεις να δημοσιεύσουν τους φακέλους τους σχετικά με τις έρευνες για ΑΤΙΑ και εξωγήινους.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου