Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Λέσχη Μπίλντερμπεργκ: Έχει σχέδιο για να ελέγξει ολόκληρο τον πλανήτη;


Όλα όσα συζήτησε η περιβόητη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ τον περασμένο Ιούνιο στην Αυστρία ξεδιπλώνονται σαν βεντάλια μόλις τρεις μήνες μετά τις αποφάσεις που έλαβαν υπό άκρα μυστικότητα όπως πάντα αυτοί που επιδιώκουν να αποτελέσουν ινστρούκτορες του ανθρώπινου είδους.

Όπως είχε γραφτεί τον Ιούνιο εκ των βασικών θεμάτων που τέθηκαν επί τάπητος στην φετινή συνεδρίαση ήταν:

  • Η κατάργηση των μετρητών
  • Τα θέματα της Ουκρανίας
  • Τα θέματα των πολεμικών συγκρούσεων
  • Η προώθηση των προσφυγικών ρευμάτων προς την Ευρώπη

Και ω του θαύματος στη Δανία ήδη υλοποιείται η κατάργηση των μετρητών, στη Γερμανία προωθείται και έπεται συνέχεια. Υπενθυμίζουν άλλωστε τις πιέσεις που ασκούνται και στη χώρα μας για πλήρη εφαρμογή του πλαστικού χρήματος.

Αλλά η μεγαλύτερη επιβεβαίωση του πλάνου που οι μαριονετίστες της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ έχουν επιβάλει στον πλανήτη μας είναι το μεταναστευτικό. Μόλις τρεις μήνες μετά τη συνεδρίαση της Λέσχης, η οποία ασχολήθηκε με το θέμα, η Ευρώπη βιώνει την μεγαλύτερη προσφυγική κρίση στη σύγχρονη ιστορία της.

Ποια θα είναι η συνέχεια στο διαβολικό σχέδιο της Λέσχης; Μα αναφέρθηκε πέρυσι όταν διέρρευσαν συνομιλίες από την περσινή συνεδρίαση.

«Με τρία όπλα, τα οποία είναι η οικονομική κατάρρευση, ο εμφύλιος πόλεμος και οι μαζικές επιδημίες θα μπορέσουμε να μειώσουμε τον αριθμό του παγκόσμιου πληθυσμού» αναφέρουν τα δημοσιεύματα πως ακούστηκε στη συνεδρίαση.

Συνάμα έγινε λόγος και για εσωτερικές συγκρούσεις εντός πολλών κρατών όπως μαύροι ενάντια στους λευκούς στις ΗΠΑ, μουσουλμάνοι εναντίον χριστιανών στην Ευρώπη.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου