Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Ο εφιάλτης της ισλαμοποίησης


Η κατάσταση με το Προσφυγικό έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Οι εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα πλησιάζουν τις 30.000 χιλιάδες και το εφιαλτικό σενάριο του Μουζάλα για 70.000 τον επόμενο μήνα έρχεται πιο κοντά. Το κύμα είναι τεράστιο, κανείς δεν ελέγχει στο Αιγαίο απολύτως τίποτε, το ελληνικό λιμενικό έχει πάρει εντολή να διασώζει και να μεταφέρει τους αλλοδαπούς στα νησιά. Και από τα νησιά έρχονται καθημερινά καραβιές στον Πειραιά. Πάνω από 5.000 βρίσκονται στο λιμάνι κάτω από άθλιες συνθήκες. Στην Ειδομένη έχουμε ανθρωπιστική κρίση με περισσότερους από 11.000 ξένους όλων των εθνικοτήτων να στριμώχνονται στους φράχτες των Σκοπίων. Όποιος έχει πάει εκεί για να κάνει ρεπορτάζ επιστρέφει συγκλονισμένος και εξοργισμένος.

Μικρά παιδάκια, έγκυοι, ανάπηροι, πεινασμένοι κάθονται τρεις ώρες στην ουρά για να πάρουν λίγο νερό ή ένα κρουασάν. Το κράτος απουσιάζει παντελώς και μόνο χάρη στην ανθρωπιά ντόπιων και στις ΜΚΟ αυτοί οι δύστυχοι δεν πεθαίνουν από την πείνα και τις κακουχίες.

Σε όλες τις περιοχές που συγκεντρώνονται μετανάστες ελλοχεύει ο σοβαρός κίνδυνος λοιμώξεων και μεταδοτικών ασθενειών. Οι γιατροί χτυπούν καμπανάκια καθώς είναι εκτός ελέγχου η υγειονομική περίθαλψη τόσων χιλιάδων ανθρώπων. Και αυτά είναι μόνον η αρχή. Τι θα συμβεί άραγε όταν έρθουν και εγκλωβιστούν 100 χιλιάδες άνθρωποι; Άλλωστε, κάποιοι αστυνομικοί διευθυντές στις γειτονικές χώρες αποφάσισαν χθες να κάνουν ακόμη πιο σκληρούς τους ελέγχους, κάτι που σημαίνει ότι θα κλείσουν ακόμη περισσότερο τα σύνορα και η Ελλάδα θα απομονωθεί πλήρως. Δυστυχώς, λίγες ημέρες πριν από την κρίσιμη Σύνοδο Κορυφής, η Ευρώπη δεν στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Αντί να επιβάλει κυρώσεις σε όσους κλείνουν τα σύνορα κατά παράβαση των συνθηκών και των συμφωνιών παρακολουθεί άναυδη τους Ούγγρους, τους Αυστριακούς, τους Σλοβένους, τους Σκοπιανούς κ.λπ. να κάνουν ό,τι γουστάρουν χωρίς κυρώσεις.

Η δε Τουρκία λειτουργεί σαν πασάς στο Αιγαίο. Δεν επιτρέπει στη γερμανίδα υπουργό να πατήσει το πόδι της ενώ εμποδίζει και τη φρεγάτα του ΝΑΤΟ να ξεκινήσει περιπολίες για να περιοριστούν οι μεταναστευτικές ροές. Κι αντί να την στείλουν οι Ευρωπαίοι στον… διάβολο του Αλλάχ τους ετοιμάζονται να τους δώσουν εύκολες βίζες, πόδι στο Αιγαίο και γρηγορότερες ενταξιακές διαπραγματεύσεις. Από παντού η Ελλάδα βάλλεται και η κυβέρνηση στέκεται ανίκανη να αντιμετωπίσει έστω τα βασικά. Σε λίγο θα πεθαίνουν άνθρωποι και ο Τσίπρας με τον Μουζάλα θα παρακολουθούν. Σε λίγο θα αυτοκτονούν μετανάστες και η κυβέρνηση απλά θα κατηγορεί τους άλλους αλλά ποτέ τον εαυτό της. Είναι τέτοια η ανικανότητά της που ακόμη και τη βοήθεια που θα μας δώσουν οι Ευρωπαίοι θα τη στείλουν απευθείας σε ΜΚΟ και όχι στην κυβέρνηση την οποία δεν εμπιστεύονται.

Η Ελλάδα ζει μια πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση η οποία προς το παρόν δεν έχει επηρεάσει τους Έλληνες πολίτες, όμως, είναι θέμα χρόνου να συμβεί κι αυτό. Με 100 χιλιάδες πεινασμένους, απογοητευμένους και φυλακισμένους στην ουσία μετανάστες, μουσουλμανικής καταγωγής δεν αποκλείεται να ζήσουμε σκηνές τρόμου. Αφού πρώτα πέσουν οι πρώτοι νεκροί από τους Σκοπιανούς που ετοιμάζονται για μάχες στα σύνορά τους, ενώ απειλούν εμμέσως με πόλεμο την Ελλάδα. Μάθανε ότι… πλακώσατε και οι γυφτοσκοπιανοί.

Όλοι πλέον βλέπουν την αδιέξοδη πολιτική των τελευταίων μηνών η οποία ευθύνεται εν πολλοίς για όσα βλέπουμε. Όμως το φοβερό είναι ότι επιβεβαιώνονται τα σενάρια που κάνουν λόγο για χαλάρωση των Ευρωπαίων στα οικονομικά θέματα με αντάλλαγμα να κρατήσει η Ελλάδα τους μετανάστες στο έδαφός της μέχρι να δούνε τι θα κάνουν, δηλαδή επ’ αόριστον.

Αν πράγματι υπάρχει μια συμφωνία της κυβέρνησης με τις Βρυξέλλες και το Βερολίνο για «ανταλλάγματα» σε περίπτωση που δεν ζητηθεί π.χ. η μείωση συντάξεων ή η κάλυψη δημοσιονομικού κενού, θα μιλάμε για εθνική τραγωδία. Μια χώρα που ακόμη κι αν δεν πάρει νέα μέτρα θα είναι πλήρως φτωχοποιημένη και εξαρτώμενη από τα Μνημόνια για χρόνια ακόμη, τώρα κινδυνεύει με… ισλαμοποίηση. Ο αριθμός των μουσουλμάνων που θα μπαίνουν στην ελληνική επικράτεια και δεν θα μπορούν να βγουν θα αυξάνεται ραγδαία. Δεν θα έχουμε τι να τους κάνουμε, απλά θα τους ταΐζουμε και θα τους βάζουμε να κοιμούνται στις σκηνές σε όλη την Ελλάδα. Και αυτοί θα επαναστατήσουν κάποια στιγμή με ό,τι αυτό σημαίνει για τους Έλληνες. Διότι μην περιμένει κανείς αφομοίωση και πράσινα άλογα.

Μια χώρα φτωχή δηλαδή που μπορεί να έχει ένα εκατομμύριο μουσουλμάνους. Πείτε μας. Μπορεί να αντέξει η Ελλάδα μια τέτοια κατάσταση; Και μπορεί να ανέχεται μια κυβέρνηση που οδηγεί σ’ αυτήν ακριβώς την τραγωδία;

Το Προσφυγικό είναι αυτό που θα ξαποστείλει αυτήν την κυβέρνηση και αυτόν τον πρωθυπουργό. Το θέμα πλέον είναι να δούμε ποια ζημιά θα έχει γίνει.





ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου