Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Ατζέντα 21: Τελικά ποιος θα μας πάρει τα σπίτια; Αποφασίσατε;

Το μυστήριο τόσων χρόνων για το ποιος θα μας πάρει τα σπίτια – οι “δεξιοί” ή οι “αριστεροί” – φτάνει τελικά στο τέλος του. Πολύ σύντομα, θα ξέρουμε ποιος θα μας πάρει το σπίτι…


Στις 22 Ιουλίου η βουλή επανέρχεται για μία ακόμα φορά για το σκληρότερο μέτρο του τρίτου Μνημονίου. Είναι η καθοριστική ψηφοφορία για την τροποποίηση του κώδικα πολιτικής δικονομίας που θα πετάξει έξω από τα σπίτια όλους τους οφειλέτες. “Βουβές δίκες” – Δίκες χωρίς μάρτυρες.
Είναι ο λόγος που οι δικηγόροι είχαν απεργήσει όταν η προηγούμενη μνημονιακή κυβέρνηση προσπάθησε να το περάσει, αλλά τελικά ανέλαβε το τσιράκι των παγκοσμιοποιητών που λέγεται Τσίπρας να το επαναφέρει από… αριστερά!

Με το νέο μέτρο θα επανακαθορίζεται το σύνολο των ρυθμίσεων, αλλά και της όλης φιλοσοφίας της διαδικασίας αναγκαστικής εκτέλεσης, με δραματική φαλκίδευση των δικαιωμάτων των οφειλετών των Τραπεζών, ιδίως αναφορικά με τα ζητήματα πλειστηριασμών ακινήτων και την ενίσχυση των προνομίων των Τραπεζών και τον περιορισμό των εν γένει δικαιωμάτων εργαζομένων, δημοσίων υπαλλήλων, ασφαλιστικών οργανισμών, εγχειρόγραφων δανειστών, υπέρ των προνομίων των εμπραγμάτων προνομιούχων, ήτοι των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Ίσως τώρα “εξηγείται” γιατί όλες οι μέχρι τώρα υπαγωγές στο νόμο Κατσέλη είχαν δύο φάσεις: Την προσωρινή και την τελική, που θα έφερνε και το πολυπόθητο ‘κούρεμα’ των χρεών, κάτι που οι περισσότεροι που υπάχθηκαν στο νόμο θα έβλεπαν μετά από μερικά χρόνια.



Τώρα όμως όλα υπέρ των τραπεζών

Οι Τράπεζες αποκτούν συμμετοχή στη διανομή του πλειστηριάσματος ακόμα και με την προσημείωση υποθήκης, χωρίς να είναι αναγκασμένες να την έχουν τρέψει  σε υποθήκη: «Από τις προτεινόμενες διατάξεις ενδέχεται να προκληθεί απώλεια εσόδων του Δημοσίου και των φορέων κοινωνικής ασφάλισης, λόγω της αποδυνάμωσης των ισχυόντων σήμερα προνομίων τους στις διαδικασίες αναγκαστικής εκτέλεσης».  Τούτο ομολογούν δημόσια και οι αρμόδιοι Υπουργοί Οικονομικών και Δικαιοσύνης: «Η εν λόγω απώλεια εσόδων θα αναπληρώνεται από άλλες πηγές εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού και των ανωτέρω φορέων κατά περίπτωση»! 

Δίνουν προνόμια στις Τράπεζες και στη συνέχεια αναζητείται η κάλυψη αυτής της συνειδητής δημοσιονομικής απώλειας πάλι μέσω προδήλως νέων φορολογικών ρυθμίσεων σε βάρος του πολίτη αυτής της χώρας!



 Είναι η Ατζέντα 21, ηλίθιε!

Παραφράζοντας για μια ακόμα φόρα τον τίτλο του βιβλίου του Μπογιόπουλου «Είναι ο Καπιταλισμός, ηλίθιε», θα λέγαμε ότι το μυστήριο καθώς τώρα θα αρχίζει να λύνεται, θα βάλει και ένα τέλος στο χρόνιο ντημπέιτ, “ποιοι θα πάρουν τα σπίτια μας, αι κομμουνισταί ή οι βρωμοκαπιτάλες;”

Το μπάσταρδο τους θα τα πάρει, αυτό που γεννήθηκε από τους παγκοσμιοποιητές μετά την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ, το 1992 στο Ρίο ντε Τζανέιρο και η Οργάνωση Ηνωμένων Εγκληματιών συγκάλεσε τις κυβερνήσεις όλων χωρών και το υπέγραψαν.

Οι αναλυτές τότε ερμηνεύοντας τα 40 κεφάλαια τους έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου για πολλές απώλειες στα ανθρώπινα δικαιώματα, ειδικά το θέμα ατομικής ιδιοκτησίας.





Φυσικά, το “πάρσιμο” του σπιτιού δεν θα έχει φανερή υπογραφή Ατζέντα 21, όπως δεν είχαν οι χιλιάδες κατασχέσεις στις ΗΠΑ, Ισπανία, Πορτογαλία και πολλές άλλες χώρες. Όμως θα έχει όλη την ουσία της – οι πολίτες της Νέας Εποχής, οι πολίτες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, πρέπει να ζουν στον ελάχιστο δυνατό χώρο που θα τους επιτρέπεται, περιορισμένοι σε μεγαλουπόλεις “πράσινες” και άκρως ελεγχόμενες κατά τα Οργουελικά πρότυπα.

Ακόμα δεν φτάσαμε εμείς εκεί, αλλά έρχεται και αυτό. Η μονοκατοικία στα προάστια θα αποδειχτεί ασύμφορη, τα άνετα σπίτια είδος πολυτελείας και ό,τι προλάβει να διασωθεί από τις επιθέσεις των τραπεζών, θα λυγίσει κάτω από τα φορολογικά βάρη και τις “πράσινες” πιστοποιήσεις, που τώρα αφορούν σε ενοικίαση και πώληση, αλλά στην Αμερική ήδη έφτασε και στην ιδιοκατοίκηση – ιδιοχρησία.

Για να ξέρετε, όταν άλλοι φορά ακούσετε να διαφωνούν ποια μνημόνια ήταν καλύτερα ή χειρότερα, αν ο Γεωργιάδης είχε δίκιο ή ο Βαρουφάκης, αν οι αριστεροί ή οι δεξιοί θα μας πάρουν τα σπίτια, ακόμα ακόμα κι αν το ρίχνουν γενικώς και αορίστως “στις κακές της τράπεζες”, που όλες έχουν ονοματεπώνυμο, εσείς θα πρέπει να απαντάτε, τίποτα απ’ όλα αυτά δεν φταίει…


Είναι η Ατζέντα 21, ηλίθιε!

Και την έχουν υπογράψει όλες οι πουλημένες στην παγκόσμα ελίτ κυβερνήσεις!



© AllNewz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου