Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Επαληθεύεται η προφητεία του Αγίου Παΐσιου για τη Ρωσία


Ο ρόλος Κίνας, Αμερικής και Τουρκίας και πώς θα επηρεαστεί η Ελλάδα


Τα λόγια του γέροντα Παΐσιου φαίνεται ότι ακολουθούν οι διεθνείς εξελίξεις, καθώς ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προχώρησε σε κίνηση ματ, αλλάζοντας μια για πάντα το παιχνίδι στην παγκόσμια σκακιέρα.

Πιο αναλυτικά, Ρωσία αποφάσισε να προσθέσει άλλο ένα μέλος στην συμμαχία Ρωσίας, Συρίας, Ιραν και Ιρακ, το οποίο δεν είναι άλλο από την Κίνα. Η συγκεκριμένη κίνηση πρόκειται να δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή στους κύκλους της συμμαχίας των Δυτικών δυνάμεων (ΗΠΑ, Ευρώπη, Τουρκία), αφού η προσθήκη μια δύναμης της τάξεως των 1.5 δις Κινέζων ή όπως έλεγε ο μεγάλος γέροντας «όσοι οι κόκκοι της άμμου», δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Εδώ αξίζει να αναφερθούν τα προφητικά λόγια του Γέροντα Παΐσιου:

«Η Ρωσία δεν θα είναι καθόλου μόνη της στον επερχόμενο Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο! Θα έχει στενούς συμμάχους κι άλλες δυνάμεις της ευρασιατικής ενδοχώρας, αλλά πάνω απ' όλα την υπερδύναμη της Άπω Ανατολής, δηλαδή την Κίνα, με τα εκατοντάδες εκατομμύρια στρατού, που θα είναι όσοι οι κόκκοι της άμμου».

«Ποια όμως η θέση της Ελλάδας σ' αυτό το εφιαλτικό διεθνές περιβάλλον; Έχει μέλλον ο ελληνισμός μετά τον Γ΄ παγκόσμιο πόλεμο; Και, αν ναι, τι είδους μέλλον; Και σ' αυτό το ερώτημα απάντησε ο Γέροντας Παΐσιος, ο σοφός αυτός του Αγίου Όρους, σχετικά με τις προοπτικές του ελληνικού έθνους μετά την παγκόσμια καταστροφή που, φανερό είναι, πλέον πλησιάζει με ραγδαίο ρυθμό:

"Ο Θεός θα δώσει στην Ελλάδα άξιο βασιλιά! Μετά τους Τούρκους θα πατάξει όλα τα άπιστα έθνη, θα τα καταδιώξει και θα ερημωθεί η Αίγυπτος και θα κατοικηθεί κάθε άλλη πόλη και χώρα, από αυτές που θα καταστραφούν στον πόλεμο Ρωσίας-ΝΑΤΟ και ο καθένας θα γυρίσει στο σπίτι του. Θα διαρκέσει η βασιλεία του 36 έτη και όλοι οι αρχηγοί κρατών θα έλθουν να του δώσουν τη φιλία του"».





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου