Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Θεωρία συνωμοσίας που αλλάζει τα πάντα: Οι Rothschilds βύθισαν τον Τιτανικό για να φτιάξουν την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ;


Μία θεωρία συνωμοσία που έχει δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, συνδέει τους Rothschilds με την βύθιση του Τιτανικού, με στόχο την δημιουργία της Fed ή αλλιώς της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ.

Την περασμένη Παρασκευή κυκλοφόρησε στο twitter μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τριών ανδρών, επιβατών του Τιτανικού στο παρθενικό, πρώτο και τελευταίο του ταξίδι.

Σύμφωνα με την περιγραφή που ακολουθεί την φωτογραφία, οι τρεις άνδρες ονομάζονται Benjamin Guggenheim, Isa Strauss (το πραγματικό του όνομα ήταν Isidor Straus), και David Astor και ήταν τρεις εκατομμυριούχοι της εποχής που πέθαναν στη νύχτα του ναυαγίου του Τιτανικού.



Οι τρεις επιχειρηματίες ήταν αντίθετοι στην δημιουργία της Fed η οποία τελικά άνοιξε το 1913, ένα χρόνο μετά το χαμό τους το 1912.

Σε ένα βίντεο στο YouTube σημειώνεται η ύπαρξη βιβλίου, το οποίο, όπως σημειώνεται, δημοσιεύτηκε 14 χρόνια πριν την βύθιση του Τιτανικού, όμως περιέγραφε ακριβώς την καταστροφή.





Σύμφωνα με το βίντεο, έως τον Απρίλιο του 1912 όλες οι αντίθετες πλευρές στην δημιουργία της Fed είχαν "εξαφανιστεί" ενώ τον Δεκέμβριο του 1913 γεννήθηκε η Federal Reserve.

Άλλη θεωρία συνωμοσίας εμπλέκει το Τάγμα των Ιησουιτών με την βύθιση του Τιτανικού, ενώ άλλη αναφέρει ότι ο J.P. Morgan, κανόνισε να είναι πάνω στο πλοίο οι τρεις άνδρες, ο χαμός των οποίων οδήγησε στην δημιουργία της Fed.

Ο Morgan κατείχε την International Mercantile Marine, η οποία είχε την White Star Line, η οποία με την σειρά της κατείχε τον Τιτανικό.

Τέλος να θυμίσουμε ότι υπάρχουν δεκάδες θεωρίες συνωμοσίες οι οποίες υποστηρίζουν ότι είναι απίθανο να βυθίστηκε ο Τιτανικός μόνο και μόνο επειδή χτύπησε με ένα παγόβουνο.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου