Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Αλλαγή του κλίματος


Οι σύγχρονοι μέντορες τής παγκοσμιοποίησης επιχειρούν να εμφανίσουν το σχέδιο τής ομογενοποίησης και τής ενιαίας διοίκησης των λαών ως την απόλυτη και μοναδική διέξοδο στα αδιέξοδα που οι ίδιοι καλλιέργησαν. Για να επιτύχουν τον βρωμερό σκοπό τους δίχως αντιστάσεις από τούς ραγιάδες, χρησιμοποιούν παράλληλα με την εγκατάσταση δικών τους κυβερνητών την τεχνολογία, σε μια αήθη και αλαζονική επιχείρηση να εμφανίσουν τούς εαυτούς τους ως θεούς στην θέση τού Θεού.

Οι παγκόσμιοι εντολοδότες επιχειρούν σε όλα τα επίπεδα τής ζωής να καταδείξουν την αδυναμία των λαών να διαχειριστούν τα ζητήματα τής αυτάρκειας, τής ασφάλειας, τής υγείας και εν τέλει τής αποτελεσματικής διοίκησης και εθνικής κυριαρχίας. Πρόκειται για ζητήματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα των κυβερνήσεων, των κομμάτων και των θεσμικών φορέων τής Πολιτείας. Από την στιγμή όμως που οι αντιπρόσωποι τού λαού και οι υπηρέτες τού δημοσίου συμφέροντος χρηματοδοτούνται και επιβάλλονται διά τής προπαγάνδας από τον σιωνιστικό νεοταξισμό και τα μέσα που ελέγχει αυτός, οι δήθεν ταγοί υποκύπτουν σε εσκεμμένα «λάθη», σε στημένες παραλείψεις και σε μεθοδευμένη συγκάλυψη των ανομιών και των συναλλαγών τους.

Η οικονομική κρίση, η λαθρομετανάστευση, οι ενδοκυβερνητικές κρίσεις, οι θρησκευτικές έριδες και οι πόλεμοι είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα προσχεδιασμένης κακοδιαχείρισης. Η έλλειψη χρήματος κλειδώνει στόματα από την πείνα. Η λαθρομετανάστευση τροφοδοτεί το κράτος με πεμπτοφαλαγγίτες και ναρκοθετεί την εθνική συνοχή. Οι ενδοκυβερνητικές κρίσεις δίδουν άλλοθι στην σύμπραξη δοτών κυβερνητικών σχημάτων. Οι θρησκευτικές έριδες σπέρνουν τον τρόμο με σκοπό την επιβολή τής πανθρησκείας και οι πόλεμοι γίνονται για να εξαλειφτούν οι ενοχλητικοί για τον νεοταξισμό θύλακες εθνικής ελευθερίας.

Υπάρχει ωστόσο ένας ακόμη τρόπος ποδηγέτησης των λαών που λειτουργεί παράλληλα και αθροιστικά στους λοιπούς τρόπους υπόδειξης τής παγκόσμιας, αντίχριστης και αντεθνικής διακυβέρνησης. Μια επιστημονικά εξαπλωμένη οδός για να ναρκώσει με χειρουργική ακρίβεια τις ανθρώπινες συνειδήσεις. Είναι η γνωστή μας κλιματική αλλαγή. Ο αιφνίδιος μα σίγουρα όχι αναίτιος μετασχηματισμός των περιβαλλοντικών συνθηκών με τις βίαιες αλλαγές τού καιρού, τις καταστροφές τροφών και υποδομών, τούς αποδεκατισμούς πληθυσμών, την παράλυση των ανθρωπίνων αντανακλαστικών που κάνουν τα θύματα να αποδέχονται μοιρολατρικά τις αντικοινωνικές λεηλασίες των ισχυρών.

Αλλάξανε οι συμπεριφορές συνθηκών και ανθρώπων. Όμως σίγουρα δεν τρελάθηκε το σύμπαν που από την αρχή τής δημιουργίας του από τον Θεό λειτουργούσε μέσα σε μια σταθερή και νομοτελειακή αρμονία. Δεν θερμάνθηκαν ψυχρές περιοχές και δεν ψυχράνθηκαν θερμές περιοχές από περιορισμένες ανθρώπινες παρεμβάσεις και αμέλειες. Δεν δηλητηριάστηκαν οι τροφές και δεν εμφανίστηκαν νέες ασθένειες μήτε εξασθένησαν οι ανθρώπινες αντοχές από την χρήση κάποιων οικιακών παρασιτοκτόνων. Ούτε φυσικά έκαμαν λάθος οι ανθρώπινες παρατηρήσεις και οι φυσικοί νόμοι επιφανών τού πνεύματος, Ελλήνων και άλλων.

Όλοι όσοι έχουμε μεγάλο ενδιαφέρον για την παρατήρηση τής φύσης, έχουμε παρατηρήσει συχνά πυκνά το πέρασμα επάνω στους ουρανούς και σε πολύ μεγάλο ύψος, μεγαλύτερο των γνωστών επιβατικών αεροσκαφών, κάποιων λευκών αεροσκαφών που αφήνουν πίσω τους μεγάλες λευκές χημικές «ουρές». Οι εν λόγω χημικές «ουρές» δεν διαλύονται όπως συμβαίνει με τα καύσιμα των αεροσκαφών στο λεπτό, αλλά παραμένουν για πολύ ώρα και εξαπλώνονται στον ουρανό, σχηματίζοντας πολλά και ακανόνιστα σύννεφα εκεί που μέχρι πριν τις πτήσεις των λευκών αεροσκαφών δεν υπήρχε ούτε ένα!

Η μάζωξη των τεχνητών νεφών δεν μεταβάλλει άμεσα τον καιρό. Τον μετατρέπει όμως σε βίαιο και απρογραμμάτιστο, τόσο στις εκδηλώσεις του και τον χρόνο που αυτές σημειώνονται όσο και στην αδυναμία των μετεωρολογικών προβλέψεων. Πολλές φορές έχουμε ακούσει μετεωρολόγους γνωστούς να ανακοινώνουν τα αναμενόμενα καιρικά φαινόμενα υπό την αίρεση ότι δεν θα διαψευστούν από «αναπάντεχες εξελίξεις»! Με την διαφορά ότι αυτές οι «αναπάντεχες εξελίξεις» είναι γνωστές στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ.

Τα φαινόμενα τού HAARP και των CHEMTRAILS είναι γνωστά. Η ύπαρξη βιολογικών όπλων και μέσων για τον έλεγχο τού περιβάλλοντος είναι διαπιστωμένη. Η ύπαρξη γνωστών επιστημόνων όπως τού αείμνηστου Γκιόλβα και η επεξεργασία μέσων για την τροποποίηση των περιβαλλοντικών συνθηκών είναι γεγονός που έχει τελεστεί. Όμως κάθε μέσον που παράγει η ανθρώπινη διάνοια και ευφυΐα εξαρτάται από τον χρήστη που αυτό θα καταλήξει. Το αποτέλεσμα που είναι ευεργετικό στα χέρια ενός καλού πατριώτη γίνεται καταστροφικό όταν το μέσον πέσει στα χέρια τού εχθρού Θεού και Ανθρώπου.

Οι επενέργειες τής στοχοποίησης τού περιβάλλοντος είναι πολλές και ποικίλες. Από την καταστροφή των καλλιεργειών που δημιουργούν λιμούς και εξαρτήσεις διατροφικές έως την κατάρρευση των συγκοινωνιακών υποδομών. Από την ανάπτυξη μηχανισμών που ασκούν τον έλεγχο και την καταστολή τού νου έως την εξάπλωση θανατηφόρων ιών και ασθενειών. Αυτό σημαίνει ότι οι χημικοί ψεκασμοί που σημειώνονται δεν σκορπούν τα ίδια χημικά συστατικά. Γι’ αυτό άλλωστε διαφέρουν οι περιβαλλοντικές συμπεριφορές από περιοχή σε περιοχή. Η δε διαφορετικότητα χρησιμοποιείται ως άλλοθι από τούς «σπορείς» τού κακού, ώστε να λοιδορηθούν οι «τρελοί» που αντιδρούν μέσω τής συνωμοσιολογίας. 

Πριν κάμποσο καιρό ο γνωστός και μη εξαιρετέος Σουλτς τού Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου είχε πει πως πρέπει να σχηματιστεί μια κοινή κυβέρνηση για όλους τούς ευρωπαϊκούς λαούς που θα αντιμετωπίσει επαρκώς τα προβλήματα που δεν μπορούν να λύσουν οι εθνικές κυβερνήσεις. Τα δήθεν ανεπίλυτα προβλήματα είναι το δημοσιονομικό, το μεταναστευτικό και το κλιματικό! Ο δε Πάπας τής Ρώμης κανόνισε να πάει στις ΗΠΑ για να συζητήσει το οικονομικό, το κλιματικό και την εγκατάσταση … Παγκόσμιας Διακυβέρνησης!

Το κλίμα λοιπόν πρέπει να αλλάξει. Αλλά όχι το περιβαλλοντικό. Αυτό που πρέπει να αλλάξει άμεσα είναι το πολιτικό κλίμα. Τα μεγάλα και ελεύθερα έθνη είναι εκείνα που βαδίζουν επάνω στον δρόμο τής Πίστης και τής προασπίσεως τού φυλετικού νόμου τής εθνικής τους κυριαρχίας. Είναι εκείνα τα έθνη που διατηρούν άβατο τον ναό τής Πατρίδος από την αλαζονεία των βαρβάρων εκάστου εποχής. Και το Ελληνικό Έθνος αποδίδει τα τού Θεού τω Θεώ και τα τού ηγεμόνος τω ηγεμόνι.

Υπεράνω όλων εστί η Ελλάς. Ασφαλέστερο αγαθό και υπέρτατη υποχρέωση τής Λαϊκής και Εθνικιστικής Πολιτείας είναι η ασφάλεια και η υγεία των Ελλήνων. Πάνω από την Ελλάδα και τούς Έλληνες βρίσκεται μονάχα ο Θεός. Το ασφαλέστερο όχημα προστασίας τού Έθνους είναι η ανάληψη των τυχών τής Πατρίδος από εκείνους που σέβονται την ανθρώπινη ζωή και τον Θεό, από τούς Εθνικιστές.







ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου