Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Βερολίνο: Από εκεί διέφυγε ο Χίτλερ και έζησε μέχρι τα γεράματα;


Νέες ανακαλύψεις στο Βερολίνο υποστηρίζουν τη θεωρία ότι ο Χίτλερ τελικώς διέφυγε στο τέλος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστορία, ο ηγέτης των Ναζί και η σύζυγός του Εύα Μπράουν αυτοκτόνησαν στο καταφύγιο του Χίτλερ για να αποφύγουν τη σύλληψη από της σοβιετικές δυνάμεις που είχαν καταλάβει την πρωτεύουσα της Γερμανίας.

Αυτό όμως έχει δημιουργήσει ένα πεδίο διαμάχης με τους αναθεωρητές της ιστορίας που πιστεύουν ότι όλη η σκηνή είναι σκηνοθετημένη και στην πραγματικότητα ο Αδόλφος Χίτλερ δραπέτευσε, σύμφωνα με την Daily Express.


Φωτογραφία όπου εικάζεται ότι δείχνει τον Χίτλερ στη δεκαετία του 70.

Τώρα νέα στοιχεία έρχονται πάλι στο φως της δημοσιότητας που θέτει σε περαιτέρω αμφιβολίες το ότι ο Χίτλερ πέθανε εκείνη την ημέρα και προτείνει αντ΄αυτού ότι στην πραγματικότητα διέφυγε από τη Γερμανία και πήγε για να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του στη Νότιο Αμερική.

Ένα σημαντικό μέρος ενός ντοκιμαντέρ στηρίζεται σε πρόσφατα αποχαρακτηρισμένα αρχεία του FBI και κάνει εντυπωσιακές ανακαλύψεις. Λέει ότι ο Χίτλερ και η Μπράουν δεν μπορεί να έχασαν τη ζωή τους στο καταφύγιο στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όπως εξηγεί το apocalypsejohn. Αντιθέτως, θα μπορούσε πράγματι να έχει αποδράσει μυστηριωδώς από το Βερολίνο κάτω από τη μύτη των Σοβιετικών.

Στη συνέχεια, με ένα υποβρύχιο πέρασε την Ισπανία και κατόπιν πέρασε το υπόλοιπο της ζωής του στην Αργεντινή σχεδιάζοντας την άνοδο του τέταρτου Ράιχ.

Σε ένα από τα έγγραφα αποκαλύπτεται η ανακάλυψη ενός ψευδούς τοίχους σε ένα σταθμό του μετρό του Βερολίνου, που θα μπορούσε να ήταν μέρος ενός υπογείου δικτύου στοών που θα μπορούσε να βοηθήσει τον Χίτλερ να εγκαταλείψει την πόλη, στο τέλος του πολέμου.


Σε ένα άλλο αποχαρακτηρισμένο έγγραφο του FBI, ο J. Edgar Hoover (ο πρώτος διευθυντής του FBI), φέρεται να δηλώνει ότι «οι υπάλληλοι του αμερικανικού στρατού στη Γερμανία δεν έχουν εντοπίσει το σώμα του Χίτλερ, ούτε υπάρχει κάποια αξιόπιστη πηγή που μπορεί να πει σίγουρα ότι ο Χίτλερ είναι νεκρός εκεί».

Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ που αποτελείται από οκτώ μέρη ονομάζεται «Στο κυνήγι του Χίτλερ» και θα μεταδοθεί από το History Channel στις 2 Νοεμβρίου, όπου θα δούμε εκεί περισσότερες λεπτομέρειες.



Αν ο Χίτλερ όντως κατάφερε να ξεφύγει από τους Σοβιετικούς, αυτό όχι μόνο θα είναι μια από τις πιο αξιόλογες αποδράσεις στην ιστορία, αλλά και ότι κατάφερε να ξεγελάσει ολόκληρο τον κόσμο με τον ψεύτικο θάνατο του.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου