Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Πάμε ολοταχώς προς συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ


Όλοι πια έχουμε αντιληφθεί πως οι επερχόμενες εκλογές ήταν προαπαιτούμενο του τρίτου μνημονίου. Άλλωστε η ίδια η κ. Μέρκελ είπε πως οι εκλογές είναι μέρος της λύσης και όχι πρόβλημα.

Όπως αποκαλύπτει δε τώρα η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», οι δανειστές έχουν θέσει ως όρο για οποιαδήποτε συζήτηση για το χρέος τον μεγάλο συνασπισμό Αριστεράς – Δεξιάς στην Ελλάδα.

Επομένως, δεν πρέπει να δίνουμε καμία σημασία σ’ αυτές τις εκλογές και ούτε να πιστεύουμε σε ό,τι λένε οι πολιτικοί μας κοτζαμπάσηδες. Άλλωστε όπως είπαμε και χθες στο άρθρο «Ποιες εκλογές και παραμύθια; Έρχεται ο πραγματικός πρωθυπουργός της Ελλάδας», οι Βαυαροί στέλνουν ειδικό αρμοστή στο νέο τους προτεκτοράτο.

Τον μεγάλο συνασπισμό τον θέλουν οπωσδήποτε (πέραν των δανειστών) αφενός το ίδιο το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, αλλά και η ντόπια παρασιτική ολιγαρχία, ως μια τελευταία προσπάθεια διάσωσης αυτού του συστήματος και των πολιτικών οικογενειών του, από το πολιτικό κόστος εφαρμογής του φρικτού τρίτου μνημονίου.

Μετά από όλα αυτά, δεν νομίζουμε να υπάρχει κανείς πολιτικά αφελής που να μην καταλαβαίνει ότι αυτές οι εκλογές γίνονται απλά και μόνο για να υπάρξει ο μεγάλος συνασπισμός και η υπογραφή «όλης της Ελλάδας και όχι της μισής», όπως εξάλλου διαμηνύουν και οι Βρυξέλλες για το ξεπούλημα προφανώς της χώρας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου