Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Η Ρωσία προειδοποιεί για θανατηφόρα γεωφυσικά και γενετικά όπλα


Ρώσοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι κρούουν τον κώδωνα του κίνδυνου για τα όπλα του μέλλοντος, τα οποία όπως λένε θα αλλάξουν τον γεωφυσικό χάρτη!

Πρόκειται για όπλα πολύ πιο καταστροφικά ακόμη και από τα πυρηνικά όπλα, καθώς τα γεωφυσικά όπλα θα μπορούν να προκαλέσουν τυφώνες και σεισμούς χρησιμοποιώντας ηλεκτρομαγνητικά πεδία.

Το Κρεμλίνο εκφράζει φόβους πως η χώρα μπορεί να δεχτεί επίθεση από έναν εισβολέα που θα έχει στη διάθεσή του γεωφυσικά και γενετικά όπλα που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο ακόμα και την ευημερία των Ρώσων .

Η ανακοίνωση από το ρωσικό υπουργείο Έκτακτων Καταστάσεων αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα μελλοντικά όπλα θα βασίζονται στην ηλεκτρομαγνητική ενέργεια, τη γεωφυσική ενέργεια, την ακτινοβολία και σε αρχές γενετικής. Θα μπορούν να αλλάζουν ακόμα και τις αντιλήψεις των ανθρώπων παρεμβαίνοντας στο μυαλό τους».

Ο εισβολέας με τη χρήση των όπλων αυτών, θα μπορεί να αλλάζει το γεωφυσικό περιβάλλον -να παρεμβαίνει δηλαδή στη φύση αλλάζοντας τις καιρικές συνθήκες- αλλά και να προκαλεί γενετικές αλλαγές στον άνθρωπο.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο, τα θανατηφόρα όπλα του μέλλοντος θα μπορούν να προκαλέσουν μη αναστρέψιμες καταστροφές στο έδαφος αλλά και σοβαρές επιπτώσεις στον πληθυσμό της περιοχής που θα έχει πληγεί.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου