Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Επέστρεψαν τα κάγκελα στις παρελάσεις...


Οι κορδέλες, με τις οποίες είχε αντικαταστήσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ τα κιγκλιδώματα, αντικαταστάθηκαν εκ νέου από τα κάγκελα - Οι θεατές δεν είχαν πρόσβαση στην εξέδρα των επισήμων


Μπορεί η «πρώτη φορά αριστερή» κυβέρνηση του τόπου να ξεκίνησε τη θητεία της με... χορούς και τραγούδια στις εθνικές επετείους, χωρίς φυσικά τα... ενοχλητικά κιγκλιδώματα μπροστά από τους θεατές, φαίνεται όμως ότι, τη... δεύτερη φορά που ανέλαβε την εξουσία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, έπαψαν να ισχύουν ακόμα και αυτά.

Έτσι, σήμερα, κατά τη μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη, το κοινό αντίκρισε έκπληκτο τα κάγκελα που είχαν τοποθετηθεί, χωρίζοντας τους μαθητές από το κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα οι θεατές δεν είχαν πρόσβαση προς την εξέδρα των επισήμων που είχε στηθεί στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους, καθώς γύρω από την εξέδρα είχε αποκλειστεί η πρόσβαση του κοινού από αστυνομικές δυνάμεις.

Προφανώς, τα κάγκελα πλέον αντικαθιστούν τις κορδέλες, που είχαν αντικαταστήσει τα κάγκελα...

Υπενθυμίζεται ότι, στις 28 Οκτωβρίου του 2011, ο τότε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, είχε αποχωρήσει από την στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, όταν διαδηλωτές έσπασαν τα κάγκελα και κατέλαβα το δρόμο, απ' όπου θα περνούσαν τα στρατιωτικά οχήματα.

Οι διαδηλωτές είχαν «καταλάβει» τη Μεγάλου Αλεξάνδρου, πετώντας αυγά προς τους επισήμους και αναγκάζοντας τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας να αποχωρήσει από την παρέλαση...






ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου